Şimdi Ara

Chp: Belediyelerimiz sokak köpeklerinin uyutulması ile ilgili karara uymayacak. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
1
Favori
4.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnsanları sınırına kadar zorlayıp en sonunda kendine hakaret ettirmek, sürekli aynı cevapları yazıp yazıp durmak veya mesajın anlamlarını farklı yerlere çekmek çok zor bir şey değil ama sana insanca laf anlatmaya çalışmakta suç var.

Kafanı gömdüğün o akp karşıtlığı çukurundan önce bir çıkar sonra gerçekten halkın sorunlarını duyarsın belki. Hayat toz pembe değil, senin çok sevdiğin itlerde pek masum değil. Bunu bu hale getirene kadar tek ses çıkarmadınız, yasa niye uygulanmıyor, şu neden yapılmıyor demediniz… Şimdi iyi veya kötü bir adım atıldı, yeterli veya yetersiz kalkıp bunu da engellemeye çalışıyorsunuz.

Çok merak ediyorum, bir kere o güvenli rezidansından, o oturduğun sitenden veya bindiğin arabadan aşağı indin mi ?
    Çocukların ölümünü göz yumup, zor da olsa alınmış bir önlemi engellemeye çalılmak insanlığına sığıyor mu ? Hayatında kaç kere köpekler tarafından kovalandın acaba.

Benim çıkarım mı ? Sizin o acındırma, geçiminizi sağlama, intagramda yayın yapma kaynaklarınız birer birer elinizden alınması. O çok sevdiğin Chpli vekillerin böyle saçma çığırtkanlıklar yapmaya devam etmesi. Bir gün daha bir insanın hayatının kararmaması. Sen anlamazsın bunları o yüzden devam et yoluna. Konuyu bu kadar kirilettiğin yetsin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    Klavyeden konuşmak kolay, hayatında bir kere güvenli ortamından çıkmamış birisine ne anlatıyorsunuz.

Bir kere daha bu ülkede hak, hukuk, adalet kavramlarının olmadığını öğrenememiş. Olsa zaten şimdi o itler ve o itleri savunanlar olmazdı.

• samuray_x S kullanıcısına yanıt

Burada gördüğüm en saçma mesajlardan biri bu. Daha önce uygunlanmıyor diye niye gelecekte uygulanmasın diye düzgünce sordum ama verdiğin şu cevaba bak. Zaten hemen çıkar diye başlayan birinden fazlasını beklememek lazım.

"Bunu bu hale getirene kadar tek ses çıkarmadınız, yasa niye uygulanmıyor, şu neden yapılmıyor demediniz"

Zaten şunu diyerek tıpkı diğerleri gibi gerçeklerden uzak olduğunu göstermiş oldun. İnsanların neler yaptığını senin öğrenmen lazım.

"Sizin o acındırma, geçiminizi sağlama, intagramda yayın yapma kaynaklarınız birer birer elinizden alınması"

Köpek düşmanlığınız yüzünden bu kadar yalana ve iftiraya başvurmak zorunda mısınız? Niye düzgünce düşüncenizi savunamıyorsunuz?

Bilip bilmeden konuşanlardan bıktık artık Zaten bölüm bilgisi olmadan fikri olanlardan yıllardır rezil durumda. Bu konuda da farklı olması beklenemez. Klavye başından boş boş konuşmak çok kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 20 Temmuz 2024; 22:12:42 >

• Katliam yapmanın bahanesi olarak ülkede hak hukuk yok diyen ilk defa görüyorum. Artık köpek düşmanlığı yüzünden mantıklı argüman bile bulmaya uğraşmıyorlar. Klasik iftiraların ve yalanların yanında bir şeyler sallayıp bunu argüman sanıyorlar.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Kendi sorduğun sorunun cevabını en iyi kendin biliyorsun da işine gelmiyor. Sen insanların sorularına cevap vermezken veya konuyu farklı yerlere çekmeye çalışınca iyi biz yapınca mı kötü ? Şu hiçbir halta yaramayan yasa tasarısıyla bile malum kaynaklarınızın sıkıntıya girmesi ne zorunuza gitmiş. Canhıraş insanlara saldırıyorsunuz.

Ben mi gerçeklerden uzağım, bana mı sesleniyorsun ?

