Şimdi Ara

Chippin uygulaması ile 50 TL değerinde Chippin (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.914
Cevap
86
Favori
108.025
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SsepuLtura_

teşekkürler , bekleyeceğiz artık inşallah erken gelir iadeler

Bana 4 günde geldi hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Gerçekten hayalet konu olmaya yüz tutmuş burası. 1T2K dan sipariş veren arkadaşlar, kargoyu Aras ile mi gönderiyorlar ve kaç günde elinizde oldu? Cuma akşamı sipariş vermiştim, Cmrt günü kargoya verildi notu düşmüşler. Kargo linki Aras kargo olarak açılıyor ama takip nosuz bir link, hatalı bilgi çıkıyor. Aras Kargo MH ni aradım onlar da isimden aradı ancak bulamadı. Siparişini teslim alan arkadaşlar bu süreç hakkında bilgi verebilirse sevinirim.

Aras Kargo ile geldi bana. MNG kargonun siyah paketi içinde ama.. :) Ayrıca site üzerinden kargo takip etme linki çalışmıyordu.
    Gelen ürünün paketlemesi oldukça itinalı ve sağlamdı. Aldığım son ürün oldu. Kalan chippinler ile. Burda eklemek istediğim bazı şeyler var. Ürünleri böyle yaratıcı bir kampanyadan alanlar gerçekten şanslıydı. Çünkü ürün kapımıza gelene kadar ki süreçte çok zorlu aşamalardan geçtik. Söyle ki;
    Fişlere yüklenen az chippinler.
    Bazen yüklenmeyen davet puanları yada fiş puanları.
    Defalarca aranan müşteri hizmetleri..
    Davet göndermelerde ara sıra çıkan ve insanı sinir eden sistem arızaları.
    Davet ettiğin arkadaşlarını eklemelerde ki ciddi sorunlar..
    Android sistem üzerinde ki ciddi aksaklıklar.. Bazen IOS tada oluyordu.
    Mal alırken kredi kartından yanlışlıkla para ödeyenler(chippin yerine)
    Ürün alımlarında sistemsel arıza sonucunda binbir zorluklarla kazanılan chippinlerin uçması..(ama eninde sonunda geri yüklediler. sağolsunlar(!)

Ben çok yüksek derecede üye davet edemedim ama gerçekten astronomik boyutta davet sayılarını yakalanyanalr vardı forumda. O arkadaşları gönülden tebrik ediyorum. Çünkü gerçekten çok zor bir iş. Uğraşanlar bilir. Süreçler çok zorlu ve meşakkatli idi ama sonuçlarına değdi. Koç ailesine böyle bir kampanya yaptıkları için teşekkür ediyoruz İnşaAllah bu forumu da okuma şansınız olur. Böylece aksaklıkları giderirsiniz. Çünkü yapılan aksaklıkların sizden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. KOÇ ailesi buna tenezzül etmez. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bambammm -- 14 Aralık 2016; 21:12:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Reco.

çekilişteki araba dh den birine çıkarsa şaşırmam.

Ben uygulamayı guncelledim ama bilgileri nerden gondericez cekilis icin bende link yeri falan yok.

• Modasaat'ten istediğim saatler sadece sirkeci merkez diye bir yerde kalmış görünüyor firmanın merkezi anlaşılan 0850 ile başlıyor numarası burası yolluyor mu arasak? herkes levent şubesinden sipariş veriyordu da ondan sordum

• Clive kullanıcısına yanıt
    Aradığınız şubede istediğiniz saat kalmamışsa diğer şubelere soruyorlar, varsa o şubeden gönderiliyor. Benim aldığım saat öyle oldu mesela, tüm işlemleri ve ödemeyi Levent şubesinden yaptım ama saat Sirkeci şubeden gönderildi, 2 günde elime ulaştı.
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, o zaman önce Levent şubesini arayayım hiç bir şubede kalmamışsa derse sitede stokta yazan yer olan sirkeci merkezi arayayım

• Hocam sen levent şubeyi ara oradaki bayan gayet ilgili zaten saatin nerde oldugu farketmez güncel stok bakıyor varsa hemen ödeme alıp kargolama yapıyor 1günde ankaraya geldi
    Geri kalanıda Beşiktaştaki bonmar markette alışveriş yaparak harcadım fiyatlar piyasaya göre biraz fazla ve çok büyük bi market degil ama 2 aylık market alışverişimi yapmış oldum teşekkürler chippin

• modasaat den aldığım saat kullanılmış olarak çizik saat gönderdiler. İade ettim. Chipiinlerin geri iadesi oluyor mu?
  • Moda saat bana da pili bitmiş ürün göndermiş. Bugün degisim için gönderimi yapıyorum bakalım neler olacak

• Arkadaşlar 1tıkla2kazandan iPhone Sipariş vereceğim ancak bazı arkadaşların çippinini yutmuş.

Bu neye göre yutuyor acaba? Yutmaması için yapabileceğimiz birşey var mı?
  • SlimShay kullanıcısına yanıt
    Geçmiş sayfalarda soruldu, cevaplandı

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=122297471

• çaylaq kullanıcısına yanıt
    Nasıl ödeme yapacagımı değil. Nasıl yutmaması gerektiğini soruyorum
    Yazılanları yaptım, yutmadı

• çaylaq kullanıcısına yanıt
    Deneylim bakalım
    dün 4 5 kişinin yutulmuştu çünkü bir kuşkulandım
    Kopmayan bağlantı olsun, mümkünse iPhone üzerinden işlemi yap

• quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

Kopmayan bağlantı olsun, mümkünse iPhone üzerinden işlemi yap

Unutuyordum az daha, teşekkürler:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fırsatçı modasaatten alışveriş yapmayacağım bütün fiyatları arttırdı 670chippin var. sizce başka ne alınmalı.lütfen satıyormusunuz diye mesaj atmayın
  • rush10 R kullanıcısına yanıt
    1 tıkla 2 kzanda 700 tl lik samsung telefon alınıp satılabilir hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rush10

fırsatçı modasaatten alışveriş yapmayacağım bütün fiyatları arttırdı 670chippin var. sizce başka ne alınmalı.lütfen satıyormusunuz diye mesaj atmayın

evet herşeyin fiyatı en az 50-80 lirası oranında artmış. TERBİYESİZLİK.
  • eediz kullanıcısına yanıt
    Bence terbiyesizlik değil, dolar arttı. yumurtanın bile fiyati iki katına cıktı

• 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.