Şimdi Ara

Ticaret Bakanlığı Reklam Kurulu'ndan Apple'a ceza: 'Tüketiciyi aldatmaya yönelik reklam' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
6.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav şöyle clickbait haberleri anasayfanızda paylaın bari forum bize kalsın

• Paramız ultra değeresiz bir dönem yaşadığı için umurlarında olmaz hatta dalga geçerler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reklamı durdurma kararı almışlar :D Sanki Apple ürünlerini reklamda görüp de almaya karar veriyoruz :D

• apple satışını yasaklayın... rezil şirkete Türkiye'den kuruş yedirmemek gerek...

• esmerbuyucu kullanıcısına yanıt

fason üretildiği halde ürettim demiştir...  

• maximus01982 M kullanıcısına yanıt
    Haberde iPhone 12 yazıyor fotoğrafta 11 var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Verilen bu ceza henüz Ticaret Bakanlığı Reklam Kurulu'nun sitesinde duyurulmuş değil ancak kısa bir süre içerisinde oraya da eklenecektir. Eklenmesinin ardından da olay ile ilgili daha fazla ayrıntı öğrenebiliriz.

Olay ile alakalı daha fazla malumat bulunmuyor. Haber editörü daha fazla malumatın sonradan ortaya çıkacağından söz etmiş. Gerçekten haberde geçtiği gibi sözü edilen siteye bakarsanız (bu mesajımın atıldığı gün ve saat içerisinde) alınan kararı göremez ve detaylarını bulamazsınız. Yani ben bulamadım.

Şu an hiçbir haber mecrası "tüketiciyi aldatmaya yönelik reklam" açıklamasından daha fazla bilgi sunamıyor haliyle. Editörün bu anlamda herhangi bir kabahati bulunmuyor. "Daha fazla ayrıntı" kısmını da bold yapmış ki detayların sonradan ortaya çıkacağına dikkat çekebilsin diye.

• adamlar için 45 bin lira gibi bir şey. 50 bin dolar verip üstü kalsın bile diyebilirler.

• DH-Reklamlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt
    Haberin tamamını okuduğunuz ve bu yorumu yaptığınız için teşekkürler :)

• Apple kadar eşek eti at eti ithalatına ne için izin veriyor hükümet onu sorun

Zincir marketlerde satılan gıda ürünleri ne derece düzgün onları kontrol edin herşey tamam sıra Apple den haraç kesmeye mı kaldı

• Bence bunlardan önce ürünü en az fiyattan açılışını yapıp sonra stokta yok diyip doların artmasını bekleyip sonra stok çıkmasına ceza verilmeli. Paramızla rezil oluyoruz

• tebrikler mükemmel habercilik.

• Düzgün para veriyorlarsa ben tercüme de yaparım düzgün içerikte sağlarım.

• tüketiciye 98 liraya yağ satmaya utanmayan insanlar apple a ceza kesiyo..sacmalıga bak..sanki apple alamayan ölüyo

• detay neden verilmiyor anlamıyorum...

• Eleştiriciler toplanmış :) Diyelim hata yaptı linç etmek mi gerek hemen. Nedir bu tahammülsüzlük. Kaldı ki neden ceza verdiği açıklanmamış adam nerden bilsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En çok tüketici aldatan türk telekom gibi yandaş firmalar onlara hiç bir şey yok

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt
    O zaman su ile temas eden iPhone fotoğrafı değil Apple logosu veya herhangi bir iPhone fotoğrafı koyarsın ki kafa karışıklığına sebep olmasın. Üstelik iki fotoğrafta da iPhone su ile temas halinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 11 Kasım 2021; 16:21:27 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.