Şimdi Ara

Chippin uygulaması ile 50 TL değerinde Chippin (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.914
Cevap
86
Favori
108.025
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yutulan puanım geri gelmişti. dün saat 15:30 gibi sipariş verdim kargoya verişmiş görüküyordu kargo takibi yoktu. bugün öğlen geldi iphone 5s
  • Bende 7 siparşimi verdim cumartesine ulaşmasını beklemekteyim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 68 chippin var doğru düzgün saat yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirthan -- 15 Aralık 2016; 22:01:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

68 chippin var doğru düzgün saat yok...

Saatler 119dan basliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: SlimShay

quote:

Saatler 119dan basliyor

99 a felan var da üstünü kredi kartından mı ödeyeceğim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SlimShay

quote:

Saatler 119dan basliyor

99 a felan var da üstünü kredi kartından mı ödeyeceğim.

Evet

• quote:

önceden alırdın ama modasaat fazla sipariş aldığı için fiyatları yükseltti. piyasadan daha uygunaydı şuan en pahalı satış yapan siteler arasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reco.

quote:

önceden alırdın ama modasaat fazla sipariş aldığı için fiyatları yükseltti. piyasadan daha uygunaydı şuan en pahalı satış yapan siteler arasında.

Anladım sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirthan -- 15 Aralık 2016; 22:35:46 >
  • 1T2K den ürün alan arkadaşlar (telefon veya tablet) kargoyu alırken ücret ödediniz mi? Siteden alış yaparken 4,90 TL kestiler zaten. Bugün kargo gelmiş ben işteyken, 21,50 TL almış pis herifler. Sonradan haberim oldu ama ödemiş olduk bir kere. Bu 21,50 TL nereden kimden kaynaklandı şimdilik bilmiyorum ama ne kargoya ne de 1T2Y nin gönderimini yapan her kimse artık o parayı yedirmem ben. Şerefsizler ayak üstü çarpmaya çalışıyorlar. 1T2K MH ni aradım mesai saati dışında diye şu anda kayıt alabilirim başka bir şey yapamam deyip geçti. Bıraktım kaydı ama yarın mesai başlasın kıyamet kopacak.
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    kargo çalışanı kendi cebine atmak için almıştır. kargo ücreti 4.90 tl onuda sipariş verirken alıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reco. kullanıcısına yanıt
    Kargo ücreti faturası elimde. Aras'tan günahım kadar hazzetmem zaten inşallah kargo şirketinin haltıdır, burunlarından getiririm o parayı. Yarın olsun önce gönderenin yanlışlıkla ödemeli göndermediğinden emin olayımda bir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 15 Aralık 2016; 22:57:59 >
  • aygaz otogaz marketinde kullanabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Kargo ücreti faturası elimde. Aras'tan günahım kadar hazzetmem zaten inşallah kargo şirketinin haltıdır, burunlarından getiririm o parayı. Yarın olsun önce gönderenin yanlışlıkla ödemeli göndermediğinden emin olayımda bir.

Hocam kargo firmasının hatasıdır büyük ihtimal. Benim kırık gelen tablette hala bir gelişme yok. İnceleniyor deniyor. Koç grubunun yönetiminden hiç mail adresi felan bilgisi olan var mıdır?
  • Mathematician0 kullanıcısına yanıt
    Chippin Facebook sayfasına da yaz arkadaşım açık açık, hızlanırlar. Koç sosyal medyaya önem veren bir grup. Sıkıntını dile getir.

• Tura kuyumculuktan alışveriş yapmak isteyim adamı arayan var mı. Bana chippinden para alamıyoruz kotamız doldu falan dedi bana
  • Arkadaslar 1tikla2kazan dan iade islemi yapan oldu mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askmen3755 -- 16 Aralık 2016; 13:26:31 >
  • 2840 chippin var elimde.Başka kişilerden gönderilmiş hep.Bunların son kullnım tarihi filan varmı arkadaşlar.
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Hocam , dün 1t2k 'dan kargomu aldım sorunsuz.
  • Mathematician0 kullanıcısına yanıt
    Chippin tarafı olayı hala araştırıyor (Allah bilir kaç günde sonuçlanır). Yalnız kargo firmasını birkaç farklı noktadan sorgulattım, kargo kesinlikle alıcı ödemeli gönderilmiş. Ki bu durum kargo ücreti faturasında da yazmakta. Yine uğraştıracaklar illaki. Neyseki tablet sorunsuz çıktı.
  • Arkdaslar biraz sosyal medyada felan yüklensek de kampanya yapsalar 900 chippin var 5s almak istiyorum eminim hepinizin amacı vardır kampanya şart lütfen facebook ve instagram sayfalarına yazalim
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.