< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MDemirbas14 -- 27 Şubat 2018; 15:31:58 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MDemirbas14 -- 27 Şubat 2018; 15:31:58 > |
"Sadece bir parti terör destekçisi olabilir." diye bir şey mi var? Ha dediklerin doğru ama eksik. CHP'nin İstanbul il başkanını biliyorsun. Hanımefendi ypgye terörist diyemiyor daha. Keza Sezgin Tanrıkulu da öyle.
İki parti de teröristlere fırsat ve meşruluk verdi, veriyor. Artık şu g.te g.t demeyi öğreniniz. Partizanlık yapmayınız. AQP'lileri gibi olmayınız. |
O zaman CHP'ye laf dendiğinde üzerinize alınmış gibi CHP'yi savunmayınız. Mesela benim yanımda MHP'ye sövseler, terörist destekçisi dese umrumda olmaz. Siz de öyle yapınız . Hakkınızda yanlış yargıda bulunduğum için kusuruma bakmayınız. Hadi öptüm bayy
|
Ülkede PKK ile doğrudan görüşen tek parti var.
Ülkede PKK ile gizli anlaşma yapan tek parti var. Ülkede PKK'nın liderine "Sayın Öcalan" diye hitap eden tek parti var. Ülkede PKK'lı teröristler için af çıkaran tek parti var. Ülkede PKK'lı teröristlerin ayağına hakim gönderen tek parti var. Ülkede PKK'nın şehirlere cephane yığmasına göz yuman tek parti var. Ülkede FETÖ'nün lideri için olimpiyat düzenleyen tek parti var. Ülkede FETÖ'nün eğitim kurumları için kamu mallarını peşkeş çeken tek parti var. Ülkede FETÖ'nün devlet kurumlarına kendi adamlarını doldurmasına "Ne istediler de vermedik" diyen tek parti var. Ülkede FETÖ'nün kumpas davalarını sürdüren savcılarına kendi makam araçlarını veren tek parti var. Ama CHP terör destekçisi; öyle mi??? |
E haklısınız ama yanlış, yanlışla örtülebilir mi? Bu mantıkla olmaz.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvadankpakal -- 1 Mart 2018; 8:8:29 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|