Şimdi Ara

Chippin uygulaması ile 50 TL değerinde Chippin (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.914
Cevap
86
Favori
108.021
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tg3820089

Arkdaslar biraz sosyal medyada felan yüklensek de kampanya yapsalar 900 chippin var 5s almak istiyorum eminim hepinizin amacı vardır kampanya şart lütfen facebook ve instagram sayfalarına yazalim

Ben destek veririm. Belki etkili olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Kargo ücreti faturası elimde. Aras'tan günahım kadar hazzetmem zaten inşallah kargo şirketinin haltıdır, burunlarından getiririm o parayı. Yarın olsun önce gönderenin yanlışlıkla ödemeli göndermediğinden emin olayımda bir.

Benden de almadılar ama iyice tembih etmiştim. Forumda bazı kişilerden para aldıklarını önce ki sayfalardan okudum şahit oldum. Ne midesi pis insanlar var. Nasıl yiyecekler o haram parayı. Yazıklar olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceylinnaz

2840 chippin var elimde.Başka kişilerden gönderilmiş hep.Bunların son kullnım tarihi filan varmı arkadaşlar.

Ocak ayı sonunda silineceğinden bahsediliyordu forumda. Büyük olasılık Ocak sonu uçacak puanlar. Her sene Ocak ayı sonu deniliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlimShay

Bende 7 siparşimi verdim cumartesine ulaşmasını beklemekteyim

Hayırlı olsun. Sanırım en çok üye yapanlardan biriydiniz Sayın SlimShay. Tebrik ediyorum sizi. İyi günlerde kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bambammm

quote:

Orijinalden alıntı: SlimShay

Bende 7 siparşimi verdim cumartesine ulaşmasını beklemekteyim

Hayırlı olsun. Sanırım en çok üye yapanlardan biriydiniz Sayın SlimShay. Tebrik ediyorum sizi. İyi günlerde kullanın.

Teşekkür ediyorum, üslubunuz içinde ayrı teşekkür ederim..

• Tg3820089 kullanıcısına yanıt
    Bu karşılıksız kampanya yaptıkları zamanlarda, fiş olsun, üyelik olsun.. Hatırladığım kadarı ile Koç 500.000TL hibe vermişti Tanı'ya. Bu kampanyada dağıtması için. Yeni kampanyalar için yeni hibeler lazım. Biraz zor olduğunu düşünüyorum ama sosyal medya da yeterince yüklenilirse bir ihtimal. Umarım olur. Bi dal daha alırız.
  • SlimShay kullanıcısına yanıt
    Pek forumdan yazamadım en başlarda ama emin olun sizin yazılarınızı ve metodlarınızı uyguladım. Bizlere ışık tuttunuz. Paylaşımlarınız için gönülden teşekkür ediyorum. Eminim ki birçok Chippin üyeside benim gibi düşünüyordur bu topiği takip edenlerden. Şapka çıkarılacak insansınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bambammm

Pek forumdan yazamadım en başlarda ama emin olun sizin yazılarınızı ve metodlarınızı uyguladım. Bizlere ışık tuttunuz. Paylaşımlarınız için gönülden teşekkür ediyorum. Eminim ki birçok Chippin üyeside benim gibi düşünüyordur bu topiği takip edenlerden. Şapka çıkarılacak insansınız.

faydalandıysanız ne mutlu bana :)

