Şimdi Ara

Cho Gath Nasıl Büyüyor ve HP'si Çoğalıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktaki gibi arkadaşlar. Cho Gath oynayanlar genelde ekranı kaplayacak kadar büyüyorlar. HP'leride birhayli artıyor. Nasıl olduğunu bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

• ultisi ile hero yada minion öldürünce stackleniyor.
  • aynı konu vardı bi ara
  • ultisi crep yiyince veya championa last cast yapınca hem karakterin boyunutu buyutuyor hemde hp veriyor.
  • Dun aksam oynamistim. Basta hamam bocegi gibi olan Cho 6 stack olunca ekran cozunurlugumu artirmam gerektigini soyluyordu. Yalniz Cho nun 6 stack li iken olunce yine bir hamam bocegi gibi ayaklari tepeye dikip bacaklarinin titreyerek can vermesi cok komik :D
    Soruya gelirsek eger; arkadaslar cevap vermis zaten :)
  • Nette araştır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RæmireZ

ultisi ile hero yada minion öldürünce stackleniyor.

haklısın. işe yaradı teşekkür ederim. ve diğer arkadaşlarada ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet bunun için yine chat ekranında 6 lvlden sonra her iki lvlde bir /growsize 1 yazıyorsun. istersen 8 lvl sonra direk /growsize 6da yazabilirsin.
  • e skill ' i ne işe yarıyor arkadaslar bugun denedim q yı 1 kere acıyoruz w veriyoruz ardından e veriyoruz en son q yu fulluyoruz ama e skill ' inin ne işe yaradıgını çözemedim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 31clone

e skill ' i ne işe yarıyor arkadaslar bugun denedim q yı 1 kere acıyoruz w veriyoruz ardından e veriyoruz en son q yu fulluyoruz ama e skill ' inin ne işe yaradıgını çözemedim ?

her basic atağında bişler fırlıyor. ve ekstra dmg veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hankk

quote:

e skill ' i ne işe yarıyor arkadaslar bugun denedim q yı 1 kere acıyoruz w veriyoruz ardından e veriyoruz en son q yu fulluyoruz ama e skill ' inin ne işe yaradıgını çözemedim ?

surekli bsmam gerekyormu nasıl kullanılıyor skil mesela mana yemiyor yada belli bir suresi yok ilk kez oynadım inceleme fırsatım olmadı
  • quote:

basic attack ile birlikte magic damage vuruyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hankk

quote:

surekli bsmam gerekyormu nasıl kullanılıyor skil mesela mana yemiyor yada belli bir suresi yok ilk kez oynadım inceleme fırsatım olmadı

o skili açık yada kapalı tutarsın açıkken her atağında belli bi miktar mana yer açık olupta atak yapmazsan mana gitmez. önündekilere dmg vuruyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.