- Zafer partisi lideri Ümit Özdağ: “Daha adayını belirlememiş, potansiyel iki adayı arasında büyük bir kavga yaşanan bir muhalefet partisinin cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanacağına emin misiniz?” |
🔥Anket-CHP'de CB Adaylığı Yarışı Başladı..(Özgür Özel: Oynanan büyük bir oyun var.) (6. sayfa)
🔥Anket-CHP'de CB Adaylığı Yarışı Başladı..(Özgür Özel: Oynanan büyük bir oyun var.)
(En Son Oy Tarihi: 7.11.2024)
-
-
- İBB başkanı İmamoğlu bugün Tokat'ı ziyaret etti ve kent meydanında vatandaşlara seslendi;
"Bugün, Tokat'ta benim hem Tokatlılara hem İstanbulumuza hem de tüm milletimize olan sorumluluğum bir kat daha artmıştır."
"Yaradanıma sığınıyorum; Beni son yüzyılın en büyük aydınlanmacısı Mustafa Kemal Atatürk'e mahcup etme diyorum."
"Ben bulunduğum kamu Kurumunun sahibi değilim. Siz bulundunuz kamu kurumunun sahibi değilsiniz. Hepimiz gelici geçiciyiz. Hepimizin siyasi partilere ya da üyesi olduğumuz kurumlar hizmet için aracımız."
"Siyasi ömrüm ne olur? Makamım ne olur bilmem. Benzeri bir davranışı benim partimin birisi yapsın. Onun karşısına gidip dikilmeyen Ekrem İmamoğlu namerttir.."
- ABB başkanı Mansur Yavaş, daha önce Gelecek Partisi genel başkan yardımcılığını yapan ve geçtiğimiz mayıs ayında partisinden ayrılan Feramuz Üstün, Mansur Yavaş’ın Siyasi Danışmanı oldu.
Üstün, 6lı masa sürecinde Mansur Yavaş’a hem yerel seçimlerde hem de cumhurbaşkanlığı yarışında destek vereceğini açıklamıştı.
-
- İYİ Parti'den istifa eden Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, attığı son tweet mesajında İmamoğlu'nu hedef alınca ABB başkanı Mansur Yavaş'dan tepki gördü ve Yavaş yazılan tweetin silinmesini istedi. Arslan daha önce 6lı masada Yavaş'ın aday olmasını destekliyordu.
Yüksel Arslan:
"Tek derdi kendi kariyeri ve ona çizilen rotada yürümek olana, "Proje Çocuk" denir, "Mustafa Kemal'in Askeri" denmez."
Mansur Yavaş:
"Sayın Arslanın bu açıklamalarını ve yayınladığı metni Ayrıca iyi bilinmelidir ki bu tür açıklamalar benim siyaset tarzıma uymamaktadır. Kendisine tavsiyem bu twiti silmesidir."
x (formerly twitter)Mansur Yavaş (@mansuryavas06) on Xhttps://x.com/mansuryavas06/status/1837870978556187013
-
Bir şehrin belediye başkanı neden başka bir şehre gidip miting düzenler anlam veremiyorum. Siyasete bu kadar merakı vardı da 50 yaşına kadar neredeydi?
-
Muhalefette bir GENEL BAŞKAN OLMAYINCA herkes kafasına göre takılıyor işte kendi yolunu yapıyor Cumhurbaşkanlığına.
Kemal Sunal'ın filmi vardı ya sende Tosun paşasın bende paşayım oda paşa herkes paşa diye aynı öyle oluyor. CHP genel başkanının yapması gerekenleri belediye başkanları KAFASINA GÖRE YAPIYOR. Sonra muhalefette kakafoni var çok başlılık var herkes ayrı telden çalışıyor dedimi kızıyor bazıları.
Seçime daha en az 3 yıl zamanında olursa 4 yıl var İstanbul ayrı telden çalışıyor Ankara ayrı telden CHP genel başkanı ne yapıyor belli değil. Yarın öbürgün DEM flan sahaya çıkınca ne olacak hiç belli değil her şey karman çorman.
