- CHP eski lideri Kemal Kılıçdaoğlu: "Belediye başkanlığı ağlama duvarı değildir, sorunu aşıp çözüm üretme makamıdır..Belediyeleri ben de kazanırdım.." "Saray ile normalleşme olmaz. Özgür Özel başarılı bir Grup Başkan Vekiliydi... Daha yeni parti başkanı, umarım bunların farkına varır." "Bir daha Cumhurbaşkanı adayı olmam, bir kere oldum zaten. Partimizin yetkili organları var, ortaya yeni adaylar çıkacaktır" "Açıkça söylemek gerekirse bir Cumhurbaşkanlığı tartışması var ve bu kadar erken saate bunun tartışılması kadar yanlış bir şey yok. Daha uzun bir süre var ve herkes kendi görevini yapmalı." |
🔥Anket-CHP'de CB Adaylığı Yarışı Başladı..(Özgür Özel: Oynanan büyük bir oyun var.) (10. sayfa)
🔥Anket-CHP'de CB Adaylığı Yarışı Başladı..(Özgür Özel: Oynanan büyük bir oyun var.)
(En Son Oy Tarihi: 7.11.2024)
-
-
- CHP lideri Özgür Özel, Muğla-Datça ziyaretinde konuştu;
"CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı, aslan gibi bir CHP'li olacak."
"Bizim bir aday sorunumuz yok, günü gelince sadece genel başkan, parti meclisi, milletvekili grubu değil, bütün üyelerimizle, belki onu da aşan bir şekilde oturur adayın kim olacağına hep birlikte karar veririz. En doğru adayı belirleriz ve Türkiye’yi içinde bulunduğu sıkıntılardan biz kurtarırız."
"Anketlerde birinci partiyiz. Şu ana kadar yayınlanan 9 anketin 8’inde birinci partiyiz. Böyle partinin aday sorunu olmaz."
"Tayyip Bey geçtiğimiz günlerde bir beka sorunu daha uydurdu. Tayyip Bey’in bu oyununu milletimize şikayet ediyoruz.”
"CHP'yi iktidara getirmemiz lazım, acelem var, bu iktidarı bir şekilde göndermemiz lazım.."
-
- CHP lideri Özgür Özel:
"Ankara’da da hala seçim nasıl yüzde 60'la alındı diyenler Mansur Başkanın pandemiyi nasıl yönettiğine baksın, gönüllere nasıl girdiğini oradan görsün."
"Pandemi başlayınca genel idarenin eksik bıraktığı herşeyi dört dörtlük bir süreci yöneticilerimiz kapattı ve efsane oldular."
“Neden başladı Covid? 4 tane yoksul Çinli bir hayvan pazarında bir yarasa çorbasını 4'ü pişirdiler ve bir yerden yediler. Yarasa vahşi hayvan, onun yakalanıp çorbasının içilmesi gıda güvencesi açısından kabul edilebilecek bir şey değil.”
x (formerly twitter)Ankara Gelişiyor (@ankaragelisiyor) on Xhttps://x.com/i/status/1846462969539961017
-
- Eylül ayında 12 anket firmasının kararsızlar dağıtıldıktan sonraki ortalama oy sonuçlarına göre CHP 1.parti olarak yerini koruduğu görüldü.
-
- CHP lideri Özgür Özel, hapishanede olan eski HDP eş başkanı Selahattin Demirtaş'ı ziyaret edeceği açıklandı.
- CHP lideri Özgür Özel, kendisi hakkında ağır eleştiriler yapan muhalif gazeteci Enver Aysever'e karşı toplamda 150 bin tl lik 2 ayrı manevi tazminat davası açtı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 16 Ekim 2024; 16:12:25 > -
- İBB başkanı İmamoğlu, geçen gün yaptığı İstanbul barosu ziyaretinin ardından bugünde Almanya Kültür ve Medya Bakanı Claudia Roth ile görüştü ve heyetiyle bir toplantı gerçekleştirdi. Roth daha önce Türkiye alehyindeki söylemleriyle biliniyor ve TSK'nın Suriye'deki harekatlarından ötürü Almanya'nın Türkiye'ye silah satışını yasaklatmasında büyük bir rol oynamıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 16 Ekim 2024; 16:18:37 >
-
Türk'ün
Türk'lüğün
ZAFER'i
-
Evet sayin hocam bence de Almanya'yi bloklayalim, ambargo koyalim, elcileri falan cekelim, konsolosluklari kapatalim, THY Almanya'ya sefer duzenlemesin hatta Almanya uzerinden ucmasin yani bu Imamoglu iyi iliskiler kurarak ne yaptigini zannediyor? Alman halki Turk dusmani politikaciya oy vermenin bedelini en agir sekilde odesin 🇩🇪❌
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Muhalifim CHP'de sadece Tanju Özcan aday olursa oy veririm...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
- Muhalif gazeteci Levent Gültekin:
"Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı adaylığında acayip bir oyun oynuyor. Parti tamamen onun kontrolünde, kendi konuşmasını istediği gibi hazırlıyor, Mansur Yavaş’a son dakika haber veriliyor."
"İktidar kendince Kürtlerle bir barış süreci başlatmak istiyor ve Özgür Özel'de geri kalmayalım diyerekSiirt'e, şırnak'a, Demirtaş'a gitme planı yapıyor? Arkadaş sen iktidarın gündemine teslim olmuş oluyorsun..Adamın belirlediği politikalara göre hareket ediyorsun..İktidarın DEM partiye el uzattığı bir dönemde Dem parti dönüp CHP'ye bakmaz zaten. Bahçeli gibi isim el uzatmışken DEM parti niye CHP'Nin yaptıklarına baksın?"
