Bu chipseti olan anakart alınırmı? Eski teknolojimi acaba?
eh biraz eski sayılır ama giriş seviyesi cpular için ideal sayılır hatırladığım kadarıyla 45 nm desteklemiyor ama
Intel® P35 dahamı iyidir G31'den? Kısaca aynı fiyata chipseti farklı iki anakart var. Hangisini alayım?
p35i al.Çok fazla eski değiller ama idare ederler işte.
P35 dururken G31e bakılmaz. P35 çipsetli al.
quote:
Orjinalden alıntı: cermin007
Intel® P35 dahamı iyidir G31'den? Kısaca aynı fiyata chipseti farklı iki anakart var. Hangisini alayım?
şöyleki p 35 ewet daha iyi g31 e göre daha güncel o.c. olarakta modeline göre g31 den çok başarılıdır ram desteği cpu çeşidi felan yani ram bus hızı fsb olarak fark war
Bir şey kaçırdınız. G31 dahili ekran kartı ile geliyor... P35'te yok... Diğer özellikler aynı... OC açısından P35'te daha fazla ayar mevcut...
G31 45nm işlemcileri destekler , bakınız ben e5200 kullanıyorum. G31 in üzerinde , Intel GMA 3100 256mb onboard graphic kartı mevcuttur (Fx5200den hallice denebilir)
Evde kullanım amacı ile bir bilgisayar alıp ekran kartı takacaksanız eger ; P31,P35,P41,P43,P45 almanızı tavsiye ederim. OC konusunda hem çok daha performanslılar , hem gelecege daha uygunlar ve saglamlar. G31 lerin çogu full katı kapasitör degildir,onboard olmasıda cabası , eger oc yapılacaksa tercih edilmemelidir.
Ama oyun işin içinde degilse , ucuza performans alayım onboardı bana yeter denilirse ki ; G31 tavsiye edebilirim. Ufak tefen oyunda oynatır,grafik kartı çokta kötü degildir yani.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme