Şimdi Ara

CHP'li vekilden Seyit Rıza Tweeti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: forumu

Yıllardır "siyasi çözüm, bu iş silahla olmaz" diye ağlayanlar, siyasi çözüm için uğraşınca Akpyi terör destekçisi ilan ediyorlar.
    Tabi konuyla ilgili yorum yapmak yerine, lafı kıvırıp yine konuyu Akpye getirmişler.
    Akp, hatta devlet iktidar olarak çözüm için görüştü, destek olmak için değil.Destek olsaydı, yan çizen teröristi hendeklere gömmezdi. Daha açık nasıl anlatılır bilemiyorum.

7 haziran seçimlerinde kürtlerden oy gelmeyince çözümü falan unutup milliyetçi takılmaya başladınız ya. Terör operasyonları falan o zamanlar başladı. Oy gelince sorun yok oy gelmezse hepsi terörist zaten.
    O seçim öncesi beraber biji biji diyordunuz. Çözüm falan hikaye görüştük falan deyip oslo görüşmelerini yayınlamadınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aquess

Siz olaya CHP'nin penceresinden bakıyorsunuz peki hiçbir partiye sempati duymayan kişide bu tür durumların nasıl değerlendirildiği hakkında fikriniz var mı?
    Yanlışı yanlışla düzeltmekten vazgeçin yoksa eleştirdiğiniz kitleden bir farkınız olmadığını gösteriyorsunuz. Yanlışa yanlış demek lazım.

Sorun şu ki, sizden önce başkalarına da "Ben CHP'li değilim" diye kendimi anlatmak zorunda kaldım ama bu son olsun; çünkü konunun tamamını okumayanların, bir şekilde konuları ortasından tutup çekiştirmeleri yorucu oluyor.

Bu forumda hiçbir AKP'li çıkıp da "CHP kapatılsın" demedi ama ben çıkıp "CHP lağvedilmediği sürece ne Atatürk ne de Türkiye rahat eder" diye konular açtım. Sizin anlayacağınız, size göre tarafsız olmak herkesin hatasını söylemekten geçiyor olabilir, ki bunu yapan ve anayasa referandumuna "Yetmez ama evet" diyen ve şu anda hapiste olan liboşlar da benzer yorumlarda bulunmuşlardı, benim için öyle değil.

Ben CHP'yi terör orgütlerine yaklaşma konusunda eleştirebilirim.
    Ben CHP'yi adam kayırma konusunda eleştirebilirim.
    Ben CHP'yi İzmir'deki ve diğer belediyelerdeki tembelliklerinden dolayı eleştirebilirim.

Ama bunlardan çok daha beterini yapan bir partiye oy veren, onun propagandasını yapan adam eleştiremez. Benim eleştirimin temeli vatandaşlık bilinci iken, AKP'li trollerin eleştirilerinin temeli "Asgari ücret" ve belki kamuda bir iştir.

Eğer ki hep birlikte CHP'ye yüklenecekseniz, siz bilirsiniz. Sizin demokratlığınız ve hakkaniyetiniz, sizinle aynı çizgiye gelenler tarafından zayıf düşürülmenize neden olabilir ve sonunda siz de Altan kardeşler gibi çılgın demokratlığın getirilerinin tadına bakabilirsiniz.

Hiçbir AKP'li, HDP dahil hiçbir partiyi teröre destek konusunda eleştirme hakkına sahip değildir. Çünkü bu ülkede PKK'nın son 17 yıldır küllerinden doğmasını sağlayan güç AKP'dir.

• webbie kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın o zaman ama sizi yakından tanımadığım için öyle bir mesaj yazdım. Sizin de ilk mesajınızda CHP tertemiz gibi bir ima sezdim, başkaları da öyle düşünmüş olacaklar ki daha önce de açıklama yapmak zorunda kalmışsınız.
    Kimi arkadaşlar bir konuda AKP'yi eleştiriyorlar fakat aynısını CHP yapınca hemen ama onlar da yaptı diyerek meşru göstermeye çalışıyorlar ki bu bana saçma geliyor. Onun dışında AKP hakkındaki diğer görüşlerinize saygı duyarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patrick Bateman