• Ben sorduğumda tekrar kampanya falan olacak mı diye.Merkezden olmayacak diye bir şey söylenmedi istek gelirse yeniden yapılabilir dendi.Yeniden yapılması için uğraşmamız lazım sesimizi duyurursak yeni bir kampanya daha olabilir.
  • Modasaatten saatler sorunsuz geldi sonunda. bi kampanyada şimdilik başarıyla tamamlandı. Darısı sorun yaşayan arkadaşların başına...
  • eediz kullanıcısına yanıt
    Bukadar puan manuplasyon yapmadan toplandı? ama modasaat'in yaptığı fiyat hareketleri terbiyesizlik?
  • bambammm kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim cevap için hocam.Ocak sonuna kadar eritiriz inş.Birde hopi gibi katlu kullanım filan gelse dahada güzel olacak esasında.Ve site sayısını çoğaltmaları lazım.
    Ayrıca koç grubundan n11 tarzı bir site bekliyorum.İnşallah bu iş içinede girerler.
  • aRsen_lupEn A kullanıcısına yanıt
    ya koskoca firmaları babasının firmasıymış gibi savunanlara ayar oluyorum. puanlar haksız falan toplanmadı davet kampanyası fiş kampanyası vs derken bir sürü kampanya vardı. illegal durum olsa chippin senden daha akıllı engellerdi. modasaatin yaptığıda çakallık neyini savunuyorsunuz? 119 tl olan saati 400 tlye çıkarttılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modasaat te fiyat politikası gerçekten çok ilginç bir gün 400 lira bir gün 800 lira olan ürün var...
    Ayrıca bazı marka saatlere dikkat ettiyseniz 400-500 lira daha pahalıya satıyorlar..
    Armani model saatlere baktım ve beğendiğim saat sitede 900 lira diğer kampanya sitelerinde 550TL ye satılıyor gerisini siz düşünün. Sadece 89-129 TL fiyat aralığındaki ürünler diğer sitelerle fiyatlar aynı :)

Ben kendime ürün alacak olsam biraz daha üstüne koyup en iyisini almaya bakarım fakat bu uçuk fiyatlara 1 kuruş üstüne verip almam... Buraya takip eden yetkili kişileri varsa fiyatlandırmalarını gözden geçirsinler derim. Hiç mi piyasa araştırması yapmazlar . Aynı saat 400-500 lira fark eder mi ... Şimdi diyecekler o ürünler çin vs.. :)
  • Bu chippinlerin nerede kullanıldığını nasıl öğrenebiliriz.Örneğin hangi sitelerde kullanabiliyoruz chippinleri.Bir link filan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceylinnaz

Bu chippinlerin nerede kullanıldığını nasıl öğrenebiliriz.Örneğin hangi sitelerde kullanabiliyoruz chippinleri.Bir link filan varmı?

1tıkla2kazanda kullanılabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu 1t2k dan gelen iphone lar KVK garantilimi?

Birine satıcaktım bunu sordu. Tr cihazı falan dedimde alanlardan cevap bekliyorum.

Birde bu aras kargo kdr dandik, işini düzgün yapmayan kargo şirketi yok.

Perşembe günü sipariş verdim. İzmirdeyim. Adrese izmir bayraklı aras kargo şubeden teslim yazdım. Bugün sabah girdim kargo harrketlerinde sabah geldigi yazıyo. Aradım şubeyi evet gelip alabilirsiniz dedi. Gittim aradı aradı kargoyu bulamadı. Heryer karman çorman çalışanlar nası ayırıyo bunları bulamadılar kargoyu pazartesiye kaldı.
  • Amcui kullanıcısına yanıt
    2 Yıl Apple garantili.
  • Amcui kullanıcısına yanıt
    Güzel Ülkemin en yavaş en özensiz en umursamaz çalışan kargo firmasıdır benim gözümde. Bugüne kadar kavga dövüşsüz şikayetsiz aldığım kargo sayısı %10 u geçmez. Şubeye telefon açarsın çalar çalar bakmazlar. Diğer firmaların 1-2 günde getirdiğini bunlar 3 günden önce getirmezler. Tercih edilecek firma değil aslında ama işte şirketler kurumsal anlaşma yapıyorlar mecbur kalıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 17 Aralık 2016; 18:28:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, bu Chippin'in düzenlediği Yeniyıl çekilişine katılanlar oldu mu? Ya da programı silip sağlam bir tepik mi attınız ardınıza bile bakmadan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bambammm -- 17 Aralık 2016; 23:46:5 >
  • 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.