"CHP'nin burada çözüm süreci olayına bakış açısında bu sürecin zeminin oluşmasına yönelik kurumların yapısı ve hukukun üstünlüğünü neden tartışmıyor? Bunlar olmadan çözüm süreci olurmu? şuan ülkenin yüzde kaçının umrunda çözüm süreci? CHP bunları niye dile getirmiyor? Erdoğan'a 'senin niyetin nedir?' demeleri lazım..CHP, iktidarın yarattığı politikaların kayığına biniyor şuan.."
"DEM partiyede şaşırıyorum.. Erdoğan ve Bahçeli gibi isimlerin barış istemesine DEM partililerin inanmalarını ben şaşkınlıkla izliyorum..Bu yaptıkları siyasetsizlik örneğidir."
- Gazeteci Cüneyt Özdemir:
“AKP 2028'e giderken kendine bir yol haritası hazırlamış. Beğenirsiniz beğenmessiniz ama gördüğümüz şey bu. CHP'nin bir yol haritası var mı? Yok.. İmamoğlu'nun bir yol haritası var mı? Onda da yok. Fakat hakkını verelim AKP yol haritası düşünmüş. Yapacakları belli, neyi tartışacakları belli..Planları anayasayı yenileyip Erdoğan'ı bir kez daha seçtirmek derdindeler..”
-
x (formerly twitter)Zafer Şahin (@zafersahin06) on Xhttps://x.com/zafersahin06/status/1846576548545171672
Daha şehrindeki ulaşım sorununu çözemeyen bir çapsıza oy veren enayidir
-
CHP'nin düzgün izledikleri siyasi görüşü nedir ?
Ürettikleri siyasetin Türkiye'ye getireceği artıları ve eksileri düşünüyorlar mı ?
Ben bugün yaptıkları siyasete oy vermem,Mansur Yavaşı Cumhurbaşkanı adayı yapsalar da vermem...
-
Ümit Özdağ
tek başına
Türkü,
Türklüğü,
Türk Milletini,
Türk Egemenliğini,
Türk Devletini
savunuyor !
-
- CHP lideri Özgür Özel, eski genel başkan Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski avukatı Mustafa Doğan İnal’a hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davaya gitmediği için mahkemenin Kılıçdaroğlu'nu zorla getirilme kararı çıkarmasına tepki göstererek Kılıçdaroğlu'na destek verdi:
"Önceki Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu hakkında bugün verilen zorla getirme kararı, hukuki olmadığı gibi, siyasallaştırılmış yargının gözdağı verme çabasıdır. Partimiz bu çabalara karşı bir ve bütün olarak dimdik ayaktadır."
- ABB başkanı Mansur Yavaş'da Kılıçdaroğlu hakkında verilen zorla mahkemeye getirilme kararına ilişkin Kılıçdaroğlu'nun yanında olduğunu açıkladı
- CHP eski lideri Kemal Kılıçdaroğlu:
"Dün de, bugün de yarın da son nefesime kadar bu halk için geri adım atarsam namerdim. Hodri meydan"
"Dostlarım ne günlere kaldık? Erdoğan çıkmış 'Biz yumuşayacağız ama Kılıçdaroğlu izin vermiyor' diye beni şikayet ediyor ve bu da yetmiyor saray yargısıyla beni sindirmeye çalışıyor."
"Ben Erdoğan’ın korkulu rüyası olmaya devam edeceğim..."
-
Çıkardıgı S.Ogan adayıyla süper savundu Ak Parti'yi :)
-
O soruya cevap verdi.
zaten aday olacaktı, M.Yavaş teklifimizi kabul etmedi.
biz de ülkücülerin-türkçülerin oylarını bölmemek için onu destekledik
dedi...
-
6 yılda 1 metre bile metro yap(a)mayan mansur yavaş mı cb olacakmış? ondan anca ankara belediye başkanı olur, ötesi olmaz. önceki belediyenin garabetinden sonra kendisi abdurrahman çelebi olmuş durumda dürüst biri olması sebebiyle, bunun ekmeğini yiyor. yoksa ne cbsi, geçiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Thoth -- 17 Ekim 2024; 16:50:31 > -
Anca Ankara belediye başkanı olur diyerek Ankara'ya hakaret etmeyin lütfen. Değil Ankara tekrar Beypazarı'ndan seçilse ora bile ona çok gelir.
-
- Son anket çalışmasında CHP'yi %34 oranında birinci parti olarak çıkan Saros Araştırmanın yaptığı son ankette "En çok beğendiğiniz siyasetçi kim?" sorusuna %34.4 oranında "Hiç kimse" yanıtı verildi.
-
- İBB başkanı İmamoğlu, Meksika'da belediye başkanlarının katıldığı Bloomberg CityLab 2024 Zirvesi’nde konuştu;
“Günümüzün otoriter politikacıları, toplumsal bölünmeleri istismar ediyor, demokratik kurumların altını boşaltıyor ve muhalefeti susturuyorlar. Bu oyun, sadece ulusal sınırlar içinde oynanmıyor. Dış düşmanlar yaratarak ve uluslararası çatışmaları körükleyerek, güç üzerindeki kontrollerini sağlamlaştırmayı hedefliyorlar”
"İstanbul Modeli, üç temel ilke üzerine kuruldu; dayanışma, kalkınma ve refah. Bu ilkeler, uyguladığımız her politikaya rehberlik eder."
"Şehirler, göç ve mülteci krizinden doğrudan etkilenmektedir. Ancak küresel politikaların şekillendirilmesindeki rolleri çok sınırlıdır. Bu nedenle belediye başkanları, karar alma sürecini etkilemek için daha fazla iş birliği yapmalıdır.”
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X