Şimdi Ara

Chip Tuning Hakkında Herşey (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.294
Cevap
32
Favori
109.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.6 cdti 136hp 320nm astra ve insignia için nekadar güç artışı olur ? bursada yeriniz varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkaydj -- 12 Ocak 2016; 19:43:35 >
  • bir ara 200 tlye yazılım atıcak yer vardı maslak sanayii de
    bilen varsa uygun fiyata yazılım atan yer bilgilendirirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightcalimero

iyi akşamlar. aracım kia ceed 1.6 crdi manuel 128 hp. sıkıntısız ne kadar güç ve tork elde ederiz. fiyatı ne kadardır.

Merhaba

168hp 320nm Sıkıntısız olur. 750tl tutar.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinpurcek

selamlar 2015 6c1 kasa Polo 1.4 tdi için yazılım daha çıkmadı dimi?

Malesef Henüz Çıkmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

1.6 cdti 136hp 320nm astra ve insignia için nekadar güç artışı olur ? bursada yeriniz varmı

Merhabalar

163hp 380nm idealdir.

Bursa bayii için,

http://www.megachips.com.tr/bayilerimiz.asp
  • Bu son VW olayından sonra, Chiptuningcilere de bir ceza vb bişey gelicek mi acaba?
    Malum araçların daha fazla Nox salarak çevreyi daha fazla kirletmelerine vesile olmuş oluyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. 2010 Fluence 1.5 dci 85 hp dizel aracima yaptirmak istesem kac hp kac tork olur. Birde fiyat bilgisi verirseniz sevinirim. Antalyadayim. Nerde yaptirabilirim.

Ayri s 2015 fiat 500l 1.6 dizel 105 hp ne kadar artis olur. Garanti bozulurmu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

quote:

1.6 cdti 136hp 320nm astra ve insignia için nekadar güç artışı olur ? bursada yeriniz varmı

Merhabalar

163hp 380nm idealdir.

Bursa bayii için,

Merhaba. 2010 Fluence 1.5 dci 85 hp dizel aracima yaptirmak istesem kac hp kac tork olur. Birde fiyat bilgisi verirseniz sevinirim. Antalyadayim. Nerde yaptirabilirim.

Ayrica 2015 fiat 500l 1.6 dizel 105 hp ne kadar artis olur. Garanti bozulurmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fagala -- 31 Ocak 2016; 23:13:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fagala

Merhaba. 2010 Fluence 1.5 dci 85 hp dizel aracima yaptirmak istesem kac hp kac tork olur. Birde fiyat bilgisi verirseniz sevinirim. Antalyadayim. Nerde yaptirabilirim.

Ayri s 2015 fiat 500l 1.6 dizel 105 hp ne kadar artis olur. Garanti bozulurmu?

Merhaba

115hp 275nm elde ederiz.. 750tl tutar

Antalya için en yakın yükleme noktamız ısparta ve mersinde..

Fiat500 için 135hp 350nm mümkündür. Garanti etkilenmez
  • 2008 Peugeot 207 1.6 hdi 3000 devir altı çok ölü ve yakıt fazla yazılımdan sonra ne olur tork ve beygir gücü ayrıca belirttiğim sorunlarda iyileşme olurmu kara tren gibi olsun istemiyorum duman atma oluyormu hala son olarak fiyat nedir.egzost muayenesinde sorun oluyormu yapıldıktan sonra emisyon değerleri falan rahat geçiyormu muayeneden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eldorado45 -- 5 Şubat 2016; 20:03:52 >
  • merhaba.
    GOLF 7 1.2 TSİ 105 hp DSG aracıma chip mümkün mü ?
    güç ve tork ne konuma geliyor ?
    yakıt sarfiyatı ne derecede etkileniyor ?
    DSG de sıkıntı yaratıyor mu veya DSG ye ayrıca bir program yüklenmesi gerekiyor mu ?

cevaplar için teşekkürler
  • İyi Günler

Benim sorunumda Fiat Fiorino 75 Hp Multijet ile bunlar içinde tuning yapabiliyor musunuz tam olarak ne kadar verim alabiliriz?

