Ekonomi uçuyor, mülteci sayısı sıfır falan değil mi? |
Chp: Belediyelerimiz sokak köpeklerinin uyutulması ile ilgili karara uymayacak. (6. sayfa)
-
-
Bir şey olacağı yok, cünkü ülkenin çoğunluğu uyutulmasın diyor ama şu şekil diyor. Saldırgan olanlar belirlenip uyutulsun, diğerlerine dokunulmasın. Ki hak veriyorum bence de böyle olmalı. Yaşadığım yerde birçok sokak köpeği var hiçbiri saldırgan değil. Birisini sevdiğin zaman diğerleri koşup kendilerini sevdirtiyorlar, şimdi ben de bu köpeklerin uyutulmasını istemem yazık günah yani. Madem böyle bir şeyin altına girdiler o zaman çoğunluğun dediği gibi, saldırgan köpekler belirlenip alınmalı ve uyutulmalı, bu kadar. He bunu yapmak için uğraşırlar mı, sanmıyorum.
-
Komisyona sunulan yasa teklifini okumadım ama bu konuda fikrim şu şekilde.
Devlet bir fon kuracak. Bu fona katkı yapmak gönüllülük esasına göre olacak.
Bütün sokak köpekleri toplanıp barınaklara konulacak.
Hepinizin malumı barınaklar bütün sokak köpeklerini toplayacak kapasitede değik.
İşte devlerin kuracağı bu fona biriken para ile barınakların yapım ve işletim faaliyetleri yapılacak.
Barınak nüfusunu aşan köpek popülasyonu uyutulacak.
İsteyen hayvansever bu köpeklerden sahiplenecek.
Köpekleri sahiplenip salıverenler için çok ciddi para cezası kesilecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Toplumun coğunluğuda istemiyor, uymak zorundalar...
-
Bana göre birinci sorunumuz vergi sistemi çok adaletsiz bir vergi sistemi var. Köpeğe gelene kadar trafik kazasından ölen insanları düşünsünler önce. Daha önlenebilir bir sorunu bile cozemezken köpekleri öldürelim diye çözüm buldular 20 senedir akılları neredeymis kisirlastirsaydiniz 20 senedir bu sorun bu duruma gelir miydi. Bu arada köpeklerden gerçekten nefret eden ve oldurulmesinden zevk alacak bir kitle var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de aynısını düşünüyorum. Tabiata müdahale edilmemeli. Kedilere Su hariç bir şey verilmemeli. Köpekler itlaf edilmeli
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
GÜNDOĞAN’DA ÖRNEK OLACAK BİR ÇALIŞMA
Bodrum Gündoğan’da Prof. Dr. Cavit Avcı’nın önderliğinde “Sokak hayvanlarının planlı-programlı kısırlaştırılması” için gönüllülerden oluşan bir
grup kuruldu.
Sokak hayvanlarının öldürülmesi fikrine karşı oluşan grubun lideri Prof. Dr. Cavit Avcı şöyle diyor:
“Biz grup olarak 3 yıldır hayvanları kısırlaştırma çalışmalarını fedakârca sürdürüyoruz. Bu konuda Bodrum Belediyesi ve Veterinerlik Müdürlüğü ile de işbirliği içindeyiz. Gündoğan’da endişe boyutlarında köpek sorunu kalmadı. Başıboş köpeklerin hemen tamamı aşılı ve kısırlaştırılmış durumda... Kedi sorunu ise (yakalamak zor olduğu için) maalesef devam ediyor. Grup olarak gurur duyduğumuz projemiz, sokak hayvanları sorununu öldürerek değil, yaşatarak çözümlemek için tüm ülkeye güzel bir örnek olacak niteliktedir. Meclis gündemine alınan ve bizce ‘kan kokan’ yasa tasarısını protesto ediyoruz. İnsan can dostlarına nasıl kıyar?”
-
Bu şekilde yapılınca işin çözüleceğini herkes biliyor. Bugüne kadar doğru düzgün yapılmadığını bilip sanki yapılmış gibi yalan söyleyenlerin amacı sorun çözmek falan değil. Sadece ölüm istiyorlar. Bu yüzden kendisi gibi düşünmeyen insanlar hakkında da atıp tutuyor.
-
İşinize gelmeyince hemen çocukları kullanıyorsunuz. Çok acınacak bir durum. Gittikçe düşüyorsunuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İşte senin gibiler sadece ölüm bilir. Şu mesajı sen gene inkâr edersin. Yeter artık. haddini bil artık. Yalanlarına, iftiralarına, tahriklerine katlandım ama sınırı aşma.
İnsanlar, çocuklar zarar görmesin diye senin gibilerden daha çok uğraşıyoruz biz. Siz sadece klavye başından atıp tutmayı bilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 20 Temmuz 2024; 17:56:28 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gerçek yüzünün bu olduğunu söylüyordum zaten. Bu konuda aynı bu tiplere laf ettim diye kin tuttun. Boşuna size insan düşmanı demiyoruz. İnsanların, çocukların ölmesini, eziyet görmesini isteyenlerin ne olduğunu dünya biliyor.
-
Şu mesajlarınız inşallah yönetim silmez de foruma ibret olur. Sırf kendi gibi düşünmüyor diye başkalarına şunları diyebilen birine herkes içinden gerekeni söyleyecektir. Hayalinden bir şeyler uydurup uydurup yazıyordun, yalanlar söyleyip, beni salak yerine koymaya çalışıyordun ama artık sınırı aştın. Bundan sonra sana uygun cevap veririm.
Ben senin hakkında hiç yanılmamışım. Senin gibi vahşi düşüncelerim olmadığı için bin kez daha şükrediyorum. Boşuna sizin böyle bir kitle olduğunuzu söylemiyoruz. Dua et de bedduan tersine dönmesin. Öyle internette atıp tutmak gibi olmaz.
Allah bu dünyadaki insanları senin gibilerden korusun.
-
Üsteki üyenin haftalardır benimle uğraşmasına sebep olan mesajlarda laf ettiğim kitleden bir örnek. O kadar kıvırmaya çalıştıktan sonra tıpatıp aynı şeyleri yazdı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X