Şimdi Ara

chmod yardım( Acil )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben upload(ftp) yönünden biraz acemiyim ben bazı hazır anket,chat vb . kullanmak istiyorum. bazen chmod 777 bazende chmod 666 olarak kaydedin diyor . benim sorum ise bu chmod ayarı nasıl ve nerden yapılıyor?

cute ftp 7 ingilizce sürümünü kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercan18 -- 21 Ağustos 2005, 16:31:29 >

• ftp programını aç ve ftp ye gir dosyaya sağ tıkla orda permission(chmod) yazar istediğin gibi değil..
  • tşk

peki boşunamı chmod 666 yapmazsanız çalışmaz diyorlar
    yani bu chmod bizim elimizde değilmi?
  • chmod = dosyanın yazılması ve okunması ile ilgilidir siz istediğiniz gibi değişirsiniz yanlız bazı web eklentileri çalışmaz..
  • işte bende nasıl değiştireceğimi soruyorum
  •  chmod yardım( Acil )

chmod yardım( Acil )
  • çok saol bu programın ismini söylersen çok sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım...
    18 yıl önce açıldı
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • smart ftp

smart ftp download
  • sana çok teşekkür ederim bana çok yardımcı oldun
  • ana dizindeki config'i 666 yapiyoruz dimi arkadaslar.
  • konu uzun zaman önce açılmış ama bende de aynı sorun var smart ftp kullanıyorum ve chmod un özelliğini değiştir dediğimde komut anlaşılamadı diyor.. ne yapmam gerekir acaba? cute ftp kullandım fakat onda chmod u bile göremiyorum
  • eğer windows server kullanıyorsanız CHMOD çalışmaz. chmod Linux server da oLur.
  • evet windows server kullanıyoruz.. forumda arattım öyle demişler.. peki ben windows server da bu problemi nasıl halledebilirim???
  • paneLden izinLeri ayarLayabiLirsin. PLesk paneL ise biLiyorum nerden yapıLdığını
  • evet hocam plesk panel nereye girip izin vermem gerekiyor.. valla kaç gündür uğraşıyorum yardımcı olursan çok sevinicem.. iyi günler..
  • dosya yöneticisinden biyerlere giriğ yapıyorsun. tam oLarak hatırLayamadım. sen bi screen shot göndersen hatırLarım
  • hocam başka bir post açmıştım orda yazdım.. odbc klasöründe mdb nin path inin yolunu doğrulamıyor.. bir arkadaşta dedi ki o hostingi verenin elinde onlar klasöre yazma izni verebiliyorlarmış.. şimdi onlara mesaj attım.. bakalım p.tesi noolacak.. eğer öyle birşey varsa çok saçma olur..
  • belki plesk panelden de yapılıyordur ama hiç duymadım. ben direk hosta mesaj atıyorum, zaten 15 dakika içinde de sorunumu hallediyorlar. çok basit bir read-write ayarı yapılacak olan. hemen yaparlar.
  • off işte benim hostum h.sonu ve h.içi geceleri hiç kimseyi bırakmıyorlar mecburen mesai saatlerini beklemek zorunda kalıyorum..
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.