Bildirim
Subaplar için benzin takviyesi
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dostum öncelikle hayırlı olsun ancak LPG kaynaklı problemleri ne yaparsan yap engelleyemezsin, sadece geciktirebilirsin. Piyasadaki araçların çoğunda olduğu gibi belli bir kilometreden sonra aynı sıkıntılar sende de baş gösterecek. 3500-4000rpm den sonra benzin püskürtmesi şeklinde bir ayar yaptırırsan, LPG'de kullanırken rally pilotu gibi gazlamazsan 50-60bin km çok büyük sıkıntı yaşamazsın. -
Ustalarla uğramamak için lpg kablosu aldım. Obd bağlantısı sayesinde güzel bir ayar da yaptım. Şimdi sadece aklıma takılan 3500 devirden sonra ne kadar benzin takviyesi verileceği. 4ms versem yeterli gelir mi yoksa 8ms mi. Onu öğrenmek istiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zengin ya da fakir karışım yapmaman için usta birileriyle görüşmeni tavsiye ederim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pascalmania -- 22 Haziran 2017; 0:33:38 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X