Şimdi Ara

chp basmazsanız akp kazanır - oylar b*lün*esin (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
7.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalnız burada önemli bir fark var. CHP dahil ilk resimdeki partiler daha sağ ağırlıklı. Alttaki sosyalist parti. Aynı kesim bile değiller.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • chp basmazsanız akp kazanır - oylar b*lün*esin
  • stableRevulation kullanıcısına yanıt

Adamlar iki turlu seçimde kuzeniyle evli yaşayan en büyük akp li kk yi dayatmak için öyle rezillikler yaptılar ki asıl şimdi oy bölmenin olduğu seçimde ses çıkaramaz oldular. Aşırı rezil ve zararlı bi kitle.

Kesinlikle dertleri çözüm üretmek vs değil. Bu düzeni devam ettirmek. Eleştirdikleri kesimden zeka seviyesi olarak pek farkları yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olm TR isgal edilirken ne yapiyordunuz diyorsunuz, gidip akp adayini sectiriyorsunuz.

Asil o zaman akp iktidarda oldugu zaman milletin akp'ye inat chp'ye atma ihtimali artiyor, Zafer zayifliyor. Chp iktidarda olunca chp'ye tepki akp'ye yaramiyor, Zafer'e yariyor.

Biraz gec oldu ama fevri hareket ediyorsunuz. Eyvallah biz de kiziyoruz chp'ye, hatta ben hep kapatilmasi gerektigini soyluyorum, ilce bld'de farkli bir partiye oy verecegim, ama IBB'yi riske atamazsiniz.

Boyle dik kafali olursaniz, bizim gibi chp'den bikanlari kaybedersiniz. Gider Iyi Parti'ye veririm, Yavuz Agiralioglu'na veririm parti kuracakmis. Sizle birlikte olmam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençler arasında zaferin popüleritesi var, anadoludaki dayı daha 3.parti İyi partiyi anlamamış tanımamış bilmemişken siz zafer diyorsunuz.. Sağcı diye güvenip destek verdiğini sandığımız ''abla'' 2 gün sonra hain diyip kendini meclise sokana parti kurulurken il merkez binasını bulana sövüyor. Özdağın söyledikleri doğru olsa dahi gerçeklikte karşılığı yok,cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi dedikleri bu ne yazık ki işinize gelsede gelmesede 2 en büyük partiden birine vermek zorundasınız.

• OrQuN kullanıcısına yanıt

Hocam son söyleminize katılmıyorum. Eğer seçmen oy verirken ona göre karar verirse, Türk milleti iki kutup arasına sıkışmamış olur. Bu durumun sebebi sadece başkanlık sistemi ile alakalı değil. Parlamenter sistem varkende birçok kişi sadexe iki parti var sanıyordu. Ona göre oy tercihinde bulunuyordu. Bu durum 1990'lı yıllarda böyle değildi. 2000'li yıllardan sonra hep böyle oldu.

• Zafere atılan oylar popilizm vz değildir yıllardır hdp düşük oyuyla kilit parti haline gelip çıkarına kullandı iktidarı muhalifetı fark etmeksizin bugün Zafer yüzde beşi geçerse en azından geçen secim gibi kimse mültecileri görmezden gelemez.

• Zaferin ilk oyu h. Olsun

• Bir anda konuyu açan BlackGhost12 veya 1234rambo sandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalkanGöçmeniBirBey -- 31 Mart 2024; 16:14:29 >
    Zorunda değilim, bugün de gittim paşalar gibi gönlüm rahat zafere bastım bak bakalım zorunda mıymışım?

• Chaveez kullanıcısına yanıt

Zorunluluk olduğunu seçtiğiniz tarafın akşam 7 de %1 oyu çıktığında vay anasını be derken anlayacaksınız.

Fava attım mesajını, şimdiden allahına dua etmeye başla %1 için

• Chaveez kullanıcısına yanıt

İnan ki 1 veya 5 virgülden sonraki sayıların önemsiz olduğu gibi önemsiz. Amaç ortak düşmana balkon konuşması yaptırmamak.

Ortak dusman ülkeye doldurulan 13 milyon multeci .

Ortak dusman hırsızlık, rant.

Ortak dusman koltuk sevdalıları.

Ortak dusman kendi çıkarını halkın cikarinin knune koyan, Ortak dusman halkı kutuplastirip gerçek sorunlardan koparan ve rantını bahanlardir .

Buzi sonsuza kadar Akp CHP kısır dönüşüne sokmaktır.

Bu milletin Ortak düşmanları artık hayali kavramlar olmayacak , takım tutar gibi parti tutulmayan, halka şantaj yapılıp en yetersizler dsyatilnayacak.

• Oy vermeye bile gitmedim bugün, canlari cehenneme.Vaktimi kendime ayirdim gidip yarim saat 1 saatimi bile ayiracak kadar degersizler gözümde.

