Bir şeylerin yoluna girmesi için akpnin gitmesi gerek. Akp varken ülke kötüye gitmeye devam edecek. O yüzden biri ya "seçim olsun işler yoluna girsin" diyordur ya da "her şey süper, rte yönetmeye devam etsin" diyordur. |
🔥Anket-CHP'de CB Adaylığı Yarışı Başladı..(Özgür Özel: Oynanan büyük bir oyun var.) (5. sayfa)
🔥Anket-CHP'de CB Adaylığı Yarışı Başladı..(Özgür Özel: Oynanan büyük bir oyun var.)
(En Son Oy Tarihi: 7.11.2024)
-
-
Son cümleyi bence konu sahibi diyordur. Malum
-
Mansur Yavaş tam bir devlet adamı, Cumburbaşkanlığının daha çok yakıştığı kimse yok ..
Ekrem başbakan olursa iş yapar
Diğerleri vız gelir tırs gider -
Bir parti düşünün ilk lideri aynı zamanda ülkenin kurucu lideri ama bu parti o ülkenin ana muhalefet partisi. İşin daha ilginç yanı bu partinin seçim kazanmasının hdp oylarına bağlı olması. Bence bu parti müzeye kaldırılsın. Atatürk ne düşünürdü şu hali görse merak ediyorum. Belki bu parti yeni kimlik arayışını bıraksa çok daha fazla oy alacak ama işte parti ne hale gelmiş gerisini siz düşünün. Belki çok oy vermek isteyen var ama bu durumdan veremiyor. İnsanların tek çıkış yolu da böylece kapanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thrashead -- 17 Eylül 2024; 8:23:36 > -
Ekrem'de tam Zübük potansiyeli var acayip Şark kurnazı. Mansur geçen seçimlerde halkın sesini dinleyip kendini öne atsaydı şu anda Cumhurbaşkanı idi.
-
- İBB başkanı İmamoğlu'nun 20 eylülde Tokat ziyareti yapacağı açıklandı.
- CHP lideri Özgür Özel:
"CHP iktidarında 10 yıl sonunda maaş bugünkü kadar maaş olsun masraflardan bir sıfır atın..Ulaşım 50 lira, dana kıyma 55 lira, kuzu pirzola 70 lira, 1 litre rakı ise 140 tl olacak ve Türkiye AB'ye girerek güçlü bir ülke konumuna girecek.."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 17 Eylül 2024; 13:43:46 >
-
İmamoğlu hiç şaşırtmıyor. Ve Aleviler üstünden siyasey yapmaya devam edecek anlaşılan Tokat'a gidip Hacı Bektaş-i Veli rekreasyon alanı açmalar flan hep bunlar kendisine yüz vermeyen Kemal Kılıçdaroğlu'nu yanına çekme çabaları bence. Sürekli Alevi seçmene şirin görünme çabasına girmiş anlaşılan İmamoğlu. CHP içersindeki Alevi delegeleri yanına çekip kendini aday yaptırtma çabaları olsa gerek bu hareketler.
Not: Bu arada RAKI'yı Özgür Özel'in özellikle belirtmeside komedi olmuş. Özgür Özel değilmiydi daha 2 gün önce İzmir'de Camii temeli atıp Filistinde ki Mescit-i Aksa konseptiyle yapıyorsuz flan demiyor muydu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 17 Eylül 2024; 15:9:13 > -
- Muhalif gazeteci Nevşin Mengü, Özgür Özel'in rakı fiyatlarının indirimi konuşmasına destek verdi;
" CHP muhafazakar tepkisi olur bariyerini aştı ve islamcıların tuzağına düşmedi. Sonuçta rakı beğensen de beğenmesen de bu milletin milli içeceği ve insanlar rakı içemez hale geldi.."
-
- ABB Başkanı Mansur Yavaş, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u ziyaret etti. Görüşme, Mansur Yavaş’ın talebi üzerine gerçekleşti. Toplantıda, başkentin gelişimi için atılabilecek adımlar ve belediyenin talepleri ele alındı.
Geçen haftada İBB başkanı İmamoğlu'nun talebiyle Kurum'a ziyarette bulunmuştu.
