Şimdi Ara

Reklam Kurulu’ndan Google’daki tesis yorumlarına yasak geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
141
Cevap
1
Favori
4.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy şu anda #2
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
38. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yine de yararlı bir uygulamaydı. Mal gibi yorum yapanları, fake yorumları anlayabiliyordum. Keşke kalsaydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet yerinde bir karar. Orkun Işıtmak leş puanlı yerlere gidip rezil ediyordu içinde bakteri üremiş yiyecek satan yerleri esnaf madur oluyordu iyi olmuş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Orkun ışıtmak videosundan sonramı bu karar varmışlar?

• Illusive Man kullanıcısına yanıt
    Öyle bir manipüle yapılıyor ki bot hesaplarla, adamı batırır. Sen de haklısın, ben de aynen senin kullandığın gibi kullanıyorum haritaları ama mesela diyoruz ya Avrupa'da niye böyle değil, adamlar müslüman değil ama bizden daha müslüman, dürüst.

Keşke hesap doğrulaması yapılıp gerçekten yalan yanlış beyanda bulunanlara yaptırım olsa.

• Dünyada oldukça popüler ve kullanışlı bir sistem… Bilmediğiniz bir yere giderseniz ilk referansımız buydu. Şimdi iyi/kötü ayırt etmek zor olacak :(

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vuslatmihman V kullanıcısına yanıt

otelin kalitesini yorumlardan ve puandan hareket ederken seçiyoruz. yoksa otellere kalsa hepsi 10 yıldız dünyanın en iyi otelleri en iyi hizmetlerini sunuyor.

aynı şekilde yemek yerlerini puan ve yorumlara bakarak hareket ediyoruz.

• Kaldırsınlar yorum yapılacak başka platformlar yok mu? Valla canımı acıtan,enayi yerine koyan,kalitesiz mal/hizmet vereni ve tersi çok iyi hizmet vereni yorumlarım,kimse de çekinmesin. Çünkü herkes kullanan,hizmet alan kişilerin yorumlarına göre hareket ediyor. Bu google olur başka platform olur.
    Tabi şurası da doğru gerçek kullanıcı ve hizmet alanlar yorum yapmalı. Ayrıca yorumlarda yok kargom hızlı geldi,güzel üründü,iyi hizmet verildi verildi gibi yüzeysel,kaçamak yorumlar yerine detaylı yazılmalı ki bu herkesin yararına olacak bir durumdur.
    Gezilen bir yer mi; yolların durumu,park yeri,tuvalet var mı yok mu,yaşlı/çocuk/bastonlu/tekerlekli sandalye uygunlu gibi detaylar
    Ürün mü; ürünün kalitesi,gıda ürünü ise içeriği,boyutları, gibi detaylar
    Hizmet alındı ise; hizmeti verenlerin yaklaşımı/davranışı,hizmet alınan yerin özellikleri(tuvalet,park,tekerlekli sandalye uygunluğu,temizliği,..),hizmetim hangi koşullarda verildiği,hizmet sonrası olanaklar/davranış,.. gibi
    yorumlar olmalı.

• Suriye Bae İran derken onlardan beter duruma gidiyoruz

• Önce Türkçe öğren, sonra sözde vatanseverlik soslu yorum yaparsın. Belki daha inandırıcı olur...

• Troll mü gerçek mi hala daha anlayamadım aksjsjajjs

• Önlem alacakları yerde en kolaya kaçıp yine yasak getirmişler.

• Adamlar vatandaş yararına tek bir şey bile yapmıyorlar ya. Delirmemek elde değil.

• Malum partili leş bir işletme şikayet etmiştir anca.
    Orkun Işıtmakyoutube
    TÜRKİYE’NİN EN DÜŞÜK PUANLI RESTORANLARI! ft. ‪@TunaTavus @gokalaf @genetikmuhendisi
    https://www.youtube.com/watch?v=KjhJwzk3V9Q&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xperince -- 21 Şubat 2025; 11:42:47 >

• zanka Z kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle A’dan Z’ye katılıyorum.

5 yıldız vermiş neymiş efendim kargosu hızlı gelmiş not ürünü henüz denememiş. Yahu arkadaş ürüne puan veriyorsun kargoyu puanlıyorsun nasıl olacak bu iş

• Ankara'da tanıdığı olan bir işletme sahibi müthiş kötü yorumlar alan işletmesi yüzünden "efendim bunlar bizim işimize taş koyuyor, vatandaş bakıyor yorumlar kötü gelmiyor" dedi, kamu yararı değil tanıdığın yararı gözetildi her zamanki gibi, böyle bir karar alındı.

• Saçmalık

• Trendyol da falan da ürünü almadan yorum yapamıyorsun. ne değişti?? Hala sahte yorumlar. Ürünü alıp gene sahte yorum yapıyorlar değişen bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1301 -- 21 Şubat 2025; 11:55:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlar çok gerçeği yansıtmıyor olabilir ama yasaklamak yerine başka çözüm bulunamaz mıydı? Diye soru sorsam beni de yasaklar mı? Yasaklar ülkesi olduk

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.