Şimdi Ara

>>> chooseclick.com <<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.chooseclick.com/

İstediğimiz web browser'dan sitemize girip üye olduğunuzda karşınıza çıkan  >>> chooseclick.com <<<

CHOOSE butonunu yer imlerinize ekleyin.Ücretsiz üye olun,arama sonuçlarını kaydedin,sorgulayın,sorgu sonuçlarını arkadaşlarınızla paylaşın, yeni arkadaş bulun ve daha bir çok özelliği keşfedin !

Şimdi istediğiniz bir veya birden fazla siteye girip istediğiniz içerikleri (link,resim,video vb.) arkadaşlarınıza tek seferde gönderebilirsiniz.Bunun için sitemize giriş yapıp dediğimiz gibi "Choose" linkini yer imlerine ekliyoruz.Ardından göndermek istediğimiz içeriklerin bulunduğu siteye girip,yer imlerinden choose butonunu iki defa tıklıyoruz.Çıkan ekrana içeriklerimizi sürükleyip bırakıyoruz ve ekranın sağ altındaki choose butonuna tıklıyoruz.

Aslında herşey bu kadar basit

www.chooseclick.com sitesindeki profil sayfamıza geldiğimizde gördüğümüz gibi içeriklerimiz sayfamızda gönderilmeye hazır

Bütün bu anlatılanların videolu anlatımı ise anasayfamızda ve üstteki videomuzda yer almaktadır. Alternatif link adreslerimiz ise:

Ona Tıkla =>www.onatikla.com => ona tıkla
    Buna Tıkla =>www.bunatikla.com => buna tıkla
    Onu Tıkla =>www.onutikla.com => onu tıkla
    Bunu Tıkla =>www.bunutikla.com => bunu tıkla
    Şunu Tıkla =>www.sunutikla.com => şunu tıkla
    Beni Tıkla =>www.benitikla.com => beni tıkla
    Bizi Tıkla =>www.bizitikla.com => bizi tıkla
    Bizi Tıklayın =>www.bizitiklayin.com => bizi tıklayın
    Tıklar Mısınız? =>www.tiklarmisiniz.com => tıklar mısınız
    Tıklar Mısın? =>www.tiklarmisin.com => tıklar mısın
    Tıklamalısın =>www.tiklamalisin.com => tıklamalısın

www.chooseclick.com ' la hayatı paylaş

>>> chooseclick.com <<<

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chooseclick -- 22 Temmuz 2013; 13:14:16 >

• Videolu tanıtım olayı güzel olmuş Choose butonuyla istediğim yerden içeriği sürükle bırak gönder.Hayat bize güzel
    Ben bi göz atın derim. onutikla.com da favori link adresim oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demetkara -- 29 Temmuz 2013; 16:04:17 >
  • Değişik bir site olmuş laf olsun diye üyelik aldım cc butonu oldukça değişik bir uygulama, birgün patlarsa ilk üyelerinden oluruz artık : )
  • vavv,türkiye'den böyle bi sosyal ağ projesi beklemezdim,özellikle facebook tan ayrılan birçok özelliğin olması oldukça ilgimi çekti.'choose it' butonu çok değişik olmuş,çok farklı.herşey tıklayıp sürüklemekle oluyorsa ben bu CHOOSECLİCK i kullanırım abi.
  • Sayfayı patlatmak isteyenler mi var! :P Admin itiraf var burda onutikla.com lütfen :P
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    www6.siteadı.com ?
    19 yıl önce açıldı
    evarkadasibul.com
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.