Şimdi Ara

Chitin Shield Drobu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
4.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu boss agacı topluluk için iyi aslında birlik beraberliği getiriyor tek 1 kişinin hatta 2 kişinin dahi önce bos agacını kesip sonra bosları kesmesi çok zor artık clanlar ön plana cıkıyor eğer bos kovalayan bi ekip bulursanız daha rahat drop alıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

bu boss agacı topluluk için iyi aslında birlik beraberliği getiriyor tek 1 kişinin hatta 2 kişinin dahi önce bos agacını kesip sonra bosları kesmesi çok zor artık clanlar ön plana cıkıyor eğer bos kovalayan bi ekip bulursanız daha rahat drop alıyorsunuz

topluluk için iyi fakat tek takılanlar için cidden sıkıntı.ayrıca tek takılanlardan takım kurulsa bile güven meselesi var.

geliştiriciler solo kavramını bitirmek istiyor bence.bakınız : krowaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saqô

quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

boss agacı olması daha iyi oldu diger türlü cok komik droplar alınıyordu.simdi en azından adam gibi dropp atıyor canavarlar.lobodan glass felan cıktıgına sahit oldum 2-3 kere.daha in ler ib ler saymıyorum

Ama eskiden drop alamadıkca hırs yapıp boss gördükmü heycanlanıyorduk.

Artık bosslar her zaman bulunuyor ve bu sacma droplar piyasayı düsüyor sanırım.

düşsün artıkta bi zahmet.Gidipte bi in ye 250 lira vermek çok mantıklı degildir herhalde

• quote:

bu boss agacı topluluk için iyi aslında birlik beraberliği getiriyor tek 1 kişinin hatta 2 kişinin dahi önce bos agacını kesip sonra bosları kesmesi çok zor artık clanlar ön plana cıkıyor eğer bos kovalayan bi ekip bulursanız daha rahat drop alıyorsunuz

Lupustan cs düşsün clanda birbirine girer bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeShTeR

quote:

Lupustan cs düşsün clanda birbirine girer bence

Bana cs düşse yıkarım ortalığı be Rüyama girdi yemin ediyorum rüyamda cs düşürüyordum sonraki gün soyuluyordum Abartı oranda sahip olmak istediğim bir item. Ne zaman res falan gelse shaula,lesath'a koşuyorum eslantta Konuyu gördükçe psikolojim bozuluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6e -- 12 Ekim 2010; 17:03:26 >

• Biz Erhanla beramusta oynadığımız zamanlarda en yüksek premium gold premiumdu ve ben 1-2 gün bowl döner boss kovalardım sonra bosslardan düşen itemleri gbye çevirip o gblerle premium paramızı karşılardık. Hepiniz bilirsiniz ki bowl dönüp boss kovalamanın zevki ayrıdır. Bu bitki olayı biraz kötü olmuş kanımca.

Not : Bahsettiğim olay 2007-2008 senesine ait.
  • @6e
    CS veya Adamant icin ugraslarim suruyor. O kadar hevesin varsa aldigim zaman bos vakitlerde istersen kullanabilirsin :D Adamant alirsam 70 e kadar kasman gerekecek ama.
  • Solo takılmanın ayrı bir zevki var pek iyi olmamış ağaç işi. Üstelik oyunda her itemden çok olursa o itemin değeri kalmaz ki. Sen de ben de iron set olursa ne anladım bu işten? Pw server a kaymış biraz.

Drop u alan arkadaşa hayırlı olsun bol hava atmalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

@6e
    CS veya Adamant icin ugraslarim suruyor. O kadar hevesin varsa aldigim zaman bos vakitlerde istersen kullanabilirsin :D Adamant alirsam 70 e kadar kasman gerekecek ama.

Rüyalarıma giriyor artık şu cs o derece Ama koca c-east'da sadece 1 tane cs var Bir düşürsem 1 ay kolundan çıkartmam tek dagger ile takılırım

• oyunda herkes ucuk farklardan sikayetci. "Bende para var +10 aliyorum, sen eziksin +7 magic shell" giyiyorsun mantigini ortadan kaldirip herkesin amatorce ve mumkun mertebe esit sartlarda oyun oynamasi isteniyor. Oyuncular arasinda olmasi istenen tek fark premium ve bonus verilen itemlarin farki. Burada oyunun tum ticaretini oyun yapimcilarinin yonetmesi ve belirlemesi amaclaniyor.
  • quote:

oyunda herkes ucuk farklardan sikayetci. "Bende para var +10 aliyorum, sen eziksin +7 magic shell" giyiyorsun mantigini ortadan kaldirip herkesin amatorce ve mumkun mertebe esit sartlarda oyun oynamasi isteniyor. Oyuncular arasinda olmasi istenen tek fark premium ve bonus verilen itemlarin farki. Burada oyunun tum ticaretini oyun yapimcilarinin yonetmesi ve belirlemesi amaclaniyor.