-
Chp zihniyeti bu kadar -
Siyasette öylesi de Lazım
Mansur başkan fazla temiz kalıyor, Hırs iktidar ihtirası yok adamda..Hatta fazlasıyla dürüst olduğu için geçenlerde genel kurulda, kürsüye çıkıp sadece 2 belediye başkanının konuşmasının yanlış olduğunu, diğer 12 belediye başkanına haksızlık olacağını söyledi. Halbuki fırsat fırsattır öne çıkan bir konuşma yapabilirdi
Tele1youtubeİmamoğlu'ndan Mansur Yavaş'a: Rahatsız Olacağını Bilsem, Konuşmamı Yere Atar Yerime Otururumhttps://www.youtube.com/watch?si=9VF2HvtRAEc7hG-j&v=LaZtqw73O48&feature=youtu.be
Koltuk için her kılığa girenlerin aksine C.başkanı koltuğunda görmeyi çok isterim
-
Reisinizin üstünden siyaset yapmadığı topluluk kaldı mı?
Kürt açılımı roman açılımı şimdilerde de hepsine vatandaşlık verip suri ve afgan açılımı
Sadece sizin tayfaya mı özel bir topluluğu ziyaret edip sorunlarını dinlemek , pkk ya operasyonları yasaklatıp binlerce şehide yol açmak -
Erken seçim ülkenin yararına olmaz.
-
Forumdaki akplilerin hepsi zaten yazdığım ayrımın farkında ve bunu bilerek hala akp partizanlığı yapıyorlar.
-
2026da büyük ihtimal olacak.
Bu Özgür Özel tekrardan Erdoğan'ı aday yapmak için zemini hazırlıyor zaten. Seneye bu zamanlar erken seçim tarihini konuşuyor oluruz büyük ihtimalle.
-
tüzüğününde, kurultayınında, özgür özelinde, ekrem imaronunda, mansur yavaşında, tayyip recebinde, devlet bahçeninde, sinan oğanında, bekir bozdağında, binali yıldırımında, kılıçdaroğlununda, hulusi akarında, mevlüt çavuşoğlununda, berat albayrağında, ali erbaşında, temel karamollanında, meral akşenerinde, ümit özağıtında, yiğit bulutunda, cem küçüğünde, fetullah güleninde, fahrettin kocanında, ahmet davutunda, melih gökçeninde...
bitin artık, yok olun. milletin yakasından düşün artık. siz kimsiniz ya?
-
- CHP eski lideri Kılıçdaroğlu gündem yaratacak açıklamalarda bulundu;
"İktidar olmak isterseniz mücadele edersiniz, normalleşerek iktidar olunur mu? Sinan Oğan hem normalleşti hem zenginleşti. Sayın Meral Akşener de normalleşti. İktidar olmak isteyen mücadele eder, normalleşmez. Şimdiden %51’in hesabını yapıp ona göre politika oluşturacaksınız."
"Benim tüzük değişikliğine olumlu görüş beyan ettiğim şeklindeki açıklamalar doğru değil. Bana yenilenmiş tüzük metni kurultaydan bir gün önce saat akşam 7 gibi geldi ve bu metni okuma fırsatımda olmadı. Topluma direkt olarak genel başkan tarafından söz veriliyorsa bu sözlerin tutulması lazım. Kurultayda verilen sözler tutulmadı. Temel kuralların değişimi yapılmadı. Ben bu tartışmaların bir parçası olmamak için kurultaya katılmadım."
"CHP’nin bütün programlarına bakıldığında Altıok her programda çağdaş anlamda yeniden yorumlandı. Özgür Özel'in 6 ok konusunda renklere boyayalım düşüncesine girmek istemem."
"Tüm medya, Muharrem İnce'yi aday yapın dedi. Aday yaptık. Kaybetti. Ben suçlu oldum."
"6’lı Masa’daki sorunları Akşener’e sorun. Bütün yük sahtekarlık yapanların sırtında değil de düzgün çalışan Kılıçdaroğlu'nun sırtına yıkıldı."
"Son güne kadar Cumhurbaşkanın kim olacağını konuşmadık. Akşener son gün emrivaki yapıldı dedi, doğrudur çünkü bunları konuşmadık hiç."
