- Siyasal veri analisti Murat Kızılboğa, ilk kez Erdoğan ve Özel'in gireceği bir seçimin olası sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı. 2023 ve 2024 seçimlerindede doğru analizleri ile gündeme gelen Kızılboğa, olası bir Erdoğan-Özel yarışında Özel'in seçimi kazanacağını iddia etti. Kızılboğa en son yaptığı Erdoğan-İmamoğlu seçim analizi kamuoyunda ses getirmişti. ![]() Murat Kızılboğa (@mrt_kizil) on X https://x.com/mrt_kizil/status/1906738787293745495İmamoğlu operasyonu Erdoğan'a yaradı mı? İşte bu soruya yanıt veren son anket https://halktv.com.tr/gundem/imamoglu-operasyonu-erdogana-yaradi-mi-iste-bu-soruya-yanit-veren-son-anket-925149h |
🔥CHP'de 'Aday Kim Olacak?' Süreci: Özel: İmamoğlu hapiste yatar, biz onun adına o seçimi kazanırız. (36. sayfa)

🔥CHP'de 'Aday Kim Olacak?' Süreci: Özel: İmamoğlu hapiste yatar, biz onun adına o seçimi kazanırız.
(En Son Oy Tarihi: 3.4.2025)
-
-
- CHP eski lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin pazar günü yapacağı kurultay için Sözcü'den Saygı Öztürk'e açıklamalarda bulundu;
“Ben ilk genel başkanlıktan beri hiçbir zaman çıkıp ‘Genel başkan adayıyım’ demedim. Yani, genel başkan adayı olacağım diye konuşmadım."
"Benim söyleyeceğim partinin demokratik bir kurultay yapması. İzin alınıp kurultay yapılması kararı alındığı için kutlama mesajı yayımlamıştım. Dolayısıyla o mesajımın arkasındayım. Alınan doğru bir karardı."
"Hiçbir zaman ‘Ben adaylığa, genel başkanlığa talibim’ diye hiçbir yerde ifadem olmadı. Kurultay kimi seçerse, doğrusu o olur.”
"Kurultayın iptal edileceğini düşünmüyorum. Bu kurultay zamanında yapılacaktır."
-
KK her zaman ki gibi :)
Çok şey söylüyor ama HİÇ BİR ŞEY SÖYLEMİYOR...
Soru çok net kurultayda Aday mısın değilmisin ! Verilecek cevap normalde TEK CÜMLE olmalı evet adayım veya hayır aday değilim :)
Eviriyor çeviriyor uzatıyor ben hiç bir zaman adayım demedim onu dedim bunu dedim !!! Eee yani ne dedi şimdi Aday mı değil mi :D
-
Chp'nin başına yine Kılıçdaroğlu seçilebilir.
kaynak : X :))
-
- Muhalif gazeteci Fatih altaylı, CHP kurultayında şayet Kılıçdaroğlu seçilirse gazeteciliği bırakacağını ve AKP'ye oy vereceğini açıkladı.
-
- Muhalif gazeteci Yalçın Doğan:
“Kurultayda Kılıçdaroğlu'nu aday gösterecek delegeleri partiden ihraç etmek lazım.”
-
- ASAL araştırma, mart ayında yaptığı anket çalışmasını paylaştı. Anket sonuçlarına göre CHP az bir oranda 1.parti konumunu korurken kararsız seçmen kitlesinin Cumhuriyet tarihinin en yüksek oranına çıktığı gözlemlendi.
ASAL araştırma, kararsız seçmen kitlesinin artmasında İmamoğlu'nun tutuklanması ve siyasete tekrar geri dönememe risklerinden ötürü görürken kararsızların bu süreçte hiçbir partiye güvenmeme eğiliminde hareket etmeye başladığını gördüklerini açıkladı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X