İstanbulda dert tasa sıkıntı kalmadı mı harbi İmamoğlu hem şehirler arası hemde ülkeler arası geziyor diye çıkıp soramıyor bile Özgür Özel. ( Özgür Özel'i takıyor mu İBB başkanı oda ayrı bir soru işareti. )
-
Benim anlamadığım şey bu adama neden bu kadar bel bağlıyorlar? Adamın siyasi bir geçmişi yok. Bugün bütün kalburüstü siyasetçiler hangi görüşe sahipse gençliklerinde o görüşü temsil eden partinin gençlik kollarında görev almış insanlar. Bu adamların hepsi iyi yada kötü dava adamı. İmamoğlu ise önce ANAP'lı sonra siyasal islamcı şimdi de yersen solcu. Diyanet işleri başkanının dövme yaptırıp piercing taktığı gün İmamoğlu'nun solcu olduğuna inanırım.
-
kimi aday yaparsanız yapın
KAY BE DE CEK Sİ NİZ
-
- Muhalif gazeteci Şaban Sevinç:
"Benim aldığım bilgi CHP adaylık tartışmasında kararını verdi. CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu olacak. Mansur Yavaş'da kabul ederse Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacak."
-
Rakı vaadiyle oy toplayamazsın ama.
Rakı içenler zaten oyunu size veriyor, iktidara oy verecek halleri yok ya!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
- CHP lideri Özgür Özel Sosyalist Enternasyonal’in toplantısına katılmak için ABD'ye gitti.
- İBB başkanı İmamoğlu:
"Daha iyi hizmet etmek için kılavuz arıyorlarsa biz onlara rehber olmaya hazırız."
-
-CHP lideri Özgür Özel ABD-New York'da Sosyalist Enternasyonal’in toplantısına katıldı ve açıklamalarda bulundu. Özel'e CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, Dışişleri Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İlhan Uzgel ve İstanbul Milletvekili Namık Tan ve Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli’den oluşan heyet eşlik etti. Özel ayrıca New York'daki Türkevinde kalacağını açıkladı;
"Sayın Erdoğan ile aynı anda Türkevi’nde olmayacağız. Belki birkaç saatliğine, o orada açıklamasını yapıp ayrılacak. Ben gittiğimde orada olsaydı elbette bir ‘merhaba’ demek, bir çayını içmek daha dorğu olurdu."
“Filistin Devlet Başkanı Sayın Mahmud Abbas ile yakın zamanda çok verimli bir telefon görüşmesi gerçekleştirdim. Filistin halkıyla dayanışma duygularımı paylaştım. Beni Filistin’e davet etti. Önümüzdeki günlerde Filistin’e ziyarette bulunacağım. Sosyalist Enternasyonal ise sol, sosyalist çizgide olan ve Filistin'de öldürülen aktivist Ayşenur ve onun gibilere öncelikli olarak sahip çıkmalıdır."
"Ben bir sonraki toplantımızı bütün dünyaya ciddiyetimizi ve samimiyetimizi ilan etmek üzere Ramallah’ta yapmayı öneriyorum. Artık bu meselede temennileri bir yere bırakıp somut tutum almak durumundayız."
"Avrupa farkına varmalı ki Türkiye’yi sığınmacı sorunuyla baş başa bırakırsanız, toplumu aşırı sağın zararlı politikalarına itmiş olursunuz. Aynı zamanda, ileride daha büyük bir sığınmacı tehdidiyle karşı karşıya kalırız. Ve bu Türkiye kadar Avrupa’nın da bir büyük sorunu haline gelir."
"Geçen yüzyıldaki bir savaşın beş galip ülkesinin bu yüzyılın sorunlarına çözüm üretmede tek yetkili olmasını ve BM'de veto hakkı gibi anlamsız ve çağ dışı bir hakkı hala kullanıyor ve sakınıyor olmalarını doğru bulmuyoruz."
