< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2024 -- 26 Kasım 2024; 17:31:51 > |
CHP'li Ali Mahir Başarır ile AKP'li Mustafa Varank arasında sosyal medyada kreş kavgası
-
-
Ülke siyasilerinin üslubuna bakın... 20 senede ne oldu bu ülkeye?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu Ali Mahir Başarır'ın CHP'ye verdiği zararın haddi hesabı yok. Nasıl halen daha Genel Başkan yardımcısı olarak tutuyorlar bu ismi hayret gerçekten.
O ses tonu o uslubu her saçma olayda baş rolde olması ve CHP'ye eksi yazmasına rağmen nasıl bir işse bu...
Sezgün Tanrıkulu Ali Mahir Başarır ve Mahmut Tanal gibi isimler CHP'den ayrılsa en az 2-3 puan oyu artmazsa bende bir şey bilmiyorum. ( Zamanında aynı şeyi Canan Kaftancıoğlu içinde söylüyordu. Ve CHP'den ayrıldı CHP'nin oyları arttı. )
-
Kreş yazıyor?
Niye inkâr ediyorlar?
Kres adi altinda yaziyor yani simdi ben kumarhane acsam ve adina dernek desem icisleri dernek adi altinda acilip kumarhane faliyeti gösterilen yerler kapatilacak derse dernekler mi kapatilacak demek bu?
-
Dilli başta olmak üzere pek çok ak partizan bu konulara yazıp duruyor ama şu dediğine cevap veremiyorlar hiç.
-
Bos isler,
3, 4 yasindaki cocuklara matematik, ingilizce, almanca, arapca ogreten sadece evimin dibinde ozel sozde kres ozde anaokulu sayarim ki benim kizimda bu ozellerden birine gitti, mecburduk cunku. 3 yasinda ingilizce ve matemaik ogrrtmeni vardi kreste birden simdi mi akillarina gelmis bu. Bu sekilde davranacaklarsa ulkede bir tane ozel kres kalmamali Kreste derse ozel ogretmenin isi ne?
Milli egitim bakani bos islerle ugrasacagina ozel okullara peskes cekilen egitim sistemini, 50 kisilik ilkokullari, hic bir ise yaramayan o kitaplari, devlet okullarinda gelir icin yapilan ek dersleri adam etsin.
Ozel okulu hic istemeyen biriydim. Bende esimde devlet okullarinda buyuduk. Geldigimiz nokta, sokarim yapacaginiz ise ozele geciyoruz oldu. Iyi kide oldu.
-
Tamam, bunun için zaten bir yazı yazmaya gerek yok, normal denetleme yapılır, tespit edilir.
Bugüne kadar denetlenmiş ve tespit edilmiş olması da gerekir.
Bunları zaten denetlemiyorsa ne yapıyorlar?
okullara temizlik işçisi gönderemeyen
bir meb!
yine osuruğuyla dövüşüyor...
"Millî Eğitim Bakanlığının oluşturduğu hatta 1.825 izinsiz kurs ihbarı üzerine bu yapıların kapatılması için işlem başlatıldı."
2023!
kanun neyse o uygulansın ama
düşün yani, 1825 olana kadar gıkını çıkarmayıp,
ihbarlara dayanamayınca müdahale eden MEB!
ama konu ibb olunca, ışık hızında müdahale!
insanların zoruna bu gidiyor!
Komik ülke ya. Şimdi iki taraftan da olmayınca insan dışarıdan bir göz olarak bakabiliyor.
2007 yılında neredeyse tüm ülke belediyeleri AKP'deyken CHP AYM'ye şikayet ettirip belediyelerin anaokulu açmasını engelliyor.
Aradan yıllar yıllar geçiyor ve artık AKP kaybeden konumda, CHP yerel seçimde silip süpürüyor. Ancak kendi iptal ettirdiği kanun yüzünden anayasaya aykırı iş yapmak durumunda kalıyor. AKP'de bunu fırsat bilip yükleniyor.
Tabi en komiği trollerin birbirine girmesi. Kimi kelime cımbızlayıp "işte Kuran'da yazıyor namaza yaklaşmayın diye" hikayesi gibi gülünç duruma düşüyor, kimi de sanki anayasa umurundaymış, yasalara uyuyorlarmış gibi konuşup gülünç duruma düşüyor.
Kavga etmeyin biriniz sarı diğeriniz kırmızı trolsünüz. Gerçek bir fikriniz, düşünceniz, ideolojiniz, dünya görüşünüz yok sizin. Bugün patronlarınız ak der siz de ak dersiniz, yarın kara der döner ak dediğinize kara dersiniz.
-
chpli belediyelerin arpalığı kesilecek konunun özeti. yüzlerce kreş acacklardı sözde.
-
Ülkenin en itici adamlar mahir ve imamoğlu.
mahir malum seviyesinden konuşup hakaret etmiş.
Varank bilgi ile onu morartmış.
-
ekrem başkanın icraatleri çalışmaları trolleri kudurtuyor hepsi birden mesai yapmak zorunda kalıyor
-
Sen de bunun Mustafa Varank olduğuna inandın
Körlemesine muhaliflerin ana sorunu bu ne yazık ki. Önlerine atılan her şeye sorgulamadan araştırmadan İNANIRLAR...
-
Sonra da başkalarına "koyun" diyorlar :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları GenişletBenzer içerikler
- suriye"de araba fiyatları
- 25 yaşında hakim olunur mu
- evlatlık bebek ilanları yeni
- rojda tu şirini sözleri türkçe
- en milliyetçi şehirler
- iphone fiyatları zam
- bina yıkım kararı sorgulama
- 2025 ötv muafiyet sınırı
- adima sirket acilmismi
- ısı pompası mı doğalgaz mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X