Bu düşünce oyunun yapısına geçmişine aykırı. Bu oyunda exp kasmanında ticaret yapmanında boss kovalamanında ayrı bir zevki var. 6 yıldır bu şekilde gelmiş bu oyun. Anvil ile oynayarak +9 +10 basmalarını sağlarlarsa tabiki arada uçurum olur. Oyunda da yeterli miktarda fark olmalı. Ne kadar çok emek verirsen o kadar iyi olur sen de ver seninde olsun. Yeni server açılıyor 1 aya kalmadan ortalık 80 level kaynıyor bu nasıl oluyor? KOXP. Legal oynayanlar eziliyor bu seferde. Madem oyuncular şikayetçi en büyük şikayeti düzeltsinler. Bu şekilde yapmalarının tek sonucu oyunun pw serverlara dönmesi olur. Herkes aynı item, aynı level, oyunculuk ön planda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shisha

quote:

oyunda herkes ucuk farklardan sikayetci. "Bende para var +10 aliyorum, sen eziksin +7 magic shell" giyiyorsun mantigini ortadan kaldirip herkesin amatorce ve mumkun mertebe esit sartlarda oyun oynamasi isteniyor. Oyuncular arasinda olmasi istenen tek fark premium ve bonus verilen itemlarin farki. Burada oyunun tum ticaretini oyun yapimcilarinin yonetmesi ve belirlemesi amaclaniyor.

Bu düşünce oyunun yapısına geçmişine aykırı. Bu oyunda exp kasmanında ticaret yapmanında boss kovalamanında ayrı bir zevki var. 6 yıldır bu şekilde gelmiş bu oyun. Anvil ile oynayarak +9 +10 basmalarını sağlarlarsa tabiki arada uçurum olur. Oyunda da yeterli miktarda fark olmalı. Ne kadar çok emek verirsen o kadar iyi olur sen de ver seninde olsun. Yeni server açılıyor 1 aya kalmadan ortalık 80 level kaynıyor bu nasıl oluyor? KOXP. Legal oynayanlar eziliyor bu seferde. Madem oyuncular şikayetçi en büyük şikayeti düzeltsinler. Bu şekilde yapmalarının tek sonucu oyunun pw serverlara dönmesi olur. Herkes aynı item, aynı level, oyunculuk ön planda.

herkesın esıt olmasındansa en ezik olmayı yeglerim

• K2 bu düşünceyle kendi sonunu getirmekten başka bir şey yapmıyor. 6e arkadaşımız güzel örnek oldu bu konuda. Ona Cs versek oyunu oynama amacının neredeyse yarısına ulaşmış olcak. Bu adam diğer amaçlarına ulaştığında neden oynasın? Herkesin istediğini verirlerse kısa sürede millet bıkar ve bırakır. 1 kekury ring düşürmek için sabahlara kadar kecon kestiğimi bilirim. Oyun böyle zevkli.. :)
  • quote:

Solo takılmanın ayrı bir zevki var pek iyi olmamış ağaç işi. Üstelik oyunda her itemden çok olursa o itemin değeri kalmaz ki. Sen de ben de iron set olursa ne anladım bu işten? Pw server a kaymış biraz.

Drop u alan arkadaşa hayırlı olsun bol hava atmalar

Bu boss agaci olayi geldiğinden beri bütün serverlarda gördüğüm ilk cs drobu benim. Belki düşmüş olabilir ama haberim olmadı. Yani düşme oranı yine az
  • quote:

K2 bu düşünceyle kendi sonunu getirmekten başka bir şey yapmıyor. 6e arkadaşımız güzel örnek oldu bu konuda. Ona Cs versek oyunu oynama amacının neredeyse yarısına ulaşmış olcak. Bu adam diğer amaçlarına ulaştığında neden oynasın? Herkesin istediğini verirlerse kısa sürede millet bıkar ve bırakır. 1 kekury ring düşürmek için sabahlara kadar kecon kestiğimi bilirim. Oyun böyle zevkli.. :)

Doğru söylüyorsun +9 shell set +9 raptor +2 takılı warriorum vardı bir müddet sonra insan pk dan sıkılmaya başlıyor.Hep aynı şey çünkü ticaretin bi manası kalmıyor boss kovalarken bir beklentin kalmıyor bir müddet sonra yapcak bir şeyimin kalmadığını farkettim doyuma ulaştığımı hissettim.Havası var tabi o ayrı dava ama özellikle son 2 ayda sadece savaşlardan zevk alır oldum cz de çok sıkılıyordum.Yıllarca gıpta ile baktığım ampullerden oldum ama bıkınca ezik çarlarla korka korka delosa para kasmaya gittiğimiz zamanları özledim.Seninde dediğin gibi orda az para yapsak çok seviniyoduk ve çar ezik olduğu için sürekli bir heyecan vardı bir amaç vardı.Çarı 6 ay kullandım ve sattım oyunu bıraktım.Gerçi hiç bir zaman 5 sene öncesi gibi olmaz artık ezikte olsan sağlamda olsan o 5 sene önceki zevki almak mümkün değil.

