Şimdi Ara

Chip Tuning Hakkında Herşey (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.294
Cevap
32
Favori
109.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dipsomaniac

Yeni kasa C4 lere uygulamanız oldu mu ?

Bana fiyat ve maximum ulaşabileceğim beygir gücü ile ilgili bilgi verir misiniz ?

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151113471189616.546078.614334615&type=3

bu albümden yaptığımız yeni C4 leri görebilirsiniz.

112hp 270nm den
    140hp 340nm ye yükseltebiliyoruz.

650tl tutar

• Mehmet Bey
    Aracım 2013 model sandero stepway II 1,5 Turbo dizel 66KW(90 Bg), 220 Tork
    -Bu araç kaç bg ve kaç tork olur
    -Yakıt tasarrufu ne olur
    -Fiyat ne olur
    -Turbonun devreye girdiği devir ne kadar düşürülüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kntrkral

Mehmet Bey
    Aracım 2013 model sandero stepway II 1,5 Turbo dizel 66KW(90 Bg), 220 Tork
    -Bu araç kaç bg ve kaç tork olur
    -Yakıt tasarrufu ne olur
    -Fiyat ne olur
    -Turbonun devreye girdiği devir ne kadar düşürülüyor.

Chip Tuning Hakkında Herşey

Chip Tuning Hakkında Herşey

%12 ortlamada sakin kullanarak yakıtı düşürebiliyor kullanıcılar..

650tl den yapıyoruz. turbo her daim devrede kalıyor ve turbo gecikmesinden hızlıca kurtuluyor.

• Turbonun her daim devrede kalması turboya zarar verirmi yada ömrünü kısaltması gibi bir durum meydana getirirmi. Turbo ömrü diye birşey varmı.
  • quote:

Turbonun her daim devrede kalması turboya zarar verirmi yada ömrünü kısaltması gibi bir durum meydana getirirmi. Turbo ömrü diye birşey varmı.

Bu turbonun mevcut potansiyeli, extra bir yük söz konusu değil.

Tabiki turboların bir miadı var. Çok hızlı dönen ve buçlarla yataklanan bir sistem. Belli aralıklarla o burçların değiştirilmesi gerekir. Gereken bakım yapılmazsa bir gün çalışmayacaktır.

Bizim ülkemizde 100.000km de bir turbo bakımı idealdir.
  • Hocam çok teşekkür ederim. Para durumunu ayarlayınca sizinle irtibata geçeceğim.
  • Mehmet hocam kafama takılan bir iki şeyi sorsam kızmazsınız herhalde.
    1- chiptuningden sonra 20 bin km lik olan bakım aralıklarım ne olacak
    2- motor üzerinde bu uygulama herhangi bir zarar verir mi
  • quote:

Mehmet hocam kafama takılan bir iki şeyi sorsam kızmazsınız herhalde.

1- Chiptuning bakım peryodunuzu değiştirmenizi gerektirecek bir uygulama değildir.
    2- Chiptuning motora zarar vermez, yanlış kullanarak siz zarar verirsiniz.
  • Sn. Mehmet Gazihan;

2012 Fiat Linea Emotion Plus 1.6 105 Hp 290 nm olan aracım uygulamanız ile ne değerlere ulaşır(normal kullanıcıyım). Max Devir 1500 d/d 290 nm bu devir daha da aşağı mı inecek. Ayrıca DPF olayı bu işten olumsuz etkilenir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: automovil

Sn. Mehmet Gazihan;

2012 Fiat Linea Emotion Plus 1.6 105 Hp 290 nm olan aracım uygulamanız ile ne değerlere ulaşır(normal kullanıcıyım). Max Devir 1500 d/d 290 nm bu devir daha da aşağı mı inecek. Ayrıca DPF olayı bu işten olumsuz etkilenir mi?

140-145hp 350-370nm idealdir.

1500rpm de ürettiğiniz torku 1200rpm de üretmeye başlayacaksınız..DPF li araçlara sorunsuzca uygulayabiliyoruz.
  • quote:

Mehmet hocam kafama takılan bir iki şeyi sorsam kızmazsınız herhalde.

DCI motor yazilimdan sonra aşırı kurum biriktiriyo. 10binde bir 5w 40 yag degisimi yapın. Hava filtresi icin de 20 bini beklemeyin.
    40bine gelince carbon clean yaptirin.
    Gerisi ekonomi ve performans.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mehmet bey benimde birkaç sorum olacak.

Chip taktırmak aracın garantisini bitirir mi ve taktırdığım anlaşılabilir mi?
    1.4 i20 benzinli otomatik araca chip oluyor mu değerler ve yakıt tüketim ve fiyatı ne olur ? Kolay gelsin
  • Mehmet Bey Merhaba. 2008 yılında Grande Punto 1.3 Mjet aracıma chip yaptırmış ve çok memnun kalmıştım. Araç 2 .viteste yüklenince patinaj yaparak sünüyordu. Tabi siyah duman da cabası. Netice de ben çok memnun olduğum bu aracımı aileme yeni üyeler katıldığı için değiştirmek zorunda kaldım. O zaman siz Konya'ya gelemeyince Ankara'dan gelen bir forumdaşımız yapmıştı uygulamayı.

