Gazeteci Fatih Altaylı'nın YouTube programına konuk olan CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Suriyelilere ilişki politikalarının hukuksuz olduğunu itiraf etmişti. "ŞU AN BOLU'DA BİR TANE ARAPÇA TABELA YOK" Tanju Özcan "Yeterince yardım alıyorlar devletten, Bolu Belediyesi bütçesinden tek kuruş yardım yapmayacağım dedim. Tabelaları bir gecede kaldırdım, ruhsatlarını da hukuksuz bir şekilde iptal ettim. Tabi o zamanki güçle, dalgayla dava da açamadılar. Şu an Bolu'da bir tane Arapça tabela yok. "SULARINA 10 KAT ZAM YAPTIM" İdari yargıya gitselerdi belki kazanırlardı ama siyasette en güçlü olduğunuz zaman yeni seçildiğiniz zamandır. Bir şok dalgası yarattı, anlayamadılar ne olduğunu. Sonra baktım yeterince gidiş yok. Kendim hukukçuyum; nikah ücretlerine, sularına 10 kat zam yaptım. Bu da yasal değildi. Bunun da idari mahkemesine giderse döneceğini biliyordum. Tarife yürürlüğe girmeden de döndü zaten" ifadelerini kullanmıştı. BAKAN TUNÇ DUYURDU Özcan'ın sözleri büyük bir tartışmanın fitilini ateşlerken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç bugün konuyla ilgili gelişmeyi X hesabından duyurdu. "SORUŞTURMA BAŞLATILDI" Bakan Tunç "Bolu Belediye Başkanı hakkında ülkemizdeki Suriyelilerle ilgili yaptığı açıklamalar nedeniyle Bolu Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmıştır" dedi SonDakika.com < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 5 Ocak 2025; 16:7:3 > |
Tanju Özcan'a Suriyelilere yönelik haklı açıklaması sebebiyle soruşturma başlatıldı
-
-
Kendisi söyleyene kadar Bakanlık neredeymiş?
Neden zamanında soruşturma açmamış? -
Normal olması gereken bir şey olmuş.
Milyonlarca kişinin izlediği bir programda ben HUKUKSUZ İŞ YAPTIM. Kanunlara aykırı iş yaptım diye kendisi itiraf etti zaten.
Birisi şikayetçi olduysa hemen soruşturma açılmıştır garip bir şey yok.
-
Kayyum loading… -
Hukuksuz şekilde iptal ettim denir mi resmen kendi ipinizi kendiniz çekiyorsunuz bunların eline koz veriyorsunuz.
-
Kendi ayağına sıktı. %100 ceza alır. Siyaset yasağı da gelir.
-
Hiçbirşey yapamazlar. Kendileri hergün yasayı çiğniyor bişey olduğu yok. Eğer bir ceza gelirse Tanju başkan bunu gole çevirir çünkü elinde çok çok fazla malzeme var.
-
Maçaları yiyorsa yapsınlar. Kendileri saraylarda yaşayıp yandaşlarını semirtirken Türk halkını vergilerle ezen siyasal islam maçası YİYORSA Suriyeli kardeşlerine (!) yanlış yapan Tanju’yu siyasetten yasaklasın
Sığırların anlamadığı şey şu: Türk halkının ezici çoğunluğu sizin SURİYELİ KARDEŞLERİNİZİ ülkede görmek istemiyor. Bu kadar basit. Tanju bunu bilmiyor mu biliyor tabi ona göre iş yapmış. Türk halkı memnun. Hatta Bolu’daki AKP’li bile Tanju’dan memnun ki kendi adaylarına değil Tanju’ya oy veriyorlar seçimlerde.
AKP’nin cesareti varsa Suriyeliler kalsın mı gitsin mi konusunu referanduma götürsün. Hodri meydan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 5 Ocak 2025; 22:37:57 > -
Helal olsun, CB adayı ol seçelim. Reisss
-
Donanımhaber adminleri mükemmel. Sürekli mesajlarımı siliyorlar. Çok zeki insanlar. O mesajlarımı silen arkadaş en ufak cesaretin varsa bana özelden yaz şu nedenden sildim diye.
-
Türk milletinin sesi Özcan.
40 milyar tl harcasa avrupadan ve ellikiden madalya alırdı. -
aynı lafları buradada etse ceza alır.
-
Hapse girmek istiyor, CB adayi olmaya kalkacak bu. -
La tamam güzel yapmışsın da niye yaptığın şeylere "hukuksuzdu ama yine de yaptım" diyorsun. Adamlara hem koz verip hem de işlerini kolaylaştırıyorsun. Mesele cesaret göstermekse eyvallah ama akıllıca, mantıklıca işler değil şöyle açıklamalar yapmak.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Türk milletinin sesi Özcan.
40 milyar tl harcasa avrupadan ve ellikiden madalya alırdı. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X