Şimdi Ara

Chippin 100 TL Eski Hesaplara (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
54
Favori
60.929
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ChippinE yeni üye oldum kart ekleme kısmına tıklıyorum işbankası dan sadece şifre geliyor eklenmiş kart görünmüyor. İşbankası kartı sanal mı yoksa orjinal mi onu da bilmiyorum. Migrosta Ödemede nasıl olacak merak ediyorum?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dgknn89 kullanıcısına yanıt
    Fark etmiyor hepsi oluyor.

• nasiledekkinasilola kullanıcısına yanıt
    Kasiyere chippin ile ödeme yapacağım diyorsunuz, chippin uygulamasındaki rakamları söylüyorsunuz. 100 tl düştükten sonra kalan tutarı masterpass a kayıtlı kart veya kartlardan seçiyorsunuz. Bankadan gelen şifreyi girip ödemeyi tamamlıyorsunuz.

• Bana da mesaj gelmişti. Şu ana kadar kullanmadım ama son kullanma tarihi var mıydı bunun?

• hesabıma giriş yapamıyorum oturum sonlandırıldı uyarısı veriyor cözümü varmı

• ugurdeniz07 kullanıcısına yanıt

Temmuz sonu.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

• Maça_Rua M kullanıcısına yanıt
    MasterbassTürkiye den
    Şifre unuttum de
    Hesap sil var
    Hesap sil
    Ve yeni istediğin kart ekle
    Baştan yeniden masterbass üye ol.

• Alperen1668 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevabınız için. İyi formlar.

• iphone da başka numara ile giriş yapamıyorum, nasıl yapabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 hesapla migros normal kasadan ödedim. Herkese bol şans

• CarrefourSA.com internet sitesinden Chippin ile ödeme yapılmadığı için hem Chippin hem de CarrefourSA müşteri hizmetlerine ödeme yönteminin ne zaman açılabileceği sordum fakat kısa bir süreliğine kapatıldığını söylediler ama ne zaman açılacağını da bilmediklerini söylediler.

Migros ve CarrefourSA bulunduğum konumda uzak olduğu için kullanamıyorum ; bunların haricinde online ya da fiziki olarak nerelerde harcama yapabilirim ?

• Arkadaşlar, chippin üye iş yerleri sadece migros carrefuour ve OPET mi? Hiç ödeme yapmadım ödemenin nasıl yapılacağını okudum ama çok hammalik değil mi? Bu uygulama is kolaylaştıracağına zorlaştırıyor sanki

Kaçırdığım bir nokta var mı? Nasıl ödeme yapabilirim?

• RedKidx kullanıcısına yanıt
    akılları sıra kolaylık yaptık sanıyor mal oğlu mallar

örnek olarak paycell QR ödeme işini dedim paycell e boş işlerle uğraşıp masraf etmeyin , binlerce tl parayı qr pos cihazlar için çar çur ettiler ,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Migros kasada chippin ile ödeyeceğim deyin, onlara chippin ödeme sayfasındaki kodu söyleyin, bu kadar.

%50 indirim için bir kart ekleyip kodu girmek/söylemek hammallık sayılmaz bence. 5-10 lira için nice uğraştıran yöntemler uygulamamızı isteyen uygulamalara göre daha iyi. Tek sorun kasanın tepki süresi bence.

• Trebuchet55 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• Teşekkürler arkadaşlar, Migros kasada kullandım. Kasiyer daha önce hiç böyle ödeme yapmadım dedi ama ekranda gördü galiba chippin seçeneğini, kodu sordu işlemi tamamladım.

Bu arada bu konu neden Bebek Ürünleri forumunda? Banka Kart Ürünleri arasında olması gerekmez mi? Tesadüfen gördüm artık çocuk bezi almadığımız için pek.
    Ne ara büyüdüler de biz ne ara yaşlandık artık hatırlamıyorum

• online'da geçen yer var mı?

• EXUBERT kullanıcısına yanıt

carrefoursa oluyor demişlerdi fakat bulunduğum ilde tek nokta olduğundan ve kapasitesi hep dolu olduğundan deneyemiyorum :)

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.