Kredi kartindan, ibana para çekme.
Merhaba arkadaşlar.
Kredi kartından 3 bin tl çektirip bunu nakit olarak ibana gönderebilecegim hangi sistemeler var. Bir tane banka 3 bin tl yi vade farksiz 9 taksit yapıyor.
Oldu bil ile deneyecem ama deneyemiyorum. Sistem evrakları yüklemiyor, hata veriyor. Yüzde 1 kesinti alıyormus
Papara ile galiba oluyormuş. Yüzde 2 kesinti ile önce kredi kartından oraya yüklüyormusuz sonra da, paparadan ibana gönderiliyormus.
Bu bilgiler doğru mu, tavsiye edeceğiniz başka sistem var mıdır.
Türknet pişmanlığım ve olan İnternetimin artık olmayışı
Netspeet in 50 mbps fiber tarifesini kullanıyordum. Modem kirası ile 98 tl fatura çıkıyordu. Türknet in 100 mbps fiber, modem kira ücreti olmayan paketine 85 tl ye taşıdım.
31 Aralıkta internetim taşındı fakat taşınmaz olaydı.
Modemde internet var gözüküyor ama hiç bir siteye giremiyorum. Modemi yeniden başlatıyorum. 10-15 dakika giriyorum. Sonra yine aynı. Modemde internet var ışıkları yanıyor ama hiç bir siteye girmiyor.
Turknete şikayet açtım. Musteri hizmetlerini aradım. Karşımda muhatap yok. Adamlara online işlemlerden mesaj atıyorsun, keyifleri yerine gelince karşılık veriyorlar. Sanki ayrıldığın sevgilini geri dönmesi için ikna etmeye çalışıyor gibi Ara beni diyorum. Arayan yok. 4 gündür deli ettiler beni. Sorun çözülmeden, birde online işlemlerde sorun çözüldü deyip sorunu kapatıyorlar.
İnternet yok hatası alırken, televizyondan netflix e bir gireyim dedim. Sorunsuz giriyor. Bütün filimleri açıyor. Hiç bir sorun yok. Ama başka hiç bir yere giremiyorum. Televizyon, telefon, bilgisayar hepsinde net yok diyor. Ama netflix canavar gibi çalışıyor.
Telefona Vpn programi kurdum. Net yok dediği halde her yere giriyor. Ama vpn kapanınca hiç bir yere giremiyorum. Vpn olmadan netimi kullanamıyorum.
Burdaki türknet danışmanına yazdım. Cevap olarak benim modeme suç attı. Modemin WiFi ayarlarında sorun olabilirmiş. Hattım size taşınana kadar sorun yoktu da, açılınca mi sorun oldu.
Çözüm olarak, modeme reset attım. Düzelme olmadı. İp ve dns ayarları hepsi otomatikte. Kullanıcı adı ve şifresini otomatik olarak türknet modeme tanımladı. Ne olduysa o tanimlamadan sonra, hattım Turknete geçince oldu.
3 günlük tatilin içine ettiğin için teşekkürler Türk net ve değerli ekibi. Yine sorun çözülmüş gibi, destek kaydını da kapatmışlar
Modem kira ücreti
|
ses sistemi setim(Tavsiyelerinizi bekliyorum)
|
2,el anfi alırken nelere dikkat etmeliyiz ?
|
Lpg dolum ağzı
|
resimlerin boyutu 4,09gb olmuş ve açılmıyor
|
Soğuk motorda arıza ışığı yakma Corsa D
|
Subaplar için benzin takviyesi
|
Son Giriş: 9 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 925
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 11.109 (Bu ay: 172)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 351 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası