Şimdi Ara

Selman Kahya fetöcü mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
5.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yazılım ile ilgili bir şeyler araştırırken selman arkadaşımıza denk geldim, linkedin profiline baktığımda Fatih Üniversitesi'nde (fetö yüzünden kapatıldı)okumuş ve instagramına baktıgımda ise Türkiye'den son fotoğrafını 6 Temmuz 2016'da atmıs. Düsünceleriniz nedir?

• açıktan yapmıyor ki. açıktan söylemez zaten. 15 temmuz videosunu izleyin. kendisi fetö kaçağı, karısı darbe gecesinde fetöcü mesajlar atmıştı, darbe başarısız olunca sildi ve ABD'ye kaçtılar hemen. Kanada'ya da olabilir yani emin değilim çünkü bu iki ülke de fetöcü cenneti.

kendisi ayrıca eski fetö çalışanı, direk gazetelerin-dergileirn tasarımını yapan kişilerden. hatta, kendi kişisel web sayfasında kendisine yöneltilen fetö ithamlarına karşı cevap yazdı ve yazdığı cevap adeta itiraf niteliğinde, kendisi mesajında fetöden bir terör örgütü değilmiş gibi bahsediyor. fetö lafını falan zaten asla kullanmıyor.

tüm bunların üzerine bir de çektiği 15 temmuz videosu var. resmen fetö'yü özgürlükçü bir oluşum gibi lanse etmiş, AKP'ye de üstü kapalı olarak giydirmiş giydirebildiği kadar. AKP'li değilim ancak, fetö gibi kokuşmuş bir yobaz tarikati özgürlükçü gibi lanse eden bu kekolara kıl oluyorum.
  • o kim ya
  • Bir de Uber'de çalışıyordu demi
  • Böyle bir konu eskiden açılmıştı sonra adam kendisi gelip konuya mesaj yazmıştı. Adamı youtube kanalını biraz takip etsen ne olup olmadığını anlarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanları sırf mezun okulduğu okul dolayısıyla suçlamak ne kadar doğru önce bunu düşünün.Sorunuza gelecek olursak adam oldukça ülke için yararlı şeyler yapıyor.Yol göstermekten üniversite tercih yardımına kadar.Ayrıca bu yaz Türkiye’de İzmir’e geliyor belki de geldi şu sıralar çok iyi takip edemedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tristap

İnsanları sırf mezun okulduğu okul dolayısıyla suçlamak ne kadar doğru önce bunu düşünün.Sorunuza gelecek olursak adam oldukça ülke için yararlı şeyler yapıyor.Yol göstermekten üniversite tercih yardımına kadar.Ayrıca bu yaz Türkiye’de İzmir’e geliyor belki de geldi şu sıralar çok iyi takip edemedim.

insta baktım türkiyeden en son gönderisi 2016da

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi adamın slack grubunda var mısın?Orada anlatıyor.Şimdi baktım adam Türkiye’ye gelmiş yaklaşık 1 haftalığına.İlla instagrama mı atması gerekiyor?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Twitterda atmıştı geçen gün geldiğini. Çok olmadı bir oraya bak derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncudroid

Twitterda atmıştı geçen gün geldiğini. Çok olmadı bir oraya bak derim.
    Aynen şimdi gördüm ama onda da fotoğrafı blurlamış? çok gizemli bir arkadaş çözemedim gitti ya fotoğraf ona ait değilse?
  • axlrose. kullanıcısına yanıt

Hahahahah. Komik geldi bir an.

• quote:

Orijinalden alıntı: axlrose.

Olaya bak  

• Kişisel olarak tanisma firsatim oldu kendisiyle. Bircok kez geldi turkiyeye etkinliklerimiz icin. O konularla cok alakasi olmayan birisi..

• fetö propogandası yapmıyosa sıkıntı yok. anladığım kadarıyla sonradan elini ayağını çekmiş olabilir.

asıl Barıs Ozcan'a dikkat etmek gerek çünkü Barıs Ozcan direkt olarak fetö propogandası yapan videolar çekiyor. bunu söylediğimizde de biz suçlu oluyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • theVerge T kullanıcısına yanıt

Teknofem reklaminda bile oynamis nasil oluyor :) Ortaogretimden basliyor, Fatih uni. ye gidiyor. Basi kapali bir hanimefendiyle evli ve ABD de yasiyor. Ne basari oykusu ama

• Muhakkak destek gormustur ama kendisi oldukca basarili bir yazilimci, egosuz, iyi ve duzgun bir insan. Turkiyedeki genclerin dogru sekilde yazilima yonelmesi icin bircok etkinlik yapiyor. Biraz arastirip tanisaniz sizde seversiniz..

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Zaten ilgili birisi bir şey demiyorum. Kim uğraşır saatlerce canlı yayınla insanlara bir şeylere bir şey öğretmekle.

Ama çoğu fetöcü zaten sıcakkanlı ve ilgilidir.

• acun

• Adam eskiden fetöcüymüş ve anladığım kadarıyla fetöcü olmanın ekmeğinide yemiş.Hiçbir fayda görmeyip "kandırılanlara" göre bu adamın durumu bana daha masumane geldi.Şuan ki düşüncesi nedir bilmiyorum ama fetöcü olsa bile gençlere faydalı içerikler ürettiği kesin bir gerçek zaten videolarında herhangi bir propaganda vs yaptığını görmedim .Ha birde adam fetöcü olsa bile fetöcüyüm diyecek hali yok ya.Bildiğim kadarıyla düzenli olarak türkiyeye geliyor bundan mahrum olmak istemez.Eğer fetöcüysede umarım doğru yolu bulur ne diyelim

• ülkenin neredeyse yarısı fetö'nün elinden geçti, normaldir

@01001101 barış özcan'a aboneyim ancak çok az videosunu izledim, fetö propagandası yaptığı bir video atabilir misiniz? benim izlediğim videolarda genelde bilgiyi verip geçiyor o yüzden merak ettim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.