Şimdi Ara

Chp kartal mitingine katılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.gercekgundem.com/siyaset/243742/chp-o-mitinge-katilmiyor
    CHP İstanbul İl Başkanlığı Kartal'da yapılacak 'Teslim Olmuyoruz' mitingine katılmayacağını açıkladı.

• CHP kandırılmıştı. Şimdi hatalarından döndüler. Rabbim ve milletimiz affetsin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kandırıldılar mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NinJaus -- 20 Kasım 2016; 14:42:42 >
  • Yav he he.

• quote:

Orijinalden alıntı: Civitas Terrana

CHP kandırılmıştı. Şimdi hatalarından döndüler. Rabbim ve milletimiz affetsin...

CHP içerisindeki kurucu ilkelere uymayan,Atatürk ilkeleriyle bağdaşmayan ağırlıklardan kurtulsun, aldığı oya en az yüzde 10/15 oy ekler... KK koltugu bıraksa keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: defrecmantasyon

Yav he he.

Kör müsün kardeşim? Bu kararın tarihi 17 Kasım.

Bugün (20 Kasım) ise iptal edilmiş.
  • Civitas Terrana kullanıcısına yanıt
    CHP de kandırılmış yani?
    Arkadaş bu mitinge chp parti olarak katılmayacak ama chpli aydın kesim bu mitingde en ön saflarda yerini alacak tabi.

• halka şirin gözükme çabaları öyle bir bildiri yayınlıyorlar ama genelde bütün ekip orda olacak

teröre sırtını dayamış insanlar bunlar
    Al sana bugünün haberi.

http://www.aydinlik.com.tr/politika/2016-kasim/hdp-li-mitingi-savundu-ayni-safta-olmaliyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Bansai!

CHP de kandırılmış yani?

niye tek kandırılmak sizin mi hakkınız bırakın da biraz chp kandırılsın
  • Baktılar HDP ile birleşmek tepki getiriyor. Geri adım attılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    Atmis gibi yaptilar. Bak yukarda ki 4arkadas bildiriyi yayinlamis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YAV HE HE! Aynı şeyi AKP yapsa 1 sene konuşursunuz, CHP yapınca hemen " AMA AKP DE YAPTI YAOOUVV " . Hele biz kimmişiz birader bi anlatta bilelim? Beni kendinle karıştırma sen gibi ölümüne savunmam hiçbir partiyi. Sen HDP CHP ittifakını bile bile savunuyorsun bense AKP nin çözüm sürecini hiçbir zaman savunmadım. Boş Yapma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bansai!

YAV HE HE! Aynı şeyi AKP yapsa 1 sene konuşursunuz, CHP yapınca hemen " AMA AKP DE YAPTI YAOOUVV " . Hele biz kimmişiz birader bi anlatta bilelim? Beni kendinle karıştırma sen gibi ölümüne savunmam hiçbir partiyi. Sen HDP CHP ittifakını bile bile savunuyorsun bense AKP nin çözüm sürecini hiçbir zaman savunmadım. Boş Yapma.

birincisi ben chpli değilim hatta parti bile tutmuyorum o yüzden salyalarını bi çek içine sen peki konusmuyor musun simdi? su an yaptıgın sey nedir? kandırılan su hayatta bi tek siz mi olmalısınız yani başkası yapınca direkt üstüne çullanmayı biliyosun hemen kendinize olunca üç maymun misali peki anlat bakalım şimdi senin eleştirdiğin adamlarla ne farkın kaldı şuanda eleştirdiğin kişelerin davranışlarını uyguluyorsun işine göre yaşayarak bi yere varamazsın diyeceğimde hangi ülkede yaşadığımızı unuttum

• bence sezgin tanrıkulu mitingte başrolde olur... keşke chp de iç savaş yaşansada şunları temizleseler ulusalcı atatürkçüler..atanın partisinden iğrenceğim aklıma gelmezdi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

bence sezgin tanrıkulu mitingte başrolde olur... keşke chp de iç savaş yaşansada şunları temizleseler ulusalcı atatürkçüler..atanın partisinden iğrenceğim aklıma gelmezdi...

Dur son cümlesi ben tamamlayım pkk destekçilerini partiden temizlerler oy vereceğim

• pkkk bayraklari flama varmis mitingde o yuzden katilmiyor chp

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CHP li olup olmaman umrumda değil. CHP nin yanlışını sırf AKP yi kalkan yapıp savunuyorsun. CHP yi ölümüne savunmak için oy atman da gerekmez. 3 maymunu oynayan hep sensin nedense. AKP yi elştirip CHP ye 3 maymun oynuyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bansai! -- 20 Kasım 2016; 17:0:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.