|
Bildirim
iyice kuzey kore olduk.
|
Artık vatandaş direk tuzağa düşecek desenize
|
3'ü bırak 4.Dünya Ülkesi olmaya göz kırpıyoruz
|
Her yasak haberinde her şeye muhalefet olmayın diyen fahrettin'in ajanları damlıyor. kardeşim vatandaşın hayrına hiçbir şey kalmadı sahte yorum varsa gerçek yorum da var onlar ne olacak şimdi ?
|
İyi niyetli olmayan insan sayısı %10'u bile geçmez ülkeden. Onların yüzünden %90'ın mağdur edilmesi doğru mu ? Ben kendim satış elemanıyım bilmediğim bir şehire gittiğimde yemek yerken buralara bakıyordum şimdi küçük esnafın kucağına düştük. Köfteci yusuf'ta yer geçerim artık batsınküçük esnaf
|
Manipüle yorumlar olabiliyor demiş bazıları peki şimdi gideceğimiz yerin nasıl bi yer olduğunu da gösteriyordu. Çok saçma bi karar. Çok çok saçma
|
Malum partili leş bir işletme şikayet etmiştir anca.
![]() TÜRKİYE’NİN EN DÜŞÜK PUANLI RESTORANLARI! ft. @TunaTavus @gokalaf @genetikmuhendisi https://www.youtube.com/watch?v=KjhJwzk3V9Q&feature=youtu.be |
Adamlar vatandaş yararına tek bir şey bile yapmıyorlar ya. Delirmemek elde değil.
|
Ankara'da tanıdığı olan bir işletme sahibi müthiş kötü yorumlar alan işletmesi yüzünden "efendim bunlar bizim işimize taş koyuyor, vatandaş bakıyor yorumlar kötü gelmiyor" dedi, kamu yararı değil tanıdığın yararı gözetildi her zamanki gibi, böyle bir karar alındı.
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 21 Şubat 2025; 11:24:35 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illusive Man -- 21 Şubat 2025; 11:26:7 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illusive Man -- 21 Şubat 2025; 11:29:10 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
aynen o da var. zaten bazı yorumları kendin tespit edebilirdin sahte olduğunu. |