Şimdi Ara

Chitin Shield Drobu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
4.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shisha
    Ek olarak bir şey söyleyeyim. İlk cümlen "Oyun yapimcilari sizlerden gelen talep ve oyunun gidisatina gore kararlar veriyor." K2 ve bu cümle hiç yan yana gelmedi gelemez. K2 nin yaptığı sadece oynayan oyuncuları bir süre daha oyunda tutmak. Hevesini alan bırakıyor zaten..

Tam aksine. Birkez daha dusun! Oyunu 2006 dan sonra birakanlar ne icin birakti? 2008 den sonra birakanlar ne icin birakti? 2010 da neden kimse oyuna donup bakmiyor?
    Oyunda itemlar 2004 den bu yana hep ayniydi sadece sekileri degisdi ve yillar gectikce + lari yukseldi. 2010 a gelindiginde +10 lar piyasada +9 lar genele yayilmis ve +8 neredeyse herkezde.
    Peki K2 6 yildir kaz gibi yoldugu oyunculari nasil bu oyunda tutacakdi? O bahsi gecen kucuk yasdaki oyunculari nasil cekecekdi? Oyunu birakmak isteyenlere nasil engel olacakti?
    Cevabi basit; Old takilar, takim halinde kesilen bosslar, yeni unique silah ve zirhlar ile. Oldlari cikardilar cunku Ardream yada RLB icin itemim yok diye oyunu birakmasinlar isteniyordu.
    Krowaz lar geldi cunku, Ayni silahin +si degistikden sonra bska bir etkisi yok oyuncular sikilmasinlar diye.
    60 Masteri icin Lupus Lycoan Lobo yu kaldirdilar cunku 60 master icin istenen itemlar cok pahaliydi. 62 Masteri BDW scrollere bagladilar cunku 30ar Sapphire Crystal ve Opal bulmak o lvlda cok zor. Ve o lvlda para kasilacak imkanlar cok kisitliydi.
    Simdi soyle bir bakiyorsun ve oyunda eksik olarak gordugun hereyi bir sekilde oyuna adapte etmeye calisiyorlar. Mesela BDW olmasaydi bu oyunda her lvl da PK zevkini alamazdin. Cave olmasaydi 70 den sonra nasil para kasacaktin (buarada lvl kasasrsan para kasma sansinda artar denmek isteniyor)?

Yani oyunu cazip kilmak icin adamlar birsey dusunuyor ve onu yapiyor. %50 olumlu sonuc vermesi onlar icin buyuk basari cunku kabaca 20binin uzerinde aktif oyuncusu var ve bunlarin yarisi premiumlu olsa onlar icin dukkani acik tutacak para demek. Mesele bu 20bini artirmak degil 20bini daha fazla elinde tutabilmek ve bu yuzden onlara ortalama her 2 senede bir yeni seyler sunmaya calsiiyor.

+7 Raptor 12GB ye satilirdi 2005 de, simdi pazarda donup bakan yok. +7 Chaos Baal icin istenen IN +gb yada Iron Set (Servar a gore) ama 1 yila kalmaz 15-20 GB ye alirsiniz. Piyasa boyle olunca oyuna yeni itemlar yada farkli seyler gelir ve oyunculari ona sahip olmak icin heveslendirir. 6 aydan uzun zamandir lightining Damage veren Unique raptor bekliyorum ama onunla ilgili bir gelisme yok. Belki ilerleyen donemde onuda goruruz karsimizda.

• Intoxicated senin charın mı yoksa alıntı ss mi? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: iade

Intoxicated senin charın mı yoksa alıntı ss mi? :)

Alıntı SS. Sadece bir logos playeriyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeShTeR -- 13 Ekim 2010; 20:28:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeShTeR
    quote:

ben de logos playeriyim ve MagicalSOON clanını pek sevmıyorum da onun icin sordum.
  • Gurcellonline

K2 savunmanı anlayamıyorum doğrusu. K2 koxp ile mücadele ettiği zamanlarda oyuncu sayısı aşırı derece fazlaydı ne zaman koxpu görmezden geldi o zaman oyuncu kaybı yaşadı. Knight oyuncuları aşırıyı sevmiyor bu bir gerçek. Yani +9 +10 itemlerin heryerde olması knight oyuncusunu soğutur oyundan. Bunu ben uydurmuyorum oyunu bırakmış kişiler söylüyor. K2'nin şuan yaptığı oyuncuların isteklerini yerine getirmek değil sadece göz boyamaktır. Oyuncuların isteği temiz ve legal bir oyun. Koxp ile kasılanlar düpe yapılanlar olduğuyla kaldı yapamayanlar soğudu oyundan. Yenilik tabiki olmalı ama +9 +10 ların havada uçuşması her bastığının +9 olması "ohoo ne heyecanı kaldı" dedirtiyor. Yani pw servere dönüyor oyun.

Sorunu cevaplayayım.

Oyunu 2006 dan sonra birakanlar ne icin birakti? 2008 den sonra birakanlar ne icin birakti?

Koxp ve düpe. Oyunun eğlence değil ticaret amaçlı oynanması.

• quote:

quote:

quote:

ben de logos playeriyim ve MagicalSOON clanını pek sevmıyorum da onun icin sordum.

