|
Bildirim
Bir haber yapıyorsunuz bari iddia edilen tüketiciyi aldatan kısmı neymiş onu da yazsaydınız...
|
Merhabalar,
Sanırım DH 15 sene önce filan üye oldum ve uzun zamandır yorum yazmıyordum ve artık dayanamadım. Translate haberler, hele şişman bir editör var sözde video çekiyor ve izliyoruz, abi mümkünse sen çekme be lütfen yani sanki 7 yaşındaki çocuklara içerik çıkartıyorsun. Bir insan bu işlerden ne kadar anlayamaz işte o sorunun adeta cevabı gibisin, üzgünüm. En basitinden bu sözde haber ama ortada haber yok, Apple neden dolayı ceza kesilmiş etmiş haberi 2 kere okumama rağmen bulamadım. Bu kalitesizlik ve editörlerin büyük kısmındaki beyin eksikliği sitenin sonunu getirecek, o eski günlerdeki içerikleri ve kaliteyi bilip DH şu anki durumuna üzülmekten başka bir şey elden gelmiyor :( |
Çok nankörsünüz editör burada beyin jimnastiği yapmanızı istiyor su ile çekilmiş iPhone fotoğrafı koymuş bulmacayı çözün diye. Sanırım su geçirmez özelliği yüzünden ceza yemiş.
|
Editör arkadaş haberi ilk biz girelim düşüncesiyle hareket ediyor sanırım. Ama atladığı bir nokta var. Haber yok.
|
içerik neden yok? aldatıcı olan durum neymiş?
|
Başkan büyük bir ihtimal sahipleri parayı bulduktan sonra başka şeylere yatırım yaptılar. Şu anda da buradan ne gelir ne gelmez pek önem vermiyorlar. Bu forum biteli yıllar oldu. Bakma biz boşu boşuna takılıyoruz hala. Kullanıcılarına saygı göstermeyen bir platformda hala takılmamız onların değil bizim hatamız. |
rekabet kurumu önce trendyolun usulsüzlüklerinin peşine düşsün. Boş yapmasın…
|
Ürünlerin suyla temas etmesinde bir sakınca yok gibi görünüyor reklamda ancak sıvı temasıyla servise başvurulduğunda garanti kapsamına alınmıyor. Apple ürünleri su geçirmez değil sadece suya dayanıklı.
|
Baya ciddi bir ceza almışlar! Umarım şirket batmaz
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-veritas -- 8 Kasım 2021; 18:26:28 > |
|
Reklam Kurulu diye bir kurum mu varmış? Önce gitsinler Trendyol'un, HB'nin dakika başı "bindirimli indirim" reklamlarına ceza versinler. |
|
|
|
|