Şimdi Ara

Chp: Belediyelerimiz sokak köpeklerinin uyutulması ile ilgili karara uymayacak. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
1
Favori
4.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yine kafalar şenlik.Sokaktan kaçıyormuşuz,köpekten kaçıyormuşuz.Senelerce müstakil evimde sibirya ve alman kurdu besleyen kişiye bana bana behlülüne söylediği laflara bak Chp: Belediyelerimiz sokak köpeklerinin uyutulması ile ilgili karara uymayacak. Aynen o kadar korkağım ki kişi kendinden bilir işi evden çıkamıyorum belediyeler beni dinlememiş çünkü.Ekmeğimi de sen getiriyorsun eve yüce honos.Herkes evinden atıp tutuyor zaten kimse çalışmıyor evimizde sokak itiyle beraber yaşıyoruz ya o yüzden şikayetçiyiz.Tanrı ömrü sizden ve sokak itlerinden alsın sokak kedilerine versin topluma çok daha faydalılar çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

Sokakta yoksunuz. Bunu söyleyince saçmalıyorsun. Sana bahane önerisi sundum sadece. Sokağa çıkmaya şimdi kimse çalışmıyor falan demeye başlamışsın.Chp: Belediyelerimiz sokak köpeklerinin uyutulması ile ilgili karara uymayacak. 

Millet kopuk akların peşinde gitmek dışında vasfı olmayanlar topluma fayda konusunda laf atıyor.Chp: Belediyelerimiz sokak köpeklerinin uyutulması ile ilgili karara uymayacak. 

Forumda geçenlerde de senin kafada biri bu şekilde yazıp duruyordu, sonra fazla gaza gelip sahte hesabını ifşa etti.Chp: Belediyelerimiz sokak köpeklerinin uyutulması ile ilgili karara uymayacak. 

Bu arada yasadan kediler bizim sayemizde çıkarıldı. Atıp tutmak dışında faydanız yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 23 Temmuz 2024; 21:21:31 >
  • Richard Parker kullanıcısına yanıt

Güzelmiş bu. Chp: Belediyelerimiz sokak köpeklerinin uyutulması ile ilgili karara uymayacak. 

Kadına şiddetten zevk almana hiç şaşırmadım. Kan, ölüm, şiddet, vahşet dışında bir şey bilmiyorsunuz. Bunu sen de gösterdiğin için teşekkür ederim.

Bu yüzden sizin insan sevginizin olmadığını herkes biliyor. Sizden gelen zararlardan Allah bu milleti korusun.

Kedileri niye şimdi çıkardılar desem kalacaksın bu şekilde. Kedilere düşman olanlarla berabersiniz.

Şimdi klasik kıvırmanı yapıp şiddeti savunduğunu inkar edeceksen hiç yazma. Başka bir şey yazamıyorsun çünkü.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Captan için 2 mesaj dan fazlası ZİYANDIR Chp: Belediyelerimiz sokak köpeklerinin uyutulması ile ilgili karara uymayacak. 

Aman hocam sal gitsin

Anlamaz anlaşılmaz saldırır sadece aklınca neyse allah yardımcısı olsun Chp: Belediyelerimiz sokak köpeklerinin uyutulması ile ilgili karara uymayacak. 

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Kadın kadını cıyatlatıyorsa banane ne yapalım kadir şekercilik mi oynayalımChp: Belediyelerimiz sokak köpeklerinin uyutulması ile ilgili karara uymayacak.  Feminist meriç mi olalım bazıları gibi.

İnsan canı tüm hayvan türlerinin canından daha önemlidir ve değerlidir.Kedileri,topluma zararları olmadıkları aksine faydaları (böcek,fare,yılan vs) oldukları için çıkartmışlardır.Ayrıca tekrar söylüyorum senin 7/24 hazır yiyip,yatıp zevkine kedi boğan yeri gelip çocuk katleden sokak itlerinden çok daha faydalılar kimsenin de can güvenliği kedilerden dolayı tehlikede değil.Kedileri hepimiz canımız gibi seviyoruz özellikle yavru kediler en tatlı sevimli hayvanlardır bana göre.Bazı köpekler de keza öyle.Küçük ırk veya sibirya,alman kurdu gibi karakterli köpekleri çok severim sahipli olmaları şartıyla tabi.Başıboş itleri,cins köpek dahi olsa büyük ırk ise tehlikelidir sevmem.Pitbuldan nefret ederim.Ne tür olduğu belirsiz bana göre de sevimsiz sokak köpeklerini de sevmem,tehlike bir yana büyük bir toplum sağlığı sorunudur.

Tabi en çok hayvansever sizlersiniz hatta hayvanseverliğin Allahısınız.Size göre her başıboş iti sevmeyenler hayvan düşmanı ama siz herkesten daha hayvanseversiniz.