Şu anki aracım 2007 model Citroen C5 II 1.6 HDI 110BG. 1500kg lık araç yüklü ve yokuş çıkarken oldukça zorlanıyor. Buna da uygulama yaptırmak istiyorum. Bu araçla ilgili daha önce hiç uygulama yaptınız mı? Yaptıysanız en fazla ne kadar tork ve güç alabiliriz. Konya da bu işi yapan bir sürü firma var ama hepsi 1-2 yıllık geçmişi olan firmalar. Bana güven vermiyorlar. Sizin bu taraflara gelme planınız yok mu?.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makineman -- 4 Nisan 2013; 17:56:11 >
  • merhaba mehmet bey
    opel astra 1.4 turbo 140 hp araclara yazılım atabılıyor musunuz?
    olabılıyorsa sonuçları ne şekilde oluyor ne kadarlık bır artış vede yakıtı tuketımınde azalış olabılıyor?
    Teşekkürler hayırlı günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buffa

Mehmet bey benimde birkaç sorum olacak.

Chip taktırmak aracın garantisini bitirir mi ve taktırdığım anlaşılabilir mi?
    1.4 i20 benzinli otomatik araca chip oluyor mu değerler ve yakıt tüketim ve fiyatı ne olur ? Kolay gelsin

Garantiniz etkilenmez. Kimse anlayamaz.
    Turbosuz Benzinli Otomobillerden %10 verim elde edebiliyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: makineman

Mehmet Bey Merhaba. 2008 yılında Grande Punto 1.3 Mjet aracıma chip yaptırmış ve çok memnun kalmıştım. Araç 2 .viteste yüklenince patinaj yaparak sünüyordu. Tabi siyah duman da cabası. Netice de ben çok memnun olduğum bu aracımı aileme yeni üyeler katıldığı için değiştirmek zorunda kaldım. O zaman siz Konya'ya gelemeyince Ankara'dan gelen bir forumdaşımız yapmıştı uygulamayı.

Şu anki aracım 2007 model Citroen C5 II 1.6 HDI 110BG. 1500kg lık araç yüklü ve yokuş çıkarken oldukça zorlanıyor. Buna da uygulama yaptırmak istiyorum. Bu araçla ilgili daha önce hiç uygulama yaptınız mı? Yaptıysanız en fazla ne kadar tork ve güç alabiliriz. Konya da bu işi yapan bir sürü firma var ama hepsi 1-2 yıllık geçmişi olan firmalar. Bana güven vermiyorlar. Sizin bu taraflara gelme planınız yok mu?.

çok fazla sayıda C5 yaptık .. Gerçekten bun ihtiyacı var aracın. O kasteddiğiniz hantallık büyük ölçüde ortadan kalkacak. 140hp 320nm olacak.

şimdilik planlı bir seyahat yok..

• Merhaba Mehmet bey,
    ChipTuning uygulaması düşünüyorum ama kazanılacak performans/yakıt konusunda bilgi rica edecektim.

Aracım Dizel ... 2006 Model Peugeot 206 1,4 HDI Manuel 70hp (100.000 km de, problem yaratır mı?)

İşlem sonunda HP/Tork değeri ne olabilir?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar206 -- 17 Nisan 2013; 0:22:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar206

Merhaba Mehmet bey,
    ChipTuning uygulaması düşünüyorum ama kazanılacak performans/yakıt konusunda bilgi rica edecektim.

Aracım Dizel ... 2006 Model Peugeot 206 1,4 HDI Manuel 70hp (100.000 km de, problem yaratır mı?)

İşlem sonunda HP/Tork değeri ne olabilir?

Teşekkürler

Aracınız Chiptuning sonrasında 90hp 210nm oluyor. Doğru kullandığınızda %12 kadar ekonomi elde etmeniz mümkün.
  • Mehmet bey iyi günler ben Pazartesi günü uygulama yaptıran 58 plakalı passat (1.4 TSİ) sahibiyim benim dyno sonuçlarını öncesi ve sonrasını apooo697@hotmail.com adresime atabilirmisiniz teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: apooo697

Mehmet bey iyi günler ben Pazartesi günü uygulama yaptıran 58 plakalı passat (1.4 TSİ) sahibiyim benim dyno sonuçlarını öncesi ve sonrasını apooo697@hotmail.com adresime atabilirmisiniz teşekkürler

Nasıl ilk izlenimler ? MEmnunmusunuz ?

Mail ulaştımı bu arada ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.