Şimdi Ara

Chippin uygulaması ile 50 TL değerinde Chippin (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.914
Cevap
86
Favori
108.027
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşım neye dayanarak yükledin bilmiyorum ama fişe puan kampanyası biteli 2 hafta oldu. Bekleme boşuna.

Bu arada, bir de dandik Samsung tablet eklemişler sitedeki ürün yelpazesine. 2 yıldır kullandığım 16gb lik Ipad Mini2 600-650 e satıp, buradan 32gb lik yine Ipad Mini 2 almaya karar verdim. 700 TL puan ile yapılabilecek en mantıklı seçenek bu geldi bana. Samsung J2 telefon alsam satıp nakite çevirmek için, elime daha az bir para geçecek. Ama Ipad alırsam hem yeni ve 32 lik IPad'im olur hem de elime net az da olsa para kalır, diye umut ediyorum en azından. Asıl ve en önemli soru, bu Ipad'i sorunsuz bir şekilde alabilecek miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 9 Aralık 2016; 15:11:25 >
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Hocam dikkatli olun ufak bi hata olunca direk iki hafta bekletiyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • retina33 R kullanıcısına yanıt
    Tşk, çok haklısın o yüzden evde yapmaya karar verdim. Telefon ve işyeri internet bağlantısına güvenilmez. Evde 100mb hızlı fibernet var, daha sağlıklı ve hızlı olur sanırım. Bir de geçen günlerde siteye üye olmak istediğimde hep hata veriyordu, bugün hatasız kayıt olabildim, bu durumu sitenin sağlıklı çalışmaya başladığı şeklinde yorumladım. Hayırlı olur inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 9 Aralık 2016; 16:38:5 >
  • Yeni üye kampanyası yada fiş kampanyası tekrar gelir umarım
  • Hocam şuan neyden puan kazanılıyor peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lordgnr kullanıcısına yanıt
    Senelik izin alır, memlekete giderim :) chippin sayesinde iphone7 aldım. Bugün 3200e sattım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MutluPmyo

Senelik izin alır, memlekete giderim :) chippin sayesinde iphone7 aldım. Bugün 3200e sattım.

Şöyle 1 alıcı bize de denk gelmezki...

• Şükürler olsun sorunsuz bir şekilde alabildim Ipad'i :) . 250 TL verdim üzerine. Aynı tabletin 16gb liğini kullanıyordum, 500-600 TL ye satarım sanırım. Elimde 32gb yeni bir Ipad olur, cebime de az biraz para bırakır. Gönül isterdi ki bir Iphone alalım ama olmadı işte kısmet değilmiş, buna da şükür. Chippin macerası başarılı bir şekilde sonlanmıştır benim için. Teşekkürler Chippin, teşekkürler Koç!
  • hocam konuyu açandanda Chippinden de ALLAH RAZI OLSUN iphone 6S 32 GB telefonum bugün geldi HELAL OLSUN CHİPPİNE...
  • Siteye baya yeni bişeyler eklemişler

• calculus07 kullanıcısına yanıt
    puanlar bitti ya kıllığına ekliyolar

• marmarali_55 kullanıcısına yanıt
    Hocam 128gb normal fiyatı bu. Alıcısı çok.

• Evet yeni modeller eklemişler telefonlarda.
    Saatlerde de haftada 3 kez fiyat değişiyor.
    Çok ilginç.
    Aynı saat 900 lira basende 400TL.. Fiyatlandırmalar ilginç...

Ürün alacaklar bence ürün kampanyalarını biraz daha beklesin. Malum sene sonu kampanyalar olacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ipad mini geldi fakat ekranı tuz buz olmuştu. Kargoda hasar olmadığı için tutanak tutmadılar. Telefon açtım durumu anlattım. Müşteri temsilcisi değiştireceklerini söylediler ama pek inandırıcı gelmedi. En yüksek nereye şikayet edebilirim. Belli ki önceden kırıkmış. Kargoda kutuda hiçbir hasar yok çünkü.
  • Hesaplar arası para transfer edebilen var mı.
    Puan Satanlar nasıl yapıyor bu işi?

• inexo kullanıcısına yanıt
    Puanları kazanılan hesapta bırakıyorlar. Satacakları zaman anlaştıkları kişinin vereceği telefon numarasına tek tek aktarıyorlar. Tek seferde toplu aktarım diye bir şey yok.
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Ben diğer hesapta 3 pin vardı telefona gönderemedim bulmuyor telefonu

• Mathematician0 kullanıcısına yanıt
    Yanlış görmüyorsam ekranda cam ekran koruyucu mu var? Benim bildiğim Apple cihazlarda böyle bir fabrika çıkışı uygulama yok. Ekran açık bir halde gelir ve sonradan cam koruyucu takılır. Öyle ise kesinlikle kullanılmıştır. Da bunu nasıl bu şekilde iade almış veya değişmişler acaba? Ben de Ipad Mini aldım, inşallah sağlam gelir.
  • Arkadaşlar 1000 civari chippinim var,1tikla2kazandan Samsung A5 almak istiyorum 1000 chippin üstünu kartla alabiyor muyum?Alabiliyorsam işlem nasıl oluyor kısaca anlatabilecek olan var mı?Teşekkürler.

• mkus76 M kullanıcısına yanıt
    Alabilirsin, 1000 tl chippinden öder gerisini karttan çeker, nasıl yapıldığı geçmiş sayfalarda çok anlatıldı

• 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.