"CHP olarak, Avrupa Birliği’ne tam üyeliğini hedefleyen tutumuna karşı Sosyalist Enternasyonal’in verdiği desteği çok önemsiyoruz. Bu destek için ayrıca teşekkür etmek ve AB hedefine kararlılıkla yürüdüğümüzü bir kez daha teyit etmek isterim.”
-
Yalnız bu konunun başlıkları efsane. Başlığı görünce hükümete oy veriyoruz galiba.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hey yavrum hey cahillik seviyesine bak! Kendisi Ankara'da oturup sözde ikilem yaratıp "İstanbul'daki aday daha iyi yeaa" diyor ama millete İstanbul'da oturup Ankara'daki adayı niye övüyorsunuz diye sorma cahilliğini yapıyor. Naapıyon ortadan ikiye bölünüp aynı anda iki ilde birden oy mu kullanıyon? Muhtemelen trendyol motorcusu falandır bu...
Tam bir kutuplaştırma ve fitnecilik...Nelerden medet umuyorlar. Halbuki ikisinin arasında kavga bile yok. Birisi aday olsa diğerinin elini tutar.
Ankette bile fitnecilik var. Neden "ikiside aday olsa fark etmez" seçeneği yok?
Çakma müslüman tayfa bunlar cumayı evinde kılan tipler.
x (formerly twitter)Mansur Yavaş (@mansuryavas06) on Xhttps://x.com/mansuryavas06/status/1590766128636174336Hukuksuzluğa karşı hepimiz biriz, birlikteyiz.
Anca beraber kanca beraber Başkanım. Ya birlikte varız ya da adaletsizlikte hiçbirimiz yokuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 26 Eylül 2024; 9:13:8 >
-
- ABB Başkanı Mansur Yavaş ilk kez Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda net konuştu:
"Şu anda ülkenin tek bir gündemi var; emeklilerin durumu, yaklaşan kış şartları, gıdaya erişimde zorluk. Bazı şahısların kişisel kariyerleri için yaptığı kişisel beyanları anlamak mümkün değil. Partimiz aday gösterirse, aday oluruz. Gündemde bunun haricinde konuşacak başka bir kelime yok. Türkçe konuşuyoruz ve gayet açık konuşuyoruz. Bunun haricinde söylenen sözlerin hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur."
x (formerly twitter)Gazete Paradigma (@gazeteparadigma) on Xhttps://x.com/i/status/1839221753505010110 -
Emeklilerin durumunu, açlığı hükümet düşünür sana ne bu konudan Mansur? Hem bunları dile getirip hem de adaylığı istemem yan cebime koy havasında takılma. Bunları demek zaten CB için oynamak demek oluyor. Sen belediye başkanısın şehrin ulaşımını, altyapısını ne kadar düzeltebildin? Tabi icraat yapamayan insanların yaptığı tek taktiktir algıyla yapamadıklarını gündeme getirmeyip rakip partinin zayıf olduğu konuları ısıtıp gündeme getirmek.
-
Emekliyi hükümet düşünmediği için söylüyor. Onu konuşma bunu konuşma ne konuşacaklar trendyol motorcusu? Aynı şeyleri bizzat İmamoğlu'da söylüyor. Sen ikametgahını Bakırköy'e aldır oradan İmamoğlu'na oy atarsın. Kafaya bak boş!
-
- Ankara'ya gelen İBB başkanı Ekrem İmamoğlu açıklamalarda bulundu ve yoğun programı nedeniyle Mansur Yavaş ile görüşmeyeceğinide açıkladı.
Ekrem İmamoğlu:
"Bu mesele toplumsal bir meseledir. Mesele demokrasi ve hukuk meselesidir. Genel Başkanımız Özgür Özel ABD'den döndüğünde bir yol haritası belirlenecektir."
"Ankara programın yoğun olduğundan Mansur beyle görüşme fırsatım olmayacak."
- CHP lideri Özgür Özel:
"Gelecek hafta İmamoğlu ve Yavaş ile üçlü toplantı yapacağız."
- Optimar araştırma merkezinin 26 ilde yaptığı son ankete göre muhalefetin Cumhurbaşkanı adayı olarak Mansur Yavaş önde çıktı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X