Resmen İsrail lobisine de okey vermiş bildiğin seçilelim de ne olursa olsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🔥CHP'de 'Aday Kim Olacak?' Süreci: Özel: İmamoğlu hapiste yatar, biz onun adına o seçimi kazanırız. (33. sayfa)

🔥CHP'de 'Aday Kim Olacak?' Süreci: Özel: İmamoğlu hapiste yatar, biz onun adına o seçimi kazanırız.
(En Son Oy Tarihi: 1.4.2025)
-
-
Akp Ekremi aday yaptırmayacak çok belli
İş Mansur Yavaşa kalacak boşa uğraşıyor
Mansur Yavaş da durumun farkında
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim bildiğim bir şey var o da iktidarın kesin olarak kaybedeceği. Muhalefetin 2 tane çok güçlü adayı var. İmamoğlu aday olamazsa Mansur aday olup kazanacak. Milliyetçi, muhafazakar oylar kürtçülerden daha fazla. Daha aday olması muhtemel Fatih Erbakan gerçeği var. Bu tamamen unutuluyor. Erbakan'ın AKP'li alternatif arayan kesimden fazlasıyla oy koparacağı bir gerçek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
- İmamoğlu'nun diploması iptal edildi.
CHP'nin 5 gün sonra resmen Cumhurbaşkanı adayı olarak ilan edeceği İBB başkanı İmamoğlu'nun Üniversite diplolması "Usülsüz yatay geçiş" sebebiyle iptal edildi.
İstanbul Üniversitesi, ellerindeki belgeleri savcılık ve YÖK'e göndereceğini açıkladı.
İmamoğlu bu kararla Cumhurbaşkanı adayı olma yolu kapandı. İmamoğlu'nun alınan kararı bölge idari mahkemesime götürmesi bekleniyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 18 Mart 2025; 18:21:55 > -
-Hukuk gene iptal edildi.
-
Özgür Özel'in yolu açıldı bu kararla..
CHP içinse yeni bir kaos başlatıldı.
Turbun büyüğü bugün belli oldu..
Bakalım Mansur Yavaş nasıl hareket edecek?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 18 Mart 2025; 18:28:6 > -
- CHP lideri Özgür Özel:
"Alınan karar bizim motivasyonumuzu kaybettirmedi. Pazar günü yapıalcak ön seçimde Cumhurbaşkanı adayı olarak İmamoğlu'nu seçeceğiz."
"Diploma kararı için gerekli karşı davaları açıp itirazlarımızı yapacağız. İmamoğlu burada fail değil mağdurdur."
"Bu alınan karar, İstanbul Üniversitesi gibi bir kurumun tarihine bir kara leke olarak geçmiştir."
"Ama kimse enseyi karartmasın. En kötü ihtimal Anayasa Mahkemesi’nin yerleşik uygulamaları var. Bizi yenmek isteyen organize kötülüğe karşı biz kazanacağız."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 18 Mart 2025; 18:55:40 > -
- ABB başkanı Mansur Yavaş:
"Ben Ekrem Başkanımıza yapılan bu haksızlığı kabul etmiyorum."
“Cumhurbaşkanlığı adaylığımı günü gelince değerlendireceğim kararımı, bu hukuksuzluk ortadan kalkana kadar ASKIYA alacağımı da kamuoyuna ilan ediyorum...."
"Bizi, ‘selden kütük kapmaya’ çalışanlarla bizleri aynı tutmaya kalkmasınlar.Ekrem başkanım; haklı mücadelenizin sonuna kadar yanınızdayız."
-
Mansur Yavaş çabuk pes etmiş..
Sanki bir el Özel'i aday yapmaya itiyor şu süreçte..
-
- CHP, diploma krizi sonrası olağanüstü toplanma kararı aldı.
-
- İBB başkanı İmamoğlu, katıldığı bir iftar yemeği ziyaretinde iptal edilen diploma konusunda konuştu:
"Diplomamın iptali umrumda değil..Herkesin elinden malını mülkünü alabilirler."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 18 Mart 2025; 20:13:52 > -
- Eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'na destek verdi:
"Adaleti bir kez daha yok ettiniz. Kazanılmış hak olan diploma, siyasi baskılarla yok sayılmıştır. Kabul edilemez!"
-
- CHP’li Milletvekilleri, Ekrem İmamoğlu'nun diplomasının iptal edilmesi kararını TBMM sıralarına vurarak protesto etti. Meclis yapılan protostolar nedeniyle ara verdi.
-
- CHP lideri Özel:
"Ekrem İmamoğlu adayımızdır. 1 milyon 750 bin üyemizi daha büyük kararlılık ve coşkuyla pazar günü yapılacak CHP'nin aday ön seçiminde Ekrem Başkan’a inadına sahip çıkmaya davet ediyorum."
-
- İmamoğlu ile birlikte diploması iptal edilen 28 kişi içinde iş ve siyaset dünyasından bazı isimlerin bulunduğu listede dikkat çeken bazı isimler:
Sevgi Toprak Tunga (İş insanı-Halis Toprak’ın kızı)
Alper Tunga (İş İnsanı- Halis Toprak’ın damadı)
Mehmet Timuçin Tecmen ( Turcas/ Shell YK üyesi)
Naciye Aylin Ataay ( Galatasaray Üniversitesi İşletme Bölümü’nde profesör)
Mustafa Kerem Erman (Koç/ Otakar Genel Müdür Yardımcısı)
Nur Taşkent (STFA Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı)
Alp Taşkent (STFA Yönetim Kurulu Üyesi)
- İmamoğlu'nun mezun olduğu dönemde diploma alan 28 kişinin tam listesi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 18 Mart 2025; 23:52:57 >
-
- Ankara barosu, İmamoğlu'nun iptal edilen diploması konusunda bir açıklama yaparak alınan karara karşı çıktı ve İmamoğlu'na destek verdi.
-
- CHP-artvin, Hopa belediyesi, İmamoğlu'nun diplomasını dev pankart yaparak belediye binası önüne astı ve İmamoğlu'na destek mesajı verdi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X