|
Selman Kahya fetöcü mü? (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: 01001101
fetö propogandası yapmıyosa sıkıntı yok. anladığım kadarıyla sonradan elini ayağını çekmiş olabilir.
asıl Barıs Ozcan'a dikkat etmek gerek çünkü Barıs Ozcan direkt olarak fetö propogandası yapan videolar çekiyor. bunu söylediğimizde de biz suçlu oluyoruz.Barış Özcan'ın o videolar hakkında yazmış olduğu açıklama vardı kendi sitesinde.
-
Selman Kahya'nın bir videosuna baktım da, ABD'deki çalışma ortamını överken Türkiye'ye kıyasla artılarını tek tek söylüyordu, bi yerde: "burada ayrımcılık yapılmıyor" dedi.
bir insanın durup dururken: "ABD'ye geldim, buradaki iş yerlerinde ayrımcılık yapılmıyor" diyerek kendi ülkesinde ayrımcılık yapıldığını ima etmesi için bir neden olması gerekir. bunlar öylesine söylenmiş laflar değil.
Selman Kahya fetöcüdür demiyorum, ama, belli ki Türkiye'de bazı konularda yanlış şeylerin olup bittiğini düşünüyor.
bence kendisi büyük ihtimalle fetö taban tayfasının uğradığı perişanlıklara üzülmüştür, ama, şunu söylemek gerek: o taban tayfa hapislerde sürünüyosa, tüm bunlar fethullah istediği için oluyor. fethullah ABD'den sürekli bağırıyor: "masum insanlara zulmediyosunuz" diye, ama, o insanları kasıtlı olarak bu duruma sokan da kendisi. yani, ABD'yi: "Ayrımcılık yok" diye överken şunu da kenara ekleyin: "ABD kendi ülkesindeki saftirik insanları kullanıp onları bir güzel çöpe atan fethullah gibi yobaz-sahtekar kişilere yardım ve yataklık eden bir ülke" yani siz eğer Türkiye'de haksız yere hapiste sürünen birilerinin var olduğunu düşünüyosanız, bu olayda ABD'nin direkt rolü olduğunu da kabul etmek zorundasınız. bu işler öyle basit değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 30 Ekim 2020; 13:38:42 >
-
ghfugjfgf yanındaki de şimdi çghb 2de oynuyor -
barış özcan'da fetöcü.quote:
Orijinalden alıntı: BrothaBarış Özcan'ın o videolar hakkında yazmış olduğu açıklama vardı kendi sitesinde.
Alıntıları Göster -
tamamdır teşekkürler vilgi için
-
bence "ABD'ye geldim, buradaki iş yerlerinde ayrımcılık yapılmıyor" diyerek kendi ülkesinde ayrımcılık yapıldığını ima etmesi " demesi için fetöcü olmak gerekmiyor.
-
bu laf tek başına birinin hakkında net yargı sunmaz, ama, bu tarz laflar belli kesimlerin (ve onlara sempati duyanların) sıklıkla kullandıkları laflar olduğu için yazdım.quote:
Orijinalden alıntı: axlrose.bence "ABD'ye geldim, buradaki iş yerlerinde ayrımcılık yapılmıyor" diyerek kendi ülkesinde ayrımcılık yapıldığını ima etmesi " demesi için fetöcü olmak gerekmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 30 Ekim 2020; 21:57:35 > -
vay anasını. zamanında deli izlerdim. kariyerini biraz garipserdim zaten. türkiyeden amerikaya öyle bir sıçrama olmaz.
-
aman hocam sil şunu. nesildaşlarım linçler şimdi . adam bilim havarisi
-
aslında hoca efendiyi tanısan sen de seversin. bakma öyle milletin donunu atletini kokladığına. özünde iyi adamdır hoca efendi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brosbeforehoes -- 27 Aralık 2020; 18:11:39 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X