Şimdi Ara

CHP'li İBB yönetiminin trol ağı deşifre oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CHP'li İBB yönetiminin trol ağı deşifre oldu
    CHP'li İBB yönetiminin trol ağı deşifre olduTRHaber (@trhaber_com) on Xtwitter
    CHP'li İBB yönetiminin trol ağı deşifre oldu 📌İBB Meclis üyesi Umut Şenol’un kurduğu trol ağı deşifre oldu. ▪️Terör örgütü PKK ile ilişkili hesaplar ve mülteci karşıtlığıyla bilinen ırkçı hesapların olduğu iki grup şeklinde yapılanan Umut Şenol'un trol ağına, İBB yönetiminin…
    https://twitter.com/trhaber_com/status/1770739695380566051

• Donanımhaber Trol ağı belli oldu.

CHP'li İBB yönetiminin trol ağı deşifre oldu
  • Şakacı, ozkan, por favor, navigate, kerimcan

• şakacı seni CHP'li İBB yönetiminin trol ağı deşifre oldu 

• Bu işte çok para var anlaşılan. Haber sitesi kur, iktidarı yücelt, muhalefete salla... Yaptığın haberde mantık, delil... Hiç gerek yok.

• Nick konu uyumu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • denn.zent D kullanıcısına yanıt

bu trhaber trollerin yeni gözdesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senin parti nin tuttuğu artık ayyuka çıkan , youtube de ilayi kelimetullah 1-5-10-15 1233 gibi onlarca günbegün açılıp mahkeme kararı ile kapanan karapropaganda yapan kanal sahibi kiralık pisliklerinden, facebook taki garip yolcu vs. abuk subuk niklerle girip atatürk e afedersin g€y diyen ip.. nelerin açtığı kanalları ve mansur yavaş ın kanallarında küfürden tut atana sana bana türk milli tarihindeki sayısız saygın kişilere ettiği küfürlerin bitmediği ve araştırmaların sonucunda almanyadan hesap açan ( türkiye bile değil .. ki türkiyede yakalanması an meselesi ) o. ç larının sayısını ekran görüntülerini verirsem sen görürsün troll ağını HADSİZZ . SİZİNKİLER YAPARKEN PARDON ŞEREFLERİ HAYSİYETLERİ BEYİNLERİ KARAKTERLERİ 3. KURUŞLUK MEMLEKETİ ÜLKESİ OLMAYAN KİRALIK MEDYA PÇ LERİ YAPARKEN İYİ CHP DE ABUK SUBUK ŞEYLERİ DAYANAK GÖSTERİP SUÇLARKEN KÖTÜ .

senin aklının hayalinin alamadığı bir |t sürüsü var dışarıda kimin yada kimlerin yada hangi zihniyetlerin tuttuğu belli kiralık şerefsizler . merak ettiysen facebook u aç garip yolcu nikini bir araştır paylaştığı şeyleri gör bak bakalım kimler suçlu kimler suçlamakla budalalığın zirvesini yaşayan .

adamlar kiralık köpek sürüsü bunu iyi belle hergün photoshop la binlerce çirkin karalama küfür ve atana senin benim milliyetime ülkeme geçmiş büyüklerime laf eden video ve resimler paylaşıyorlar . ihbarweb artık hangisi ile uğraşacağını şaşırmış ve şerefsizlerin sırf youtube de bir senedee açtığı kanal sayısı onlarca ve aynı ad aynı içerikler biri kapanırken diğeri açılıyor .

git FACEBOOK A ilayi kelimetullah kelimelerini araştır öyle gel . bir bk bilmiyorsunuz yerinizden ötüyorsunuz budalalığın zirvesindekiler . zavallılığın vatansızlığın da bir dozu olur . bunlar komple çökmüş ne mental kalmış ne ruhen ne vijdanen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 21 Mart 2024; 21:54:26 >

• Troll ağı mı? Bunu diyen kim🤣
    Trol dediğin konuyu açan gibi olur. Bir partiyi tutarsın ama eleştirirsin. Trolsen bu konuyu açan gibi her gün 3 4 tane konu açar her konuda CHP'li bilmem ne diye başlarsın. Akpyi eleştirmek haddine değildir. Hadi bir kere denesin bu üyeyi bir daha göremezsiniz. Oturduğu sandalyeden kaldırmadan merdivenlere yuvarlarlar kapının önüne kadar tekmeleyerek atarlar.
    Trol olan başkasına trol demesin. Hele bu forumda trol azaldı konuyu açan eleman fazla sırıtıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zoruna gitmiş bazılarının belli ki :) herkesi kendi gibi sanan zatlar güruhu işte acınası halinizi ortaya koyuyorsunuz.

Daha öncede dedim hiçbir parti ile bağım ilişkim alakam yok olmadı da olmayacak. Hiçbir partinin ne parti binasına nede başka bir toplantısına gitmiş insan değilim yada miting vs gitmem de hiçbir partiden tek kuruş para almış değilim almam da herkesi kendi gibi sanan para ile iş yapmayı yada yaptığı her şeyi paraya çevirme sevdasında olan sorunlu zihniyetler gibi değilim.