• quote:

K2 bu düşünceyle kendi sonunu getirmekten başka bir şey yapmıyor. 6e arkadaşımız güzel örnek oldu bu konuda. Ona Cs versek oyunu oynama amacının neredeyse yarısına ulaşmış olcak. Bu adam diğer amaçlarına ulaştığında neden oynasın? Herkesin istediğini verirlerse kısa sürede millet bıkar ve bırakır. 1 kekury ring düşürmek için sabahlara kadar kecon kestiğimi bilirim. Oyun böyle zevkli.. :)

katılıyorum

bende saatlerce keecon keserdim 1 tane kekuring için tabi zamanında cok saglam itemdi
  • quote:

Dediğim gibi bana cs düşse server,forum ne varsa yıkar inletirim Rüyama girdi o derece bir istek var Boss gördüğümde aç gibi saldırıyorum aklımdan tek geçen cs oluyor zaten bir düşürsem elimden düşürmem sürekli onunla gezerim

• Oyun yapimcilari sizlerden gelen talep ve oyunun gidisatina gore kararlar veriyor. Bunu degistirmek kismende olsa elinizde. Mesela bir ROC almak bir cok kisi icin hayaldi ama 50 lvl da bile girdigin MS dan Old ROC dusurup onundeki 33 lvl da onu kullanma sansin var. Onceden 20 kisi iyiydi bunlardan 3-5 i cok iyiydi. Simdi oyunda herkes iyi. Ama bu sefer oyundaki itemlarin + si yukseldi yani onceden ezik olan yine ezik kalmis durumda.
    Cok onceleri 2004-2006 arasi +8 item in ne oldunu kimse bilmez ve illaki Dupe yada illegaldir diye insanlar iftiralar atip tutardi. Bir ROC yada ROL un sadece adini duyardik. Pazarda begenmediginiz Planium Earring o kadar degerliydiki sormayin bile. Ama simdi herkes Old lar sayesinde bircok itema yada daha dogrusu ozellige sahip oldu. Onceli sadece belli Boss lar basinda nobet tutan tayfalar artik her Boss u kovalamak icin kosturuyorlar. Onceden Atross u ve bilimum kucuk Bosslar tek kesilebilirken simdi illaki party gerekir oldu. Amac burada party ve clan ogelerini onplana cikarmak.
    Yani diyecegim o ki, oyunda herkesin herzevki AMATORCE tatmasi isteniyor.

• Güzel drop umarım payını alırsın.
  • quote:

Oyun yapimcilari sizlerden gelen talep ve oyunun gidisatina gore kararlar veriyor. Bunu degistirmek kismende olsa elinizde. Mesela bir ROC almak bir cok kisi icin hayaldi ama 50 lvl da bile girdigin MS dan Old ROC dusurup onundeki 33 lvl da onu kullanma sansin var. Onceden 20 kisi iyiydi bunlardan 3-5 i cok iyiydi. Simdi oyunda herkes iyi. Ama bu sefer oyundaki itemlarin + si yukseldi yani onceden ezik olan yine ezik kalmis durumda.
    Cok onceleri 2004-2006 arasi +8 item in ne oldunu kimse bilmez ve illaki Dupe yada illegaldir diye insanlar iftiralar atip tutardi. Bir ROC yada ROL un sadece adini duyardik. Pazarda begenmediginiz Planium Earring o kadar degerliydiki sormayin bile. Ama simdi herkes Old lar sayesinde bircok itema yada daha dogrusu ozellige sahip oldu. Onceli sadece belli Boss lar basinda nobet tutan tayfalar artik her Boss u kovalamak icin kosturuyorlar. Onceden Atross u ve bilimum kucuk Bosslar tek kesilebilirken simdi illaki party gerekir oldu. Amac burada party ve clan ogelerini onplana cikarmak.
    Yani diyecegim o ki, oyunda herkesin herzevki AMATORCE tatmasi isteniyor.

quote:

quote:

Ek olarak bir şey söyleyeyim. İlk cümlen "Oyun yapimcilari sizlerden gelen talep ve oyunun gidisatina gore kararlar veriyor." K2 ve bu cümle hiç yan yana gelmedi gelemez. K2 nin yaptığı sadece oynayan oyuncuları bir süre daha oyunda tutmak. Hevesini alan bırakıyor zaten..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.