Ekrem Imamoglu oyumu hakketimi de yüzsuzce 28 mayistan sonra meydanlarda halen daha naara atiyor. 28 mayista o lanet herifin göz göregöre kaybetmesine nasil ses etmediyse bundan sonra benim gibi secmenler de bunlara oy vermeyerek ses etmeyecek.

Kimin ne halt oldugunu cözemeyecek kadar salak degilim. Bu millete de her halt mustehak, ne kadar hizli unutuyorlar her şeyi ulan daha 10 ay önce aklinizla aklimizla alay etti bu adamlar. Halen daha yuzsuzluge bak bir de oy dileniyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 31 Mart 2024; 17:8:17 >
  • PunisherLord P kullanıcısına yanıt

Hocam sorun şu diyoruz ki ortada bir multeci krizi yaşanıyor, halk rahatsız. Akp adayının zaten umrunda değil açık kapı politikası uyguluyorlar. Muhalefete bakıyoruz Ekrem İmamoğlu bana 15 milyonluk para veriyorsunuz ben su kayıtlarına göre 19.5 milyon kişiye bakıyorum daha çok para verin diyor.

Mülteci konusunda iki tarafta hicbirsey söylemiyor. Bizim derdimizi dinlemiyorlar. Simdi böyle olunca ben kendi sorunumu değil Akp mi yoksa CHP mi rant yesin diye oy veriyorum.

Ben Atatürkçüyüm iki adayda Atatürkçü değil.

Ben milliyetçiyim iki adayda milliyetçi değil.

Ben mültecilerin gitmesini istiyorum iki adayda mültecileri destekliyor.

Sindi sen diyorsun ki o değil bu kazansın ben bir neden bulamıyorum niçin o değil de bu? Sadece bana dedikleri bu almazsa o alacak.

Ve bunun sonu yok sonsuza kadar bize bu almazsa o alacak diyecekler ve hicbirsey değişmeyecek, ben hiçbir zaman istedigim adaya, istediğim politikaya oy kullanamayacağım, sesim k8lisilacak sırf korku siyaseti , o gelir siyaseti yüzünden.

Fakat 25 yıldır yanlış muhalefet yüzünden yüzünden zaten o geliyor , zaten birsey değişmiyor çünkü korku siyaseti is siyasetini. , halkın derdini dinlemeyi siyasetinin onune geçti bu ülkede.

Akpden kurtulmak mi istiyorsun yanıt korku siyaseti değil. Yanıt kutuplaşmayı bitirmek , yanıt korku siyasetini bitirmek. Çözüm bu biliyorum zor ama kolay yoldan gidersen her zaman daha çok zarar göreceksin.

Zor olanı, uzun vadeli olanı seçmelisin.

Not'l: Ekrem İmamoğlu seçimi bileğinin hakkı ile kazansın korlu siyaseti ile değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 31 Mart 2024; 17:15:5 >

• Kozonoyorooooooooooooz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Hocam ben Zafer'in secime mustakil girmesine itiraz etmiyorum. Kazanma sansi olmasa da gorunurlugunu arttiriyor, veya savundugu hususlarda bir bilinc yaratiyor. Veya mesela ilce bld'de chp'ye vermedim, farkli bir milliyetci/muhafazakar partiye verdim. Secilme sansi yok. Ama rahatsizligim bilinsin.

Dolayisiyla 2 parti arasina hapsedilmeyi ben de dogru bulmuyorum. Sesimizi duyuralim. Ama stratejik davranmak lazim. CB seciminde mesela 2 tur var, gecen secim basta yanlis gibi geliyordu ama dogruymus Ozdag'in ayri girmesi.

Yerel secimde mesela Izmir'desindir, chp her turlu alir, akp de gelse cok bi sey degismez, ver Izmir Buyuksehir'de Zafer'e, Iyi'ye. Ankara'da Mansur fark atacak, ver Zafer'e, Iyi'ye. Manisa'da ver, Yozgat'ta ver vs.

Ama IBB cok kritik. Burayi riske atma. Ilcede ver yine Zafer'e, Iyi'ye. Ama IBB'yle adamlar yandas medyayi besliyor. Multecileri besliyor. Orayi kaptirma.

Ayrica Imamoglu'nun Ataturkcu olmamasi hususunda, niye ben oyle dusunmuyorum. Icraatlari oyle demiyor. Multeciler veya dem mevzusu konjonkturel bir mevzu. Erdogan'in ilk iktidara geldigi zamanki icraatlari, yanindakiler nerde, simdikiler nerde? Hakeza Ataturk'un kendisi, Kurtulus Savasi'nda, 1921 Anayasasi'nda daha farkli, savas sonrasi devrim donemi ve 1924'te daha farkli. Bunda hic bir yanlisi da yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.