Benimde bi sempatim yok zaten Amaç drobun şaşırtıcı olduğunu paylaşmak

• quote:

quote:

quote:

quote:

İlk kestiğim wormden ms çkıp msden old me çıkıp ol me yi 20m e sattıktan sonra normal me yi 21m e görmemden daha şaşırtıcı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İlk kestiğim wormden ms çkıp msden old me çıkıp ol me yi 20m e sattıktan sonra normal me yi 21m e görmemden daha şaşırtıcı

Oda güzel

• @Shisha
    K2 yi savunmuyorum. Aslina bakarsan her ikimizde ayni seyden bahsediyoruz tek fark senin gordugun yonle benim gordugum yon farkli. Biraz daha genis bir acidan bakmani oneririm. Ayrica kendini yapimcilarin yerine koyup dusun. Eminim daha net anlasilacaktir anlatmak istediklerim. Ozet su; K2 bu oyundan her yonu ile parayi TEK BASINA kazanmak istiyor. Hile programlari ve Buglarin tek sebebide bu yada bu isin tasoren tarafi onlar.
  • hayırlı olsun iyi qununde kullanmanı dilerim
    satacaksanda hayırlı olsun yenıden ;)
  • Yahu şu konuyu uplayıp durmayın gördükçe moralim bozuluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6e
    Yahu şu konuyu uplayıp durmayın gördükçe moralim bozuluyor

hahaha çıkacaksa şu çocuğa çıksın cs daha satması var kırışıp yemesi var aaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

oyunda herkes ucuk farklardan sikayetci. "Bende para var +10 aliyorum, sen eziksin +7 magic shell" giyiyorsun mantigini ortadan kaldirip herkesin amatorce ve mumkun mertebe esit sartlarda oyun oynamasi isteniyor. Oyuncular arasinda olmasi istenen tek fark premium ve bonus verilen itemlarin farki. Burada oyunun tum ticaretini oyun yapimcilarinin yonetmesi ve belirlemesi amaclaniyor.

Çok mantıklı bi cevap bu oldlar çıktıkdan sora dikkat ederseniz eskisi gibi kimse birbirine tek atamıyor aşırı ezikler olmadıkça:D
  • quote:

Konuyu aşşağıya düşürmeyelim beyler up
  • quote:

quote:

Yapma bunu yapma bunu

• Yaw MİLETTE ne bal var arkadaşla 4boss kestik boss ağacından teals of leseath ve lupus pendant çıktı giden mana parasına değmedi yaww
  • Anca ardreamde işe yarar kardeş zaten cz de göster bana cs takan gerizekalı war mı
    DD vermiyor Arrow vermiyor ne yapıyım öyle kalkanı drobu az oldugu için fiyatı cok pahalı
    +6 cs si olan arkadas yana döne +8 gabs almaya calısıyor şimdi asasların çok damage vurduğundan yakınıyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

Anca ardreamde işe yarar kardeş zaten cz de göster bana cs takan gerizekalı war mı
    DD vermiyor Arrow vermiyor ne yapıyım öyle kalkanı drobu az oldugu için fiyatı cok pahalı
    +6 cs si olan arkadas yana döne +8 gabs almaya calısıyor şimdi asasların çok damage vurduğundan yakınıyor .

O kalkanı taktığında birde iron setin varsa warriorlara karşı ölümsüz ilan edilirsin sen ne diyorsun.
    HitMachine 4. pk videosunda girişte spear talia ve spear,axe,clup karışık antidef fp giyip birde üzerine cs takarak 2 party warriorla dalga geçiyordu adamın hp oynatamıyorlar bile. Veya 0000000'ın 2. videosunda 1 party warriror masterını kızartıyor hemen cs takıyor vs taktıktan sonra F9DeviL'in yardımıylada hp fulluyordu. Resmen hayallerimin shieldine hakaret ediyorsun

• quote:

quote:

quote:

Yapma bunu yapma bunu

dun Experienced ben(mageim) ve Billioner aynı ptye dustuk adam cs yi takıp dalga gecti hele bi ezik vardı flame mage olmama rağmen ice 39 la tek attım bu adamların havasını dusun artık :D
    bugun de legal archerımla sadece 8 fr varken 9elixirli adamı yatırdım :D
    bakalım yarın nolcak?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

Anca ardreamde işe yarar kardeş zaten cz de göster bana cs takan gerizekalı war mı

O kalkanı taktığında birde iron setin varsa warriorlara karşı ölümsüz ilan edilirsin sen ne diyorsun.
    HitMachine 4. pk videosunda girişte spear talia ve spear,axe,clup karışık antidef fp giyip birde üzerine cs takarak 2 party warriorla dalga geçiyordu adamın hp oynatamıyorlar bile. Veya 0000000'ın 2. videosunda 1 party warriror masterını kızartıyor hemen cs takıyor vs taktıktan sonra F9DeviL'in yardımıylada hp fulluyordu. Resmen hayallerimin shieldine hakaret ediyorsun

Şu f9Devil'ın videosundaki priest gerçekten on numaraydı.Cs kadar güzel bir shield yok bana göre.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.