Saf kötülük nedir herkese gösteriyorsun. O üyeye laf atmam senin zoruna gittiğini hep söyledim. |
Chp: Belediyelerimiz sokak köpeklerinin uyutulması ile ilgili karara uymayacak. (7. sayfa)
-
-
Ben kimse ölmesin diyorum hep. Senin attığın mesajlar ortada. Kimin insan düşmanı olduğu net belli, kafanı yorma sen.
-
Bak hala yalan söylüyorsun. Başından beri bu şekilde yalan söyleyip durdun. Kendi düşüncelerini mutlak doğru sanıp durdun. Hep ölüm istedin, kan istedin. En sonunda gerçek yüzünü ortaya çıkardın. Yalan söyleme, dürüst ol dedikçe "çocuklar ölüyor, sen insanların ölmesini istiyorsun" deyip durdun, senin gibilerle "onlar çocuklarını köpekler ikram ederler" deyip durdun.
Senin gibiler hakkında da epey tanımlama var.
-
Senin gibilere inat kan dökülmemesini savunacağız, seninkini bile. Kendini diğer insanlardan üstün gördüğünü hep belli ediyorsun zaten. İnsanların ölmesini isteyen biri insan düşmanıdır.
-
İnsanların ölmesini isteyen sen mi yoksa insanlar ölmesin diyen ben mi üstün, aklı başında olan herkes bilir.
Yalan söyleme, iftira atma, insanlara nefret duyma konusunda benden üstünsün ama.
-
Algı kasıp durma artık. Gerçek yüzün ortaya çıktı. Busun sen.
-
Kimsenin zarar görmesini, kan istemediğim için gönlüm rahat. İnşallah herkes gönlünün ekmeğini yer.
-
Allah büyük. Senin kadar yalancı ve iftiracı birine de yapacağını bilir. Özellikle kan dökülsün istiyorsun. Forumda bu kadar insan düşmanı sadece senin gibiler var. Onlara laf attım diye haftalardır kin kusuyorsun bana.
-
Hocam bloklasana ne ugrasiyorsun ki? Allah derler ama Allah'ın yarattığı canı gözünü bile kırpmadan öldürmeye can atarlar. 20 seneyi geçti neden kisirlastirmadiniz diyorum ses yok. Para gidecek diye kisirlastirmadilar oldurmek daha az maliyetli. Allah'ın yarattığı canı paraya tercih edip sonra biz en Müslümaniz diye öter bunlar. Mercedeslere binmeyin, saraylar yaptirmayinda sorun kan dökmeden çözün parası batsın. 10 milyon Suriyeli ye milyarca dolar harcandı köpek Allah'ın yarattığı can değil mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hala ısrarla yalan söylüyorsun. Mesajlarımı çarpıtıp saçma sapan şeyler yazmak seni kesmiyor tabi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X