Ak parti umrumda bile değil bugün ak gelir yarın gider mak gelir Erdoğan gider başkası gelir. Benim için önemli olan zihniyet ben chp hdpkk bebek katili terör zihniyetini sevmiyorum asla sevmedim sevmeyeceğim. Bu zihniyet ülkem için zararlı sorunlu sıkıntılı bir zihniyettir. Düşüncelerini fikirerini sevmesemde deniz baykal zamanında doğu güneydoğuda hdpkk bebek katili terör zihniyeti olacağına chp olsun derdim. Ama şimdi tam tersi oldu chp hdpkk bebek katili terör zihniyeti ile yaptığı iş birliği ile dem zihniyetini istanbul izmir vs gibi yerlerde yerel yönetimde yetkilendirme veriyor. Bunu göremeyecek yada görsede sesini çıkartmayacak kadar sorunlu sıkıntılı zihniyetler gelmiş bana trol diyor.

Siz ve sizin gibiler istediğinizi eveleyip geveleyebilirsiniz zerre umrum da değil ben ne yaptığımı ne dediğimi çok iyi biliyorum hangi zihniyet ile ne için mücadele ettiğimi de çok iyi biliyorum. Haa burada bunu yapmamın nedeni de bu zihniyette zatın çok miktarda olmasıdır. Bu kadar çok olmasa belki bu kadar konu açmam

Daha önce de dediğim gibi ülke ve dünya gündemine girmezdim daha çok teknik ve fırsat konularında olurdum ama arada girdiğimde yapılan paylaşımlar ve sorunlu zihniyetleri gördükçe girme ihtiyacı duydum.

Haa ne kadar girerim girmem paylaşırım paylaşmam kendi keyfimin bileceği iş kimseyi hiçbir şekilde ilgilendirmiyor. Ama nerede ne şekilde olursa olsun İslam düşmanı her zihniyet ile buna chp hdpkk bebek katili terör zihniyetide dahil elimden gelen mücadeleyi vereceğim. Benim ne ak parti nede başka bir parti zerre umrumda değil, ak partinin karşısına chp hdpkk bebek katili terör zihniyeti değil de başka bir parti olsa belki bu kadar konuda açmam tepki de vermem sorun bu zihniyetin alternatif olarak sunulmasıdır.

Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu yaşamış olsaydı her türlü oyum onun olduğu yere partiye olurdu.

ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşeALLAH.

CHP'li İBB yönetiminin trol ağı deşifre olduMehmet İkbal Şahinyoutube
    Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu Erbakan hoca'ya dönerek desteğini şu sözlerle açıklıyor: ".... Müslümanların iktidar olmasını engellediniz sözünü size söyletmeyeceğim"... Erbakan hocamızın tepkisi görülmeye değer. #Erbakan #NecmettinErbakan #KocaReis
    https://www.youtube.com/watch?v=mw5xjh4g9LM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 22 Mart 2024; 5:40:3 >

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Herif bukalemun gibi kılıktan kılığa giriyor. CHP'li İBB yönetiminin trol ağı deşifre oldu 

Eğer şimdi Muhsin Yazıcıoğlu hayatta olsaydı, bunlar bu adam hakkında bile binlerce karalama kampanyası başlatırdı. CHP'li İBB yönetiminin trol ağı deşifre oldu 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 22 Mart 2024; 12:33:18 >
  • chp genel merkezinde bir kat bu maaşlı sosyal medya trollerine ayrılmış durumda.

• CHP'li İBB yönetiminin trol ağı deşifre oldu

CHP'li İBB yönetiminin trol ağı deşifre olduwww.sozcu.com.tr
    İşte "Ak troll" ekibi!
    https://www.sozcu.com.tr/iste-ak-troll-ekibi-wp826812

Kız yorum atarken yakalanmıştı. Por Favor'un çalışma ofisi... CHP'li İBB yönetiminin trol ağı deşifre oldu 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 22 Mart 2024; 13:0:21 >

• Öyle tabi. Sorsan milliyetçi olur, islamcıdır. Her kılığa girer. Sen islamcı olsan bile akpli değilsen bunun düşmanısın demektir. Aynı partiden değilsen ne olduğunun önemi yok düşmansın.

Ne söylese boş. Sıradan bir üye günde 3-5 konu açmaz. Sabahın köründe burada bu işlerle uğraşmaz. Hele tüm mesajları chpli bilmem ne diye başlamaz. Göndermişler buraya avantasında bir üye. Önceki seçimde bunlardan çok vardı bu seçimde ekonomik kriz vurmuş sayı azalmış bir tek bu var göze batıyor.

40 bilmem ne yaşına gelip bu işlerden para kazanmaya çalışanlara anca acınır. Yazık bir memuriyet bile kapamamış.

• Seçimden sonra şakşakçı ve furandor ortalıktan kayboldu. CHP'li İBB yönetiminin trol ağı deşifre oldu 

• Trol diye konu acalar ortalikta yok, alala bak sen su ise.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.