"Belediye başkanlarımız tamamı başarılı. İmamoğlu ve Yavaş'da başarılı. Başarılı olmasalardı son seçimde yeniden seçilmezlerdi"
"Ben partide sorumlu bir insanım. Elbette görüşlerimi belirteceğim. Benim hangi çıkışım partinin aleyhineydi? Bütün önceki genel başkanlarının ofisleri var, ben açınca niye haber oluyor?"
"Ben halktan beklediğim desteği alıyorum. Benim için önemli olan şuan bu. Ben CHP'liyim, öyle başka parti kurayım düşüncemde yok.."
"İmamoğlu'nun davası ucube bir dava ve umarım bu dava bozulur. İmamoğlu'nu partide dışlayanlar CHP'li olamaz."
"İmamoğlu ve Yavaş'ın hizmet rekabeti gayet güzel bir şey ancak Cumhurbaşkanlığı adaylığı için daha 4 yıl var. CHP'nin şuan tek derdi aday konusu değil."
"Ben bütün belediye başkanlarımıza yakınım. B.Başkanlarını ayırt etmek doğru bir şey değil."
"Bu ülkede en fazla haksızlığa ve iftiraya uğrayan siyasetçi ben oldum. Siyasi anlamda alevilerin temsilciside değilim. Ben inancımı siyasete alet edersem doğru bir iş yapmış olmam."
-
- İBB başkanı Ekrem İmamoğlu, aday tartışmaları içinde üstü kapalı şekilde Mansur Yavaş'ı hedef aldı;
"CHP'deki tüm belediye başkanlarına şunu söylemek isterim; Zaman, önümüzdeki sürece en iyi hazırlanma zamanıdır. 'Sen bana omuz attın, yüzüme sert baktın' deme zamanı değildir.. Bununla uğraşan kim varsa, benim yol arkadaşım değildir."
"Parti içindeki mevzuları konuşup konuşturan kim varsa hem millete hem Başkomutan Gazi Mareşal Mustafa Kemal Atatürk'e ihanet eder''
" 'Ekrem İmamoğlu koşuyor, çalışıyor. Ben ondan daha fazla koşacağım, daha çok çalışacağım' diyen bir siyasetçi benim en kadim yol arkadaşımdır, nokta.."
"Parti işi araçtır..Ben CHP'liyim... CHP, onur duyduğum, ferdi olmaktan gurur duyduğum partimin bir araç olduğunu bilirim. Memleketime ve milletime layık olma gayreti için hiç kimseyi tanımam, bir tek 86 milyon milletimi tanırım.."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 20 Eylül 2024; 1:20:19 >
-
- ABB Başkanı Mansur Yavaş:
" 'Yavaş partisinden ayrılacak. Başka partiden aday olacak. Farklı siyasi partilerle görüşüyor' şeklinde birçok asılsız iddianın konusu oluyorum. Fakat, gerçeklerin oralarda yazanlar ve anlatılanlarla yakından uzaktan bir ilgisi yok.."
-
Açıkçası çok acayip açıklamalar bunlar :) İmamoğlu şimdiden 3-4 yıl sonrasının Cumhurbaşkanlığı şekillendirmek için sert dalıyor.
"Parti içindeki mevzuları konuşup konuşturan kim varsa hem millete hem Başkomutan Gazi Mareşal Mustafa Kemal Atatürk'e ihanet eder''
Ne alaka şimdi Mustafa Kemal Atatürk flan ! Hemen zorda kalınca gene Atatürk'e sarılmalar. Aman beni eleştirirseniz bana karşı çıkarsanız şöylesininz böylesinizler başlamş gene. İhanet flan ne alaka ?
"Parti işi araçtır..Ben CHP'liyim... CHP, onur duyduğum, ferdi olmaktan gurur duyduğum partimin bir araç olduğunu bilirim. Memleketime ve milletime layık olma gayreti için hiç kimseyi tanımam, bir tek 86 milyon milletimi tanırım.."
Şu sözden de benim anladığım ben aday olmazsam CHP flan tanımam CHP benim için bir araçtır başka partiden de aday olabilirim bağımsızda olabilirm. Baksana kimseyi tanımam flan bunlar büyük laflar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X