Gerçekleri yazayım mı istersen, neyi bilmek istersin mesela. Belediyelerin köpekleri toplayıp diğer belediyenin arazisine attıkları mı ? İlçe veterinerlik birimlerinin sadece hayvanı alıp bir süre sonra yine aynı yere salmasını mı ? Kamu kurumlarının veterinerlik hizmetleri yalnızca a bu köpek şunu ısırmış sadece alın bunu diğerlerine dokunmadıklarını mı ? Veya ne zaman bir köpek toplatılsa senin gibi onlarca kişinin iti zorla belediyenin elinden almaya çalışmasını mı ?

Gerçeklerden bir haber olan sensin. Tutturmuşsun bir eskiden olan şeyler uygulanmadı, çözüm aslında bunlar olmalıydı şimdi bunları yapalım. Zamanında bu çözümlere bile karşı duranlar şimdi yeniden ayaklanmış. Sende en önde koşuyorsun galiba. Yıllardır çözülmeyen sorun büyüdükçe büyümüş şimdi en azından doğru veya yanlış bir çözüm şansı var ki siz onu da engelleme çalışıyorsunuz. Çıkarın ne bir söylesene, kimse çıkarı olmadan sadece bu konu forumda saatlerce mesai yapmaz geç bu ayakları.

Yalan, ifitra… Kime göre yalan, kime göre iftira. Sürekli bir şeyleri aslında öyle olmuyor, yalan söyleyerek saptırmaya çalışan sensin.

www.trthaber.com
    MASAK, 'mama lobisi'ni ortaya çıkardı
    https://www.trthaber.com/infografik/masak-mama-lobisini-ortaya-cikardi-424.html

Bilgisi olmadan fikri olan mı ? Çok alındım, klavyeden senin gibi üç kelime yazında bilgimiz mi oluyor. Zamanında işine gelen mesajlarıma cevap yazarken veya desteklerken bayağı hoşnuttun ya da benim senin mesajlarına yazdığım desteklerden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 20 Temmuz 2024; 22:27:55 >

İnsanlarının zarar gördüğü bir sorunun çözümüne karşıt olan insanları ilk defa görüyoruz. Çıkarlarınızı korumak için bayağı uğraşıyorsunuz. Bir önceki yasadan farklı olamayan bir yasaya bile bu kadar karşı olduğunuza göre. En azından doğruların yalan ve iftira olduğunu öne sürecek kadar düşmedik.

Bu kadar iftiracı olmadan savunamıyorsunuz değil mi? Sen de benim mesajlarımı beğenirken iftira atmıyordun. Akpliler faiz lobisi, dış güçler derken eleştirmeyi de biliyordun. Ama iş başka konular olunca büyük iftiracı çıktın.

Bu kadar aşırı şekilde saldırmaya başladığına göre senin çıkarını sorgulamak lazım.

Anketlerde %3-5 çıkan, internette iftira ve yalandan başka bir şey konuşamayan, sokakta toplanıp protesto bile yapamayanlar daha ne kadar düşecek?

"Bir önceki yasadan farklı olamayan bir yasaya"

Ne kadar bilgili olduğunu şuradan görebiliyoruz.

Chp: Belediyelerimiz sokak köpeklerinin uyutulması ile ilgili karara uymayacak.
    Chp: Belediyelerimiz sokak köpeklerinin uyutulması ile ilgili karara uymayacak.x (formerly twitter)
    Etkili Haber (@etkilihaber) on X
    https://x.com/etkilihaber/status/1814258383765291353

Birlikte oldukların belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 20 Temmuz 2024; 22:33:34 >
    Aşırı şekilde saldırmak mı ?

Galiba kendin ile karıştırdın, günlerdir sürekli klavye başında mesai yapan, insanların mesajlarına cevap veren sensin. Bakıyorum da alakasız şekilde kıvırıyorsun, bayağı dokunmuşum galiba. Bir anda iftiracıdan büyük iftiracıya döndürdün. Ne üzüldüm biliyor musun ? Ama sağolsun forum geçmiş mesajları tutuyor. Kimin sürekli neleri savunduğu gayet ortada.

Çıkarım ne söyliyeyim mi ? Bir insan daha zarar görmesin, bir çocuğun daha hayatı kararmasın, bir kişi daha sakat olmasın vs diye uzar gider. Asıl seninkini sorgulamak lazım bu kadar saat harcadığına göre güzel bir şeyler kalıyor demekki !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 20 Temmuz 2024; 22:35:29 >
  • Şu anketleri şöyle yapın; hayvanların öldürülmemesi için et satmak ve yemek yasaklansın mı diye? Sonucu merak ediyorum.Chp: Belediyelerimiz sokak köpeklerinin uyutulması ile ilgili karara uymayacak. 

