Şimdi Ara

Chippin uygulaması ile 50 TL değerinde Chippin (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.914
Cevap
86
Favori
108.027
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler hocam, aradım bulamadım. Tekrardan bir bakayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artk yeni uyelik kamp fln yok heralde?sermayeyi tukettiler mi acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Yanlış görmüyorsam ekranda cam ekran koruyucu mu var? Benim bildiğim Apple cihazlarda böyle bir fabrika çıkışı uygulama yok. Ekran açık bir halde gelir ve sonradan cam koruyucu takılır. Öyle ise kesinlikle kullanılmıştır. Da bunu nasıl bu şekilde iade almış veya değişmişler acaba? Ben de Ipad Mini aldım, inşallah sağlam gelir.

Yok hocam jelatin var sarılı olarak. Ekran koruyucu yok yani. ESC marketten kargoya veren elemana kadar ulaştım. Kargoda kırılması imkansız çünkü güzel paketlemişler hiçbir darbe yok. Birde iki yerden birden kırık var. 1tıklada ki mh değişim yapacaklarını söylediler umarım yaparlar. Beklemedeyim şuan.
  • Tura kuyumculuk dan alışveris yapan oldu mu

• Merhaba Arkadaşlar, Az önce BONMAR marketten 200 tl lik chippin puanlarla alışveriş yaptım. Marketin adresi Fuat Sarp sokak No:5 Gayrettepe / Beşiktaş / İstanbul. Marketin her yerinde chippin reklamları var, çalışanların üzerinde chippin polarları var, gayet ilgililer ve sistemin işleyişini biliyorlar. Fiyatlar migrostan biraz daha ucuz, ürün çeşidi çok değil ama tatmin edici. Bebek bezlerinin ufak boyları var, büyük boyları yok. Uygulama pilot uygulama olarak başlamış ve yakında baya yayılacakmış. Chippin geçen yerlere baktığımda çoğu yerler ist.anadolu yakasında, avrupa yakasında tek yer burası var. Sonuç olarak ben memnun kaldım, elinizde kalan puanlarla alışveriş yapabilirsiniz. Bilgilerinize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vestair -- 10 Aralık 2016; 21:21:16 >
  • Arkadaşlar. Şu Davetten gelen ve üye olduğumuz için gelen chipinleri nakit talep edebiliyoz mu? Fiş den gelen para nakit olarak alınamıyormuş. Onu gördüm ama arkadaşlardan destek olarak gelen para ve üye olduğumuz için gelen parayı alabilirmiyiz onu bulamadım. buarada nakit çekim için alt limit 50 tl imiş
  • buralar sakinleşmiş iyice. yeni kampanya filan da gelmiyor sanırım. biraz eksiğimiz kaldı tamamlayamayacağız galiba. satan da yok hiç
  • xman54 kullanıcısına yanıt
    hocam adam gibi kampanya yok ondan millet napsın. Ayrıca chippinler nerdeyse TL ile kafa kafaya satılacak. Adamlar 1000chippine 900-950 istiyorlar. Ya da gönderilmeyen chippinlerden 100 chippine 85-90 istiyorlar.
  • Arkadaşlar chıppınn puanının altında harcanabilir chıppın yazıyor Onur'a normal chıppın gıbı harcayabılıyor muyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: screamtoronto

hocam adam gibi kampanya yok ondan millet napsın. Ayrıca chippinler nerdeyse TL ile kafa kafaya satılacak. Adamlar 1000chippine 900-950 istiyorlar. Ya da gönderilmeyen chippinlerden 100 chippine 85-90 istiyorlar.

Screamtoronta, sizinle 20-25₺ ile anlaştıgımız zamanı ve bütçem kalamadıgı için alamadıgım zamanları hatırlıyorum, şimdi bunlar uyanmış tilki gibiler. Banka puanı olsa 1e1 yaparlardı, üstelik ücretsiz kazanıp yüzde 10a vermekte ayrı bir gariplik...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni kampanyalar lazım yoksa büyümeden küçülür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aceryeni -- 11 Aralık 2016; 16:48:08 >
  • Bounty uygulamasinda chippin yuklersen 6 tl para bounty den 10 da chippin geliyor Anadolu yakasinda oturanlara özel Bilgilerinize

• Arkadaslar bu Tura altindan gram Altin alabiliyormuyuz Chippin puanlarla

• Arkadaşlar Kredi kartım yok. Banka kartı kullanıyorum.Chipindeki master pass da banka kartı kabul etmiyor. Modasaatten alışveriş yapacam...ama chippine kartımı kaydedemiyorum. aceba modasaatten karcama yaparken mesea 135 liram var 135 li,ralık alışveriş yapacam yani ekstra ödeme yapmıycam. Kartım chippine kayıtlı olmasada alışveriş yapabilirmiyim.. teşekkür ederim
  • otelci kullanıcısına yanıt
    Kredi karti eklemen lazim. Bakiyen chippin olarak yetse de eklemen lazim. Onaylanmiyormus.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne iphone ne android arkadas bulamiyorum yapanlar nasil yapıyor

• xman54 kullanıcısına yanıt
    Çoğu arkadaş gibi ben de görevi tamamladım ve puanları kullandım. Ama hala bir umut ara ara bakıyorum var mı yeni kampanya diye. Ali Koç geçenlerde İnnovasyon ödülü almış Chippin ile. Ne TV ye ne radyoya çıkmadan hatta interbette bile fazla görünmeden reklamın kralını yaptılar bu kampanyalar ile. Ödülden sonra yeni hesap, davet, fiş gönderme vb puan kampanyalarından ziyade artık sadece alışverişe puan kampanyası aşamasına geçmişler gibi görünüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten hayalet konu olmaya yüz tutmuş burası. 1T2K dan sipariş veren arkadaşlar, kargoyu Aras ile mi gönderiyorlar ve kaç günde elinizde oldu? Cuma akşamı sipariş vermiştim, Cmrt günü kargoya verildi notu düşmüşler. Kargo linki Aras kargo olarak açılıyor ama takip nosuz bir link, hatalı bilgi çıkıyor. Aras Kargo MH ni aradım onlar da isimden aradı ancak bulamadı. Siparişini teslim alan arkadaşlar bu süreç hakkında bilgi verebilirse sevinirim.
  • Arkadaş ekleme artık çalışmıyor mu? eskiden ekleyebilirdim artık bulmuyor yazdığım telefonu, var mı kolay bir yöntemi?
  • Bu arada ben 200 TL puanı zar zor biriktirip saat alabildim. iphone alan arkadaşları tebrik ederim, helal olsun valla
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.