Şimdi Ara

Chp: Belediyelerimiz sokak köpeklerinin uyutulması ile ilgili karara uymayacak. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
1
Favori
4.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

senin zaten bu milletin faydasına olan bir şey desteklemen, zararına olanın karşısında durman abesle iştigal ederdi. hiç şaşırmadım

• coolman7 C kullanıcısına yanıt

Yok öyle bir şey yahu. Hangi veriyle konuşuyorsunuz? Bu konu sol gruplar gibi çığırtlanlat için nimet ama halkım umrumda değil. Olsa görürdük seçimlerde. Onun dışındakiler lafı güzaf.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanun çıkınca o zaman akparti belediyeleri itleri toplayıp chpli yerlere boca etsin. mesela ümraniyeden tüm itler toplanıp kadıköye yığılabilir. kağıthane toplayıp beşiktaşa şişliye yığsın. bak o zaman köpüşler tarafından g.tlerinden ısırılınca görürüm ben o kokonaları

• Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt
    Muhalefet icin onemli olan, ayni iktidar gibi secmeni. Muhalefet siyasilerin de cok umurundaydi. Muhalefet secmeni hayvanlara duyarli. Yoksa bircok chp belediyesi gizli gizli olduruyordu, barinaklarinin icler acisi haliyle. Biz kendi aramizda anlasamadigimiz icin, ikisi de kendilerine siyasi acidan en fayda saglayacak olani yapiyor.

Muhalefet oldurmesini istiyordur bence iktidarin, iktidar da en az kaynakla oldurerek cozecegi icin o yolu istiyor, muhtemelen bunca zaman bu yuzden barinaklar bu haldeydi, hayvanlar kisirlastirilmadi. Simdi havuz medyasi ve trt'nin alabildigine algi yapmasinin sebebi bu.

Yaparlarsa bence kendileri acisindan fayda getirmeyecek, ama her halukarda halkin cok da umursayacagini sanmam. Hudaparli veya radikal dinci adam kopekleri toplatti diye akp'ye vermez. Belki kaybi onler oralara. Ama bu sefer de kendi tabanindan, mutedeyyin hayvan sevenlerden kaybi olacak, ama mesele daha ziyade sosyokulturel acidan daha ustteki kesimle kavga cikarmak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Aferin uzun zaman sonra doğru bi iş yapacaklar.

• bir kaç münferit olay için tüm köpekleri suçlamak mantıksız. saldırgan ve yasaklı ırk uyutulsun itirazım yok. ama masumlar neden uyutuluyor?

• Köpeklerin toplatılması yasasına karşı eylem yapmak isteyenlerin toplandığı bir WhatsApp grubu. Atış serbest

chat.whatsapp.com/CZ9Kalpy14r4dDPte8iXRP

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasaklı ırk neye göre; orada da ayrımcılık var. Nedense kuzey yarım kürede ki ırklar nispeten bu listeden sıyrılıyor gibi.

Köpeği saldırgan; masum-suçlu gibi ifadelerle tanımlamakta yanlış gibi. Saldırganlık iç güdüsü olmadan nasıl avlanacak ya da alanını, alanı içindekileri koruyacak. Avcılık ve saldırganlık dürtüsünü yok edemezsin ama baskılarsın. Bunu da yapmanın tek yolu sürü lideri olacak insandır. Sokakta ki köpekleri sahiplenir veya barınakta kontrol altında tutarsanız sorunu çözmüş olursunuz. Ama birilerinin aşırı yoğun manevi sevgisi (maddi değil yani ), nedense mensup oldukları insan sınıfına karşı olmayan bunu engelliyor olabilir mi acaba?

• moustapha129 M kullanıcısına yanıt

Dedi akpyi ölümüne destekleyen üye. Akp ne derse desteklemek zorundasın.

Çok şükür bugüne kadar ben ne o zihniyete oy verdim ne de destek.

• Son seçimde oy kullanmadım iyi ki kullanmamışım chp artık halktan uzak bir parti

• Yasayı uygulamamak ceza doğurmaz mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Senin gibi bir partiyi ölümüne desteklemedim çok şükür.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • muğla ilçeleri ve ormanlık alana yakın diğer ege bölgelerinde yaban domuzlarını millet elle beslemeye başladı. bakalım bu işin sonu nereye varacak

bu arada taşıma bulundurma tüm silahlar yasaklanmalı , avcılık yasaklanmalı. zaruri durumda zaten vali güvenlik kuvvetlerini görevlendirip gereğini yapar

ha bu arada siz belediyecilerin tırnak içinde çok hümanist, hayvanist olduklarını sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Onları yönetenler (hepsi için diyorum) için tek gerçek var, fotoğraflarını asarak sizlere şirin babayı oynayıp mantarlı pizzaları götürmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeravalar -- 20 Temmuz 2024; 0:14:7 >

Senin istediğin kişi tekrar seçilmesin ülke daha kötüye gitmesin diye. Sen ise burada sırf partizanlığından destekliyorsun.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Aynen. 0.5 oya 40 mv kaptıran adam yapacaktı bunu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Seninkinin yapamadığını gördük. 

• Kayyumu yersiniz. Köpekler ÖLECEK!

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Yavhehe hadi oradan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.