Başlıktaki gibi arkadaşlar. Cho Gath oynayanlar genelde ekranı kaplayacak kadar büyüyorlar. HP'leride birhayli artıyor. Nasıl olduğunu bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
ultisi ile hero yada minion öldürünce stackleniyor.
aynı konu vardı bi ara
ultisi crep yiyince veya championa last cast yapınca hem karakterin boyunutu buyutuyor hemde hp veriyor.
Dun aksam oynamistim. Basta hamam bocegi gibi olan Cho 6 stack olunca ekran cozunurlugumu artirmam gerektigini soyluyordu. Yalniz Cho nun 6 stack li iken olunce yine bir hamam bocegi gibi ayaklari tepeye dikip bacaklarinin titreyerek can vermesi cok komik :D Soruya gelirsek eger; arkadaslar cevap vermis zaten :)
Nette araştır...
quote:
Orijinalden alıntı: RæmireZ
ultisi ile hero yada minion öldürünce stackleniyor.
haklısın. işe yaradı teşekkür ederim. ve diğer arkadaşlarada ...
evet bunun için yine chat ekranında 6 lvlden sonra her iki lvlde bir /growsize 1 yazıyorsun. istersen 8 lvl sonra direk /growsize 6da yazabilirsin.
e skill ' i ne işe yarıyor arkadaslar bugun denedim q yı 1 kere acıyoruz w veriyoruz ardından e veriyoruz en son q yu fulluyoruz ama e skill ' inin ne işe yaradıgını çözemedim ?
quote:
Orijinalden alıntı: 31clone
e skill ' i ne işe yarıyor arkadaslar bugun denedim q yı 1 kere acıyoruz w veriyoruz ardından e veriyoruz en son q yu fulluyoruz ama e skill ' inin ne işe yaradıgını çözemedim ?
her basic atağında bişler fırlıyor. ve ekstra dmg veriyor.
quote:
Orijinalden alıntı: hankk
quote:
surekli bsmam gerekyormu nasıl kullanılıyor skil mesela mana yemiyor yada belli bir suresi yok ilk kez oynadım inceleme fırsatım olmadı
quote:
basic attack ile birlikte magic damage vuruyor.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: hankk
quote:
surekli bsmam gerekyormu nasıl kullanılıyor skil mesela mana yemiyor yada belli bir suresi yok ilk kez oynadım inceleme fırsatım olmadı
o skili açık yada kapalı tutarsın açıkken her atağında belli bi miktar mana yer açık olupta atak yapmazsan mana gitmez. önündekilere dmg vuruyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme