Şimdi Ara

CHP - DEM ve İyip Uyutma Önerisine Karşı Çıkarken Gelecek Partisi Tarafsız Kaldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir iş yapacağım zaman Chp ne tepki veriyor diye bakarım.

İtiraz etmiyorsa o işi iptal ederim.

Az itiraz ediyorsa değiştirir öyle yaparım.

Çok itiraz ediyorsa o zaman yaparım.

Chp gene şaşırtmadı. Faydalı olup olmaması, Türk halkının sokaklarda parçalanıp öldürülmesi falan umurunda mı? Geçen seçime kadar sığınmacıları savunuyorlardı, baktılar oy kaybettiriyor şimdi yarım ağız bir şeyler geveliyorlar.

Hdp ne alaka onu anlamadım. İğneyle öldürülmelerine mi karşılar? Zira HDP'nin 1. çıktığı yerlerde hayvanlar genelde başka türlü istismar ediliyor. Sanırım öldürmeyin bize verin karşı çıkması bu.

Ulan Akp gider ayak bu işi gerçekten bitirir de öyle giderse bak söz veriyorum arkalarından çok sövmicem. İlk 1 2 ay sonra tamam dicem. Sırf şu rezilliği bitirsin yeter.

Kendi evime hava karardıktan sonra yolu değişerek gidiyorum yıllardır. Gündüz kuzu gibiler, mama bile aldım, olmadı gidip sakatat aldım, haşladım verdim, gündüz sevimli hayvanlar hava kararınca kurt güdüleri mi çıkıyor ortaya nedir resmen 4 5 tane birden saldırıyor. Yolun ucundan bakıyorum, o taraftalarsa taaa aşağıdan dolanıp sokağın öteki ucundan giriyorum. 2024 yılında, İzmir'in göbeğinde resmen evime güvenle gidemiyorum. Kızın birini ısırdılar, belediye geldi aldı bunları ohh kurtulduk diye sevinirken kapısında yattıkları kokona gidip geri getirdi.

• Çok da şaşırmadım açıkçası.

Karşı çıkmalarındaki baş sebep akp nin her dediğinin tersini söyleyelim mantığındalar böylede adamlar oy kazandılar zaten orası ayrı bir tuhaf, ikincisi chpli için anadolu insanı ne yaşamış, fakire ne saldırmış umurunda olduğunu düşünmüyorum.

• Köpekler bazı insanlardan daha zararsız.

• Merhaba, yasa geçti mi şimdi. internette bulamadım

• Her kafadan bir ses çıkıyor.

• Bat-Man kullanıcısına yanıt

Bu cehape’nin valisi 90 sene önce ulan öküz anadolulu diyordu, umurlarında değil tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 23 Mayıs 2024; 17:38:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyip iyice marjinal sol partilere dönmüş yazık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyasiler bazı konularda halktan çok kopuk yaşıyor.

Başıboş köpek olmamalı kesinlikle. Sokaklarda yürümek bile tehlikeli hale geldi bunlar yüzünden. Çocuklar okula giderken korkarak gidiyorlar. Geçen ay yanımızdaki okuldan bir öğretmeni ısırmış sokak köpeği.

• Neyse ki halk sosyal medyadaki Zafer Partisi, erlik, Efe Aydal, Jahrein, red pill tayfadan ibaret değil. Sosyal medyada katliam çığırtkanlığı yapanların halktaki karşılığı Özdağ'ın aldığı oy kadar.

• Fatih Altaylı iyi demiş bugün. Uyutun diyenlerin verin eline onlar yapsın bu işi. Azgın ve saldırgan olanlar tamam ama uysal olan hayvanı hangi gerekçeyle öldüreceksin. Bu hayvanların uyutulmasını isteyen işine gelmeyince her şeyin herkesin uyutulmasını ister.

• Gerçekten bu hayvan severlik falan değil. Popülizm etkisiyle zırvalıyorlar.

• chpnin demin ortak olmadığı bir konu varm acaba.  her köpek değil saldırgan cinslere müdahale edilme yoksa rintintin köpekler daha fazla kendi hallerinde takılanları ellemeyin.

• köpeklerin toplanması yetmez hepsini öldürün diye ortalığı ayağa kaldıranların

derdinin sokaktaki köpek olmadığı belli oldu

• cenkcirak C kullanıcısına yanıt

Fatih Altaylı kurye olup gece kopek surulernin arasına girsin o zaman. Sıcak evinden konuşması kolay. Çoluğunu Çocugun kopek surulernin arasında gezdirin.

Sokaklar pislik içinde oralarda dolaşsın. Sitesinde bir eli yagda diğer balda yasayan kişiler ahkam kesmesin artık.

Bence pek alakası yok. Muhalefet kanadında hayvansever çok fazla var ya da hayvansever taklidi yapan. Eh muhalefet de bu kitleyi karşısına almak istemiyor. Sen olsan kendi kitleni karşına alır mısın? ZP de bu yüzden çekimser kalmıştır muhtemelen. Zaten tabanı çok düşük, kimseyi de karşısına almak istememiştir daha da küçülmemek için.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Nasıl alakası yok? Bugüne kadar hangi AKP önerisine CHP evet dedi? Hadi bu köpek olayını geç. Tezkereleri bile Red çekti adamlar.

Köpek olayını geçemem çünkü konumuz bu. Sapla saman karışmış. Biz parti tabanına yaranmaktan ve kötü olup olmamaktan bahsediyoruz. Tezkere olayına yorumun yok, ben bu başıboş hayvan yasası için konuşuyorum.

• Periah kullanıcısına yanıt

Bu dünyayı tek pisleten hayvan türü insandır. Tabi azgın sağa sola saldıran hayvanlara diyecek bir şey yok ama kalanı için bu dünyada yaşama hakkı senin ki ne kadarsa onlarında o kadardır. Yaygaracı bir tavrın var muhtemelen köpeklerden korkan ürkek bir tipsin. Bu katliyamdan başka bir şey olmaz. Vebalide sen ve senin gibilerin üzerine olsun.

• cenkcirak C kullanıcısına yanıt

Haklısınız sizin gibi insanlar yüzünden diski , pislik içinde kaldık şehirlerde. Fakat istiyorsanız siz bir barınak bulup hayvanlarinizla hayvan gibi yaşayabilirsiniz.

Biz insan gibi yaşamak istiyoruz. Sizin yabaniliginizi bize dayatma hakkınız yok sizi zorla uygarlastirqmayiz ama bu Yabani ve pis yaşam tarzını, hayvan seviyesine inme arzunuzu paylaşmayız.

Sehirler kamu alanıdır ve uygar bir toplumda kimse kendi sağlıksız görüşlerini veya yasam tarzını topluma dayatamaz .

Bu hayvanlar toplanacak eğer çok seviyorsanız evinize alıp bakacaksınız ancak toplumun başına bela etmeyeceksiniz, insanları pislik içinde yaşamaya zorlamayacaksınız. Bu uygarlık 101'dir ve toplum eninde sonunda bu rezilliğe dur diyecek nitekim sizin gibi kalpsizler yaşanan onca acı olaya karşın 3 maymunu oynuyor ancak halk artık bıktı bunu kafanıza sokun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 25 Mayıs 2024; 13:55:35 >
  • Hayatimda ilk defa akp ile ayni görüşteyim 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.