• KAUANKA K kullanıcısına yanıt

Trollük yapıyor zaten.Normal bir kişinin şu mesajları algılamayıp sürekli aynı noktadan saldırmasının başka izahı yok çünkü.Nemalandığı bir durum veya bir sorun olabilir bilemiyoruz.Chp: Belediyelerimiz sokak köpeklerinin uyutulması ile ilgili karara uymayacak. 

İnsana şiddetten keyif alan başkalarına laf edince komik oluyor.

Kediler için aynı şeyleri söylemek yerine dediklerime cevap verseydin keşke.

Neyse senin gibilerin ne olduğu belli. Başka bir şey diyebilirsen yaz yoksa boş mesaja cevap vermem.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Blokla geç hocam uğraşma

• he_man kullanıcısına yanıt

Öyle yapmak gerekiyor ama her seferinde "belki bu defa düzgün konuşabilen, mantıklı birini buldum" diye düşünüyorum. Ama her seferinde "çok şükür böyle biri değilim" diyerek bitiriyorum.

Yazdığı saçmalıkları görüyorsun. Tek mantıklı cevabı yok. Şiddetten keyif aldığını söyleyen o ama ben bunu belirtince anlamamış oluyorum. "Kedilere de düşmanlar var sizinle beraber, yasada biz itiraz ettik diye değişiklik yaptılar" dedim kedileri seviyoruz diye tekrar ederek sorulardan kaçtı.

Cevap veremeyince hemen trollük yapıyor demeye başladı. Amacının ne olduğu yıllardır belli olan üye de gelmiş. Sırf o desteklediği bir şeyi desteklerken şüpheye düşmek lazım.

• CHP Grup Başkanvekili Başarır: "Bizim belediyelerimiz de bu yasa uygulanmayacak."

Chp: Belediyelerimiz sokak köpeklerinin uyutulması ile ilgili karara uymayacak.
    Chp: Belediyelerimiz sokak köpeklerinin uyutulması ile ilgili karara uymayacak.x (formerly twitter)
    Boşuna Tıklama (@bosunatiklama) on X
    https://x.com/bosunatiklama/status/1815859065588965556

Yıllar sonra internet yerine millete bakmayı beceren bir muhalefet oldu. Akpde ekonomi, mülteciler dahil bütün sorunların konuşulmamasını sağlamış oldu.

• Ayrıca bu yasa süreci gösterdi ki bazılarının içinde bambaşka birileri varmış. Bugüne kadar akpnin onca yaptıklarına, mülteciler, ekonomi..vs konusunda yapmadıklarını yapıp kendi gibi düşünmeyenlere sanki düşmanmış gibi bakıp demediklerini bırakmadılar. Yıllarca akpnin söylediği "lobi"lere laf ederken kendileri aynı şeyleri dediler. İnsanların dövülmesini istediler. Aynı akplilerin 22 yıldır yaptığı gibi "en iyisini biz biliriz, bize karşı çıkarsanız hainsiniz, insan düşmanısınız" dediler.

Bunları görünce ülkede aslında köpeklerden başka hiçbir sorun yokmuş onu anladım. Akpnin ve akplilerin de istediği buydu zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 24 Temmuz 2024; 1:16:38 >
  • Chp: Belediyelerimiz sokak köpeklerinin uyutulması ile ilgili karara uymayacak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    köpekler için niye ses çıkaralım?

asıl kuduran sizsiniz

• M0meNtS kullanıcısına yanıt

O zaman hiçbir şey umurunuzda değil yani.

Zaten yukarıda görüldüğü gibi gerçekler de senin umurunda değil.

• Birilerine dokunmuşlar yine, başlamış mesajlara cevap verme mesaisine.

• Chp: Belediyelerimiz sokak köpeklerinin uyutulması ile ilgili karara uymayacak.
    Chp: Belediyelerimiz sokak köpeklerinin uyutulması ile ilgili karara uymayacak.onedio
    YRP'li Başkandan Sokak Hayvanları Açıklaması: "İlk Defa Bir Kanunu Çiğnemekle Karşı Karşıya Kalabilirim"
    https://onedio.com/haber/hayatimda-ilk-defa-bir-kanunu-cignemekle-karsi-karsiya-kalabilirim-1235821
  • M0meNtS kullanıcısına yanıt

Akp demeden cümle kuramayan birisi için boşver Chp: Belediyelerimiz sokak köpeklerinin uyutulması ile ilgili karara uymayacak. 

Amaç sokak köpeği değil muhalefet olmakla muhalif olmak arasındaki farkı bile anlayamayacak insanlar için yorma kendini

Chp yi nasıl savunabilirim diye çırpınıyor aklınca Chp: Belediyelerimiz sokak köpeklerinin uyutulması ile ilgili karara uymayacak. 

Rambo Amadeus falan vardı gelsinde destek versinler garibe chp yi ancak o partizanlarla AKLAYABİLDİGİNE inanır sevinir Chp: Belediyelerimiz sokak köpeklerinin uyutulması ile ilgili karara uymayacak. 

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.