Şu yazdıklarının farkında mı değilsin?

Hayvan sevgisi nedir bilmeyen birisin. Büyük ihtimalle hayatında sevgi görmediğin için, sevgi gösterilen hayvanları kıskanıyorsun. Yoksa normal bir insan bu kadar iftira ile bu kadar saldırmaz. Geçmişte yapılmadı o yüzden olmaz, ülkede hak hukuk yok o yüzden olmaz diye saçmalamaz.

Ülkede senin gibiler olmasa hak da olacak, hukuk da olacak, adalet de.

Bana insanların mesajlarına cevap veriyorsun diyorsan ötekilere de aynı şeyi demen gerekir. Yer mi? Yemez. Çünkü onlar senin kafadan.

Şey mi bu, benim doğru söylediğimi diğerlerinin yalan söylemesi doğrular. Bu kadar alçalma yav.

Şey mi bu anketler köpekleri öldürelim, köpekleri yaşatalım Twitter.com.

Şey önceki yasadan farkı şimdi saldırgan köpekleri bir ton izin aldıktan sonra uyutuyoruz. Bu sırada kopan kol bacağın yerine de yenisi takarsın sen dimi.

Bak bak bak sen, şimdi de büyük iftiracıdan hayvan düşmanı yaptın bizi. Dur dur büyük iftiracı olduk tekrardan. Ne kadar komik olduğunu insanların gördüğünün farkındasın dimi.

En ufak olayda ülkede hak hukuk adalet yok diye bağırıyorsun ama iş size dokununca çözümü hak hukuk adalet ile sağlanmasını istiyorsunuz ki işin ironisi burdaki o çözümede karşısınız.

Ülkede evinin önünü izinsiz çöp dökmek hak, hukuk, adalet ama dökme demek suç.

Sarhoş musun? Argüman da üretemiyorsun.

Garip olan şey ne biliyor musun? Sırf bu konu uğruna forumda bunca zaman yazdığın şeylerin tersine dönmüş olman. Hak hukuk yok diye katliam istiyorsun ama akpnin yasayı tamamen hukuka ve adalete dayalı şekilde uygulayacağını dayanak göstermen. Ama buna rağmen gene de tam savunamaman. Şuradaki mesajları anlayamadın daha, yasayı tabi anlamamazlıktan geleceksin.

Senin seviyene inmeye çalışıyorum, idare et.

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    Çıkarı var, çıkarı olmayan insan gelip burada inanmadığı şeyleri savunmaz. Bu çıkarını korumak için kanda ister, canda.

• Köpek korkusu ve kıskançlığı insana neler yazdırıyor yahu? İftira atmaya doymuyor ama iftiracı deyince suçluyor. Öteki kendisi kan isteyip başkalarına bunu diyor.

Millet bunları ciddiye almayınca internette gaza geliyorlar. Muhalif belediyelerin açıklamalarını görünce sinir krizleri geçiyorlar herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 20 Temmuz 2024; 22:48:30 >
    Şey katliam istemek,

Saldırgan köpekler toplatılsın ve uzman bir kurul denetiminde uyutulsun bu mu ?

Düşme bu kadar ya, kimin ne yazdığını da karıştırıyorsun. Bak yine kendin ile çeliştin, madem yasalar hak hukuk adalete göre uygulanmayacak ne diye hak hukuk adalet istiyorsun. Yasalar öznel şeyler mi ? Ne yazıyorsa o uygulanacak.

Klavyede günlerce mesai yapan sen benim seviyeme mi iniyorsun ? Aman çok koydu, çok alındım var ya.

Arkadaşına aynı şeyi diyemeyen biri olarak konuştukça batıyorsun.

Ülkede hak hukuk yok deyip şu anda ne yazıyorsa o uygulanacak demen tam komedi.Chp: Belediyelerimiz sokak köpeklerinin uyutulması ile ilgili karara uymayacak. 

Daha da komiği ne yazdığını da tam olarak bilmemen.Chp: Belediyelerimiz sokak köpeklerinin uyutulması ile ilgili karara uymayacak. 

• Chp: Belediyelerimiz sokak köpeklerinin uyutulması ile ilgili karara uymayacak.

Şöyle koyayım ki, malum kitle sinir krizi geçirmeye devam etsin. Yalanlarla, iftiralarla yıldıramayacağınız biri olunca sinir krizleri katlanarak devam ediyor herhalde.Chp: Belediyelerimiz sokak köpeklerinin uyutulması ile ilgili karara uymayacak. 

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.