Şimdi Ara

YÖK BAŞKANI ALİ EKBER ZALDABAR İLE YAPTIĞIM RÖPORTAJ [OBP]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben : hocam felan filan işte inter milan sınav felan ne olucak böyle.
    Zaldabar : Vallahi işte öyle böyle sınav mınav olmaz böyle yapacaz bişeyler bakalım işte.
    Ben : Peki hocam bu tür şeyler nasıl olurda vallahi bende istememde ne yapalım hayat memat işte yani.
    Zaldabar : Vallahi bizde bıktık yani ama bakalım işte felan filan inter milan.
    Ben : Tamam tamam vallahi peki bu nedir obp felan diyorlar hocam kaldırsak felan işte inter milan.
    Zaldabar : Vallahi işte öyle şeyler dönüyor felan bizde bilemiyoruz ne yapalım felan ama işte ister inan ister ma - inan.
    Ben : Hocam bu tür şeyler sizce felan filan inter milan yakışıyormu size zaldabar soyadı filan ?
    Zaldabar : Vallahi biliyorsun işte soyad felan koymuş anne baba felan bişey işte salla gitsin vallahi felan.
    Ben : Yani hocam bu obpye gelsek tekrar ne olacak obp felan geri felan atıyor diyorlar işte vallahi yapın bişeyler inter felan.
    Zaldabar : Vallahi inter milan dedin üstüne bastın bende kupon oynamıştım aman aman ağzından yel alsın yatar filan...
    Ben : Ulan tipini ***** malı obp ne olucak diyorum sana konuşsana lan konuşsana *** kodumumun oğlu
    Zaldabar : Aman Allahım felan felan dedik bize ettin küfür felan sana vallahi sana yakıştıramadım küfür felan..
    Ben : Ya senin ben tipini ***** mına kodumun geblosu.
    Zaldabar : Felan filan inter milan işte böyle hayat felan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestofmath -- 19 Mart 2018; 23:48:5 >

• Bu milanın hali ne olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • obp kafa mı yaptı olum bu ne

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.