Şimdi Ara

CHP'li Ali Mahir Başarır ile AKP'li Mustafa Varank arasında sosyal medyada kreş kavgası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ahhh buda mi değilmiş .
    peki bunlar kim .
    Sen kurnaz tilkiye benziyorsun tanıyor musun,😬 CHP'li Ali Mahir Başarır ile AKP'li Mustafa Varank arasında sosyal medyada kreş kavgası

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt
    Aahhh senin gözün anlaşılan zehir gibi görüyor bunları tanıyor musun 😬 ben çıkaramadım bana sayar kim kimdir malum gözlerim biliyorsun.

Ne demişler gözler yalan söylemez g.. Ler Soyler . Haksız mıyım 😎

CHP'li Ali Mahir Başarır ile AKP'li Mustafa Varank arasında sosyal medyada kreş kavgası CHP'li Ali Mahir Başarır ile AKP'li Mustafa Varank arasında sosyal medyada kreş kavgası

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• fatihstorm kullanıcısına yanıt

Sen neden sürekli böyle çocuk gibi hareketler yapıyorsun ? Azcık yetişkin gibi olgun bir birey gibi konuşsan nasıl olur ?

Bu fotodakiler KİM NE BİLEYİM ? Ayrıca BANA NE ?

Biri ile foton olması seni suçlu yapmaz. MESELE FOTOLARIN ÇEKİLME TARİHİDİR.

Benim biri ile fotom olabilir o tarihte suçlu değildir bir şey değildir. Ama ilerde suç işler katil olur tecavüzcü olur terorist olur ben neden suçlu olayım geçmişe dönük ?

Ama adamın suçunu bile bile çekiliyorsan başka. Ama bana neredeyse siyah beyaz foto atacan buradan nereye varacan mesela ? Senin MUSTAFA VARANK Dediğin değil işte o attığın.

• fatihstorm kullanıcısına yanıt

Bu kadar ünlü ismin fotoğrafını nereden buldun be helal sana. Çok gizli belgelerden olmalı. Hepsi çok meşhur tanınmış insanlar sadece yuvarlak içine alınanı çıkaramadım o kim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu cehepinin ne dem aşkı ne fetö aşkı biter.CHP'li Ali Mahir Başarır ile AKP'li Mustafa Varank arasında sosyal medyada kreş kavgası 

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.