Şimdi Ara

Chp bu ülkede niyemi iktidar olmamalı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ülkeyi muhalefetsiz bırakan beş para etmez bir örgüt, parti bile değil bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vain kullanıcısına yanıt

Chp bu konuda küçücük bir azınlığın sesini dinleyip ezici çoğunluğa kulak tıkıyorsa elbette akp kendine çevircek safmı.?? dünyada kim olsada çevirir.

konuyuda baltalamayın boşun akp trollü diye konuya yazanların çoğu muhalif paralel evrenlerde yaşamayın refarandum olsa %90+ yasaya evet çıkar he he akpööö...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Temmuz 2024; 14:26:11 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Anketlerde uyutulmalı diyenler %2.7 çıkmış, yani azınlık sizsiniz şu an. Zaten çık sokak ropörtajı yap herkes insancıl çözüm bulunmasını istiyor.

Türkiye bu forumdan ve twitterdan ibaret değil.

Chp bu ülkede niyemi iktidar olmamalı.
  • Vain kullanıcısına yanıt

şaşırtrmacalı soru o %78 de onun içinde kimse saldırgan olmayan köpekler ölsün istemez istersen yapalım refarandumu nedersin?

şak diye biride benim önüme çıkıp her önümüze çıkan köpeği öldürellimmi acımadan diye sorsa bende hayır derim ne var bunda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Temmuz 2024; 14:44:44 >

E tamam yapın, siz hiçbir konuda referandum yapmıyorsunuz ki. Yapın. Olay uyutulması zaten, insanlar da bunu istemiyor. Bu denli bir köpek sorunu son 22 senede olmuş bir sorun

sanki başkası yaptı da çözüm sizmişsiniz gibi propaganda yapıyorsunuz muhalefeti kötüleme adına. Yıllar boyu tüm belediyeler AKP'deydi neden hiç kısırlaştırma veya başka bir

çalışma yapılmadı bu kadar yıl? Alıp alıp köpekleri ormanlık alana attınız ortalıktan çektiniz. İş işten geçip de ortaya konu atıyorsunuz gündem değişsin diye.

Bu kadar yıl sayıyı azaltma adına hiçbirşey yapma, sorunu halının altına süpür sonra muhalefet belediyeleri alınca tüm sorunu muhalefete yık, gündem değiştir.

Referandum demişken Suriyelileri kardeşiniz diye getirip başımıza attınız, referandum yapıldı mı? Ben de sokakta Suriyeli, Afgan, Paki gibi gelişmemiş toplumlardan insanları görmek

istemiyorum bunun referandumu da yapılsın. Beni köpekten daha çok rahatsız ediyor, hatta iğrendiğim haşereden bile daha rahatsız ediyor.

Sen cidden beraber olduğun kesimin ne istediğini bilmiyor musun? En azından forumda kim ne istiyor ona bak.

Ayrıca bu konuyu "gazzeye ses çıkarmıyorlar bunlar" diye savunan reisinin referandum yapabileceğine cidden inanıyor musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 24 Temmuz 2024; 15:0:15 >
    Chp bu ülkede niyemi iktidar olmamalı.
  • Tayyip ve çevresi kadar CHP'de halktan kopmuş bir parti.

• Bu kafayla gidecekleri yol yok.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Özkan'la aynı düşünceleri paylaşacağımı tahmin bile etmezdim.

• Bütün cehepe belediyeleri araştırılsın. Mama lobisinden büyük katkı geliyor olsa gerek.

• Tavır doğru. Yıllardır iktidarda olan parti sokak hayvanlarını bir kriz haline getirdikten sonra katliam yaparak kendi yarattığı sorunu ortadan kaldırmak istiyor, her zamanki gibi avaneleri de buna karşı çıkanları akıl almaz ithamlarla suçluyor.

Chp bu yüzden iktidar olmamalıymış. Senin açından iktidar olması için en ufak bir neden var mı ki insanları aptal yerine koyarcasına algı kasıyorsun burada? Hayvanlar öldürülmesin demek ne zamandan beri yanlış oldu siz aklınızı mı kaybettiniz?

Dünya kadar vergi ödüyoruz, bir zahmet kriz haline getirdikleri sokak hayvanları meselesini katliamsız çözsünler. Para bulamıyoruz diyen cukkaladıklarını getirsin yurtdışındaki bankalardan.

• Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

Sen mantıklı olduğu için öyle düşünüyorsun. Özkan sempatizan olduğu için. Yarın akp'nin kararı değişirse özkanı o tarafta bulursun. Özkanları sevelim.

• çünkü gılışdarda liderik vasfı yok ...bu eskidendi galba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kerimcem forumda ilk defa doğru bir şey yazmış

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Basi bos köpek savunuculari yine konuya dolmuslar Chp bu ülkede niyemi iktidar olmamalı. 

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.