Şimdi Ara

Chp: Belediyelerimiz sokak köpeklerinin uyutulması ile ilgili karara uymayacak. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
1
Favori
4.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İşte her mesajın ayrı bir vahşet içeriyor. Bana suçlu diyorsan bu ss attığıma da suçlu birine demen lazım, aynı şeyleri diyorduk çünkü. Ama yemez çünkü ben bu tipe laf ettiğimden beri bana kin tuttun.

Allah seni ıslah etsin. Kan istediğini her seferinde belli ediyorsun. Ne olduğun ortaya çıkınca coştun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 21 Temmuz 2024; 16:36:35 >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Kimin ne deyip demediğini haftalardır hayalinde uydurup duran sensin. Kasıtlı olarak yazdığını biliyordum. Amacın kan ve nefret senin. Ölüm sever birisin.

Çocuklara istediğim şeyler diye hayalinde uydurup durarak Allah katında büyük günah işliyorsun. Bir ara çok dindar takılıyordun ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 21 Temmuz 2024; 16:40:9 >

Allahtan istediğim senin ve senin gibilerin başkaları için ne istiyorsanız aynısını bulmanız. Zaten haksız beddua sahibine döner derler. O yüzden benim içim çok rahat.

Asla yapılamayacak değil, senin gibilerin asla yaptırmayı alternatif. Yani siz onları yaptırmayıp sorunun çözülmesini engellemeye çalışıyorsunuz. Derdiniz çocuklar olsa bunca zamandır sorunun çözülmesini saçma bahanelerle engellemeye çalışmazdınız.

Zaten görüldüğü gibi benimle aynı şeyleri diyen başkasına suçsuz diyorken bana ettiğin ithamlar ortada. Şu bile aslında bana nasıl bir kin tuttuğunu gösteriyor. Sırf bana laf atmak için çocuklar diyorsun. İşte sen busun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 21 Temmuz 2024; 16:49:49 >

Bak hala hayalindeki şey üzerinden atıp tutuyorsun. Kendini diğer insanlardan üstün tutmayı da geçti senin saçmalıkların. "Çirkin şeyler" senin söylediklerin için az kalır.

Bu kadar iğrenç zihniyete sahip bir insan olmana rağmen sana aynı şeyleri demiyorum sadece Allah'a havale ediyorum. Aramızdaki fark da bu zaten. Zaten burada sadece bana bunları diyebiliyorsun. Yani dediğin gibi olay katliam istemeyenler değil.

Senin yazdıkların azgın azınlık denilen sizin ne kadar pis bir düşünce yapısına sahip olduğunu net gösteriyor.

Muhalefet neyi savunduğunu net ortaya koydu. Siyasiler senin gibi azınlığın oyu için uğraşmaz. Anketlerde %3-5 çıkıyorsunuz, sokakta miting yapacak kadar bile yoksunuz. Hatta bunu sen de çok iyi biliyorsun o yüzden rte din der bunu değiştirir dedin. Ama şimdi kıvırdıkça kıvırıyorsun.

Bana beslediğin kin yüzünde kafandan uydurup duruyorsun. Gerçekte radikal kim, o belli. Sana üzülüyordum ama şimdi umurumda bile değilsin. Ne olduğun yeterince ortaya çıktı. Sayende senin gibi başkalarının da asıl zihniyeti ortaya çıktı. Bundan sonrası Allah'a havale. Kuranı süper bildiğini söylüyordun. Yani günahları bilerek işliyorsun.

Sen yalancı, iftiracı, insan ve hayvan düşmanısın. Kanıtları da buradaki mesajlarında. Senin gibi birine beddua ettiğim mesajım var mı? Yok. Sadece senin hayallerin var.

• Köpekler yüzünden iç savaş yaşayan ilk ülke olacağız. 1.Köpek Savaşları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.