< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Chippin 100 TL Eski Hesaplara (8. sayfa)
-
-
ikinci numaram ile tablete chippin kurdum 100 tl yi verdi. Ödeme kısmını nasıl yapacağız? Kredi kartı eklemek yerine Masterpass soruyor, kendi masterpass hesabımı eklesem chipin banlar mı acaba?
-
Hey gidi günler hey.. şu anki yedek telefonum 7 plusı aynı şekilde almıştım hala chippin geçmiş işlemlerde görünüyor. Hatrı sayılır bir akraba ziyareti sonrası çok zor da olsa bakiye toplanmıştı 😄 yeri bende ayrıdır chippinin :)
bu yüklenen chippinleri de migrosta kullandım sorunsuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mct2002 -- 25 Haziran 2023; 12:13:29 > -
Jet kasada sıkıntısız kullandım ben de
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yeni mi üye olmuştunuz? Yoksa eski üye misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eski üyeydim hocam ama pek kullanmıyordum uzun zamandır
yeni üyelik istiyor, üye oluyoruz daha sonra başka cihaz uyarısı veriyor bu lanet uygulama. Mhsiz çözüm yolu yok herhalde
-
mh 'ye yazmıştım, cevap yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Banada 100 tl vermiş ama OPET ve chippin market hariç diyor. Migrosta geçmez sanırım.
Migros mağazalarında geçerli.
3-4 kere kullandım, migros ve Carrefour da ama çok yavaş bir sistem, 3d kod gelecek dogrulanacak vs. derken kasa kuyruğu uzayıp gidiyor...
bu yüzden jetkasa.
bütün konuda migros muhabbeti geçiyor.
Sorun yok
Arkadaşını davet et 30 chippin kazan diyor ancak 3 kişiyi davet etmeme rağmen gelen giden bir şey yok kaç gündür. Davet koduyla chippin kazanan var mı? Mh davet ettiğiniz kimse yok sistemde diyor. Kendim girdim davet ellerimin kaydını
Mh yi arayıp başka cihazdan çıkış yaptir. sistemden siliyorlar .. sorun düzeliyor..
08505029585
Davet ettiğin kişiler chippin uygulamasını telefonlarına indirip üyeliklerini tamamladılar mı. Üyeliklerini tamamlamadılarsa gelmez.
Ben yaptım kayıtlarını hocam. Otomatik düzeltme son cümleyi bozmuş. Telefonlarına uygulama indirildi ve kayıt yapıldı. 100'er chippin bile yüklendi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horseexpert -- 29 Haziran 2023; 2:40:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X