Ben çeki ile 1.2 ton civarı yük çekeceğim bunun için sanırım bana tork daha çok önemli olacak,

Düşük devirlerde bu araçların tork alması güç, yokuşlarda kalkması ve ivmelenmesi yorucu bayılma yapıyor

Tuning işlemini buna göre mi programladınız standartlarınız nedir bilgi alabilir miyim?

Bunun dışında ben konyadayım burdan yaptırabilir miyim bayiniz var mı oraya gelmemiz gerekicek mi ?

Son olarak ücreti nedir en sona sakladım bunu da sizin için .)
  • Merhaba, elimde race chip one modeli var(http://www.racechip.com.tr/racechip/ ) 2005 corsa 1.3 dizel arabamdan söktürdüm. kullanırken gayet memnundum.
    2016 Renault Captur 1.5 dizel manuel almayı düşünüyorum. chip i buna kurdurursam herhangi bir sıkıntı olmaz dedi söken arkadaş. yol bilgisayarı yakıt hesaplama falan bunlarda sapmalar yaşarmıyım acaba kafama takılıyor. birde siz önerirmisiniz ? sitesinden kendi aracımı seçince aşağıdaki veriler çıkıyor.
    GÜÇ:66 kW => 83 kW
    BEYGİR:90 HP => 113 HP
    TORK:220 Nm => 270 Nm
    İŞLEMCİ:ST 62-8 MHZ İŞLEMCİ
    ANLIK İŞLEM:12 MİLYON HARİTA İŞLEME
    ÇEKİRDEK HIZI:8 BIT CORE
    KASA MATERYALİ:ALİMÜNYUM GÖVDE
    PERFORMANS AYARI:VAR
    SICAKLIK KORUMASI:VAR
    SOKET TİPİ:SUB-D
    http://store.racechip.com.tr/index.php?route=product/category&path=1422_9019_107562

• Merhabalar, 2011 Megane Sport Tourer 1.5DCİ 85 Beygir aracımda nasıl bir artış görülebilir? Teşekkürler.

• Merhaba
    2015 Polo 1.2 TSI 90 HP'den ne kadar güç ve tork alabiliriz, kaç lira tutar, garantide sıkıntı olur mu ve araç henüz 300 km'de en az kaç km olmasını beklemeyi önerirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MaxPayne_ -- 10 Şubat 2016; 23:40:15 >
  • Merhaba hocam, 89.000'de 2009 model Renault Megane 2 Authentique aracımız var. Kaç beygir olduğunu bilmiyorum, çok aradım bulamadım, nasıl öğrenebiliriz? Chip ve egr iptali ile birlikte hp ve tork değerlerindeki artış ne olur, fiyat ne kadardır?
    Araç 5.0 - 5.7 arası yakıyor, kalkışta cansız değil ancak 2'ye atınca ilk başta hafif cansız gibi, 2000 devire gelince hemen topluyor.
    Kaç hp olduğunu anlamanıza belki yardımcı olur diye yazdım, belki hiç bir faydası da olmayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Defkhan3459 -- 13 Şubat 2016; 16:42:33 >
  • merhaba,

2006 model Suzuki Swift 1.3 4x4 (benzinli-atmosferik) 108.000 km deki aracıma ufak çaplı güç artışı yapmak istiyorum.

K&N kutu içi filtre ve egzos son susturucu yaptırdım, ancak üstüne ne yapabilirim bilmiyorum.

Benim aracıma chip tuning uygulanabilir mi? Atmosferik motorlarda 8-10 hp arası (o da 1,6 lt hacimlerde) bir güç artışı olduğunu duydum ama benim araçta uygulanabilirse sonuç ne olur ve maliyet ne olur?

bilgi bekliyorum sizden, hayırlı işler.
  • 1.6hdi 90 hp 2006 mdl pug 307 icin sıkıntısız kac hp olur. . .

• quote:

Orijinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

quote:

Merhabalar

163hp 380nm idealdir.

Bursa bayii için,

İzmir bayiniz var mı ?
  • megachip parayı bulunca kaçtı galiba forumdan :)
    baksanıza cevap vermeye bile tenezzül etmiyor
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.