Arkadaşlar vazgeçin oyunuzu vermeyin y-chpye gidin iyi partiye ya da başka bir şeye verin.Partiyi türk solu adı altında pkklılar ele geçirmiş halkın çeyreğini kontrol etmeye çalışıyorlar sakın kanmayın.Ve şunuda söylileyim malum kişinin düşmesi için bu adamlara oy vermem gerekiyorsa alın o oyu k.....sokun

Kesinlikle hocam, Chp, Atatürk'ün milliyetçi, chp'si değil artık, Chp'yi aşırı solcular ele geçirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 2 Mart 2018; 16:2:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanished Man

quote:

Yıllardır "siyasi çözüm, bu iş silahla olmaz" diye ağlayanlar, siyasi çözüm için uğraşınca Akpyi terör destekçisi ilan ediyorlar.
    Tabi konuyla ilgili yorum yapmak yerine, lafı kıvırıp yine konuyu Akpye getirmişler.
    Akp, hatta devlet iktidar olarak çözüm için görüştü, destek olmak için değil.Destek olsaydı, yan çizen teröristi hendeklere gömmezdi. Daha açık nasıl anlatılır bilemiyorum.

7 haziran seçimlerinde kürtlerden oy gelmeyince çözümü falan unutup milliyetçi takılmaya başladınız ya. Terör operasyonları falan o zamanlar başladı. Oy gelince sorun yok oy gelmezse hepsi terörist zaten.
    O seçim öncesi beraber biji biji diyordunuz. Çözüm falan hikaye görüştük falan deyip oslo görüşmelerini yayınlamadınız.

Sapla samanı karıştırmışsın.
    Özetle diyorsun ki, kürtler oy vermeyice terör operasyonları başladı.
    Doğru mu anlamışım?
    Eğer doğru anlamışsam, her tarafta hendek vardı da oprasyon yapılmamış gibi konuşan birine ne anlatsan boş. Operasyonlarla oy vermeyen kürtler mi öldürüldü? Ne dediğinin farkında mısın?
    Önce olayları kronolojik sıraya koy bakalım, oy ile terör operasyonları arasında nasıl bir alaka var?

• webbie kullanıcısına yanıt
    Valla ben de bilmiyordum.
    Her konuda chp gibi düşünüp chpyi savununca, senin chpli olduğunu düşünmüştüm.
    Şaşırdım valla.
  • quote:

Valla ben de bilmiyordum.
    Her konuda chp gibi düşünüp chpyi savununca, senin chpli olduğunu düşünmüştüm.
    Şaşırdım valla.

Sen beni zaten hiç dinlemiyorsun ki. Sana birkaç farklı konuda söylemiştim bunu. Hatta, diğer arkadaşa da söylediğim gibi, forumda açılan muhtemel tek "CHP lağvedilmeli" konusu bile bana aittir.

Zamanında DSP'ye de muhaliftim ben. Anlayacağın, sorunum Türkiye'deki sistemle...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vanished Man

quote:

Sapla samanı karıştırmışsın.
    Özetle diyorsun ki, kürtler oy vermeyice terör operasyonları başladı.
    Doğru mu anlamışım?
    Eğer doğru anlamışsam, her tarafta hendek vardı da oprasyon yapılmamış gibi konuşan birine ne anlatsan boş. Operasyonlarla oy vermeyen kürtler mi öldürüldü? Ne dediğinin farkında mısın?
    Önce olayları kronolojik sıraya koy bakalım, oy ile terör operasyonları arasında nasıl bir alaka var?

Sen onu salla o hendekler 1 günde açılmadı, o hazırlıklar aylarca belki yıl sürdü.
    Herşeyi boşver gazeteleri görmedik sanki antenler sağır gözler kör diye. Askeriyenin önünden elini kolunu sallayan teröristlere açılım diye birşey yapmadılar.
    Ne zaman oy kesildi operasyon başladı. Kronolojiye önce sen bak sonra böyle şeyler yaz. Hiç öyle çarpıtma falan yapma. O operasyonlar hakkaride 2 uzman vuruldu diye başlamadı.

• TAMAM
  • serafettinn kullanıcısına yanıt
    Senin gibi .......lar oy verirse bişi olmaz tabi. Lafa bak. Sağcının cahili solcunun HAİNİ olmayacaksın bu ülkede
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.