< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Reklam Kurulu’ndan Google’daki tesis yorumlarına yasak geldi (3. sayfa)

-
-
Abi nerede gereksiz kimseye zararı olmayan bir olay var onunla meşgul oluyorlar. Ama asla asıl mevzularla ilgilenmiyorlar. Vallaha yıldım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyide burdaki cezanın sebebi zatem yorumlardaki güvensizlik trol ve gerçek dışı yorumlara dayandığından başı boşluk var diye
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İşini iyi yapan adamı kimse botla batıramaz bizim esnafımız kazıkçı
İyi olmuş yorumların bir işlevi yok zaten kötü yorumları bir şekilde sildirebiliyorlar. Bariz dolandırıcı bir firma için zamanında uğraştım sonuç alamadım. En son 5 üzerinden 4 küsur puanı vardı
-
Zaten direkt engelleme kararı çıkmıyor. Karşı tarafa bildiriliyor. Gerekli düzenleme yapılması için süre veriliyor ama böyle bir sistem kurmuyorlar, engellersen engelle modunda takılıyorlar
🤯🤯 kafam uçmak üzere 1 yıldız istemeyenler var.
Google'ın farklı bir ülke versiyonunu kullanırsam ne olacak peki? Girer yorum yaparım yine?
-
Türkiye her alanda yozlaşmanın bir yansıması da buraya tezahür etmiştir.
Haberlerde bir kişi veya kuruluş hatalı diyelim ( göreceli veya mutlak neyse işte ... ) klasik tepkisel davranışlardan biri de linç ve karalama olarak Google Haritalarda vs sanki oraya gidilmiş ve veya hizmet alınmış veya hizmet alınmış ama kendisini direk ilgilendirmeyen kamuoyuna mal olmuş haber değeri taşıyan veya taşımayan bir kesim gruplaşmalarla veya bireysel ama kitlesel tepki amaçlı da kullanılır...
Bazen devlet veya bazı kurumlar niye böyle şöyle diye de tepki verirken dumanı eleştirirken ateşi de idrak etmeye çabalamak gerekir.
Bir şeyde haklı olmak yozlaştırarak mevcut yöntemleri amacı dışında kullanmanın ağır bedelleri yine bizlere olmaktadır.
Google yorumları vs komple kapatırsa kimse de kurunun yanında yaşta yandı diyemez! ....
-
google hiçbir cezayı vs ödememeli. bunlarda şirketleri iyice sağmak istiyorlar. Googleımı kapatıyorsunuz? kapatın abi yiyorsa :) herşey google ile çalışıyor hemen hemen. ne kadar süre kapatabilirsiniz?
-
Yerinde bir karar.
İşletmesini Google maps e ekleyen basiyor 5 yildizli spami. Yorumlarin cok azi gercek yorum çoğu spam maalesef.
Webmaster forumlarinda takılanlar bu spam yorumlarin ne kadar ucuza satildigini bilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dediklerinin hiç birine katılmıyorum, yorumların işlevi büyük, kötü yorumları da sildiremiyorlar, bir firma dolandırıcıysa onunla mahkeme de uğraşacaksın, Google maps adalet aranan bir yer değil, burada sadece gideceğin yerle alakalı bir miktar fikir sahibi oluyorsun, bu kadar
nasıl ayıracaksın sahteyle gerçeği? herkez anlayacak diye birşey mi var. bak adam anlayın diye kendine yorum yapmış donanım haber editörü diye habere de resmini koymuş.
-
Siz saftirikseniz biz ne yapalım. Sizin gibiler yüzünden bankadan eft yapamıyorum babamın hesabından 60 yaş üstü diye banka dolandırılıyor zannediyor el koyuyor direkt hesaba. 60 yaş üstü adam hesabından para gönderemiyor oğluna ama ülke yönetmesine izin veriyorlar şaka gibi yer işte burası 😂
Sadece Google mu var bunun için. onlarca siteden bakabilirsiniz kimin ne olduguna.
-
10 senedir televizyonlarda bağırıyorlar kendini polis savcı diye tanıtanlara para yollamayın diye. türlü türlü metotları var. sonra bir haber çıkıyor hakim şu kadar dolandırıldı savcı şu kadar parasını kaybetti diye. ülkede bir standart yok ki. herkes de anlayacak diye birşey yok işte. kapısıdnan geçtiğim yeri nasıldi diye yorumlatmaya çalışıyor google bana. otobüsü soruyor dolumuydu boşmuydu diye gittiğim bir mekana yorum yapmak istiyorum daha önce gittinmi ki diye yorum yaptırmıyor
-
Yav$ağın biri Google haritalardaki gözüken işletmeme olumsuz yorum yazmış 1 yıldız vermiş.kişinin profiline bakınca aynı alanda hizmet veren 1i hariç diğer tüm işletmelere 1 yıldız vermiş.5 yıldız verdiği 1 işletme kesinlikle kendi işletmesi.defalarca farklı zamanlarda yorumu şikayet etmeme rağmen kaldırmadı google.hatta durumu bile anlattım.
Tripadvisor var. Hotels.com var Booking var Trip.com var. her yere yazabilirsin. Google a da yazabilirsin. gitmiş olman yeterli bunu istiyorlar google düzenledikten sonra gidip gitmediğini konumundan çok kolay anlayabilecektir o alt yapısı var. Yandeks e yaz 20 tane yer varken illa google olmak zorunda değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X