Şimdi Ara

Cho'gath

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu aralar bu sampiyona sardim jungle oynuyorum ama ulti haric hasar veremiyorum bana hangi skill i fullemem gerektigini soylermisiniz? build onerisi ve sampiyon icin tavsiyeler run kabiliyet onerirmisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• W-q-e fulle

• Top ve midde daha basarili olursun ben w fullerim genellikle probuildse bakabilirsin belii buildinde iyi degildir

• MrCleanse M kullanıcısına yanıt
    Buildim tank jungle itemi asirlik gerisi karsiya gore tank

• Sup ta dene

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Requiem for a Dream kullanıcısına yanıt
    :D:DD:D:D.D.D:D:D:D.D.D.D.d.d.d.d.dd.d.D:d:D:D:D:D::D:D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orman oynama cho ile top ve midde çok daha fazla iş gören bi champ.

• R fulle

• quote:

Orijinalden alıntı: Hozeis.

Buildim tank jungle itemi asirlik gerisi karsiya gore tank

Kardeşim sende yazmışsın tank kasıyorum diye sence niye hasar çıkaramıyosun????

• w-q ile rakibin yarı canı gidiyor nasıl hasar veremiyorsun :s
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiem for a Dream

Sup ta dene

HOSGELDİN KARDEŞİM

• Aynen bu nasıl bir kafadır kardeşim sendeki. Tank kasıyorum hasar veremiyorum demişsin. Hadi canım. Neyse, milletin aksine ben q'yu kasman taraftarıyım. Sana sırasıyla jung için alman gereken itemleri yazıyorum. Build tabii ki değişir ama belli ki senin kafan karışık, bu sadece sana yol gösterecek. Sonra oturunca kendi kombinelerini yaparsın. Cho jung'ta diğer lane'lerden daha yararlıdır milletin iddia ettiğinin aksine. Hatta jung'ta op'dir. Adama u'sunun canavarlara 1k hasar vermesini süs olsun diye vermemişler. Öncelikle herşeyi Ultinle kesmeye bak, 4. büyümede 900 hp ekstra'dan kazanacaksın. O kadar canı adama Warmog bile vermiyor.

Jung itemi olarak hangi bıçağı alacağın sana kalmış ama Rünbıçak olanını al benim tavsiyem. Hemde yüzde 10 cd veriyor. Sonrasında asırlık sopa. Sonrasında ihtiyacına göre bir bot. Sonrasında donmuş yürek. Bu hem ihtiyacın olan armoru hemde cd'yi verecek. Sonra ludens echo. En son da Rylai. Rylai sonrası q attığın adamı oraya zınklarsın, zaten canı kalmış yarı. git ısır gel.

Son eşyaya alternatif olarak, karşıda can sıkan ap herosu varsa Cehennem asası, ap'nin dibine vurmak açısından rabadon, biraz daha canım olsun dersen liandry. Eğer ki sanmıyorum ama donmuş yürek'e rağmen mana sıkıntısı yaşıyorsanda, aynı zamanda kalkan artı piskopat yetenek gücü veren başmelek (ez azından tamamlama itemi gözyaşı oyun başında alınmalıdır) tercih edebilirsin. Ayakkabı olarak ben daha cok mobility ve ninja tabi tercih ediyorum ama diğer alternatiflerde değerlendirilebilinir. Bilhassa mercury mesela. Bu durumda göreceğin gibi akıllı bir rün dağılımı sonrası sadece tank itemi olarak donmuş yürek yeterli olur. Sonrasında hp'ni biraz destekleyen ap itemleri alman yeterli. Zaten seni gören uzak duracaktır. Cho'gath demek q'sunu akıllıca kullanmak demek. İş q da bitiyor. O kabiliyetini geliştir yeter.

• Bjergsen cho izle öğrenirsin bişeyler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.