Şimdi Ara

CHP Lideri ÖÖ: Kürtler eşit hissedene kadar mücadele edeceğiz... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Algi icin kirpilarak acilmis konunun, algi yapiliyor yazinin tamamini okuyun dedigimle ne alakasi mi var?

Hocam kusura bakmayinda sen ilkokulu bitirdigine emin misin?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Güneydoğuyu PKK'lılara vermeliyiz demek istiyor kısacası.

• Kürtlerin arka planda Aleviliği kullanmaları hiç hoş değil.Alevi r Kürt değil bir kere.Ayrıca Kürt Aleviler de Türk veya Nusayri Alevileri gibi değiller.Irkı önde tutan Alevi,Alevi değildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öö nün sarayla aynı fikirde olmasına şaşırmadım.

• aslında chp gerçekten ülkenin menfaatini düşünüyor, diyor ki bunlar bizi arkadan vuracak öldürecek biz buna şahidiz ve kanıtlarımız var, biz cumhuriyet olarak herkesi bir görüyoruz ama bir şekilde yetişemiyor ya da kabul edilmiyor olabiliriz oı zaman biz bunu sağlamayı misyon ediniyoruz ve bunu ak party gibi açılım zart zurt gibi ayrımcılık kayırma ile değil bizzat işin içine girerek ypaıyoruz diyor, bravo, 100 yılda bir olur böylesi, atatürkün türk milleti zekidirde ki yaklaşımı bunun benzeri bişey olmalı

• Kurtlerin yapamadığı ne var ?
    Gelemediği makam mı var ?
    Şunları özgür efendiye birisi sorsa.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

Hocam haklısınız, konuşması kesilmiş ama metnin tamamını okuyunca aşağı yukarı aynı konuya varıyor. Zaten hocam sıkıntı, metnin kırpılması değil. Atatürk'ün kurmuş olduğu CHP'nin bu tarz açıklamalarda bulunması. Üstelik bu açıklamaları ile AKP'nin ekmeğine yağ sürüyor. Çünkü AKP'nin amacı ulus devletini tasfiye etmek. Özgür Özel'de bu tarz açıklamalarda bulunarak AKP'nin elini kolaylaştırmış oluyor.

Ayrıca hocam Kürtler nasıl eşit olmuyor? Siyaset mecrası dahil tüm toplumsal alanlarda yer alıyorlar. Bu tarz açıklamalar milli-üniter yapıyı zedeler. Zaten AKP'nin amacı da en başından beri bu.

• denn.zent D kullanıcısına yanıt

Ülkeyi kuran chp kapanıp tarihe karıştı. Şimdiki kürtçü chp ile sadece isim benzerliği var.

• EmuDev E kullanıcısına yanıt

Terör ile iki şekilde mücadele edilir.

1-Askeri çözüm. Askere emri vereceksin, PKK'yı yok edeceksin diye. Dışarıdan ağır baskı gelecek tabi ki, siyasiler çark etmeyecek. Halk atıyorum benzin bulamayınca şikayet etmeyecek... ŞİMDİ BAK İŞ İKTİDARDA, TSK'NIN BUNA GÜCÜ VAR, HALK OLARAK EN AZ %80 TAM DESTEK... İKTİDARDA CHP YOK. BU KARARI CHP ALMAYACAK, AKP ALACAK.

2-(Önermesem de) Siyasi çözüm. Çok uzatmayacağım bunu, bu yolda HDP'nin yeri meclis.

Sen üçüncü bir yol biliyor musun? Biliyorsan anlat hele.

kapanan parti dedenin oy verdiği DP, DYP, babanın oy verdiği ANAP.

kapanacak olan senin oy verdiğin AKP

açılacak olan çocuklarının oy vereceği X partisi. (Çocuğun bu arada diyecek, 120 yıldır memlekete çivi çakmadılar, daha doğrusu dedirtecekler) Neyse CHP en başında da vardı, senin torunların o X partisi kapanıp Y partisine oy verirken de olacak. Belki de o X partisi falan olamayacak? Genel, eşit oy kalkacak. Allah büyüktür...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 23 Temmuz 2024; 21:12:34 >

• kürt ve başörtü sorunu diye bir şey yok aslında. siyasilerin gündemde kalma çabaları var. problem olmazsa, siyasetçi olmaz. siyasetçi olmazsa, problem olmaz.

• Şimdi ben bir şey desem ampulcü olacağım ama 😀 şimdi buna ne denir? Nasıl eşit değillermiş acaba? K*rtçeyi resmi dil mi yapacak? Ülkenin bir bölümünü sözde k*rdistan mı yapacak? Kimse kusura bakmasın (ya da baksın umurumda değil) bunların ikisi de gerçekleşmeyecek nokta ha illa eşit olmak istiyoruz diyorlarsa -ki öyle bir şey yok Türk vatandaşı olan herkes eşittir- önce elektrik faturası ve vergi ödemekten başlayabilirler daha bugün haberleri gördük Mardin' de kaçak elektrik haberlerini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 23 Temmuz 2024; 21:38:55 >
  • Can851 kullanıcısına yanıt

Hocam reklam olmasın diye ismini vermek istemiyorum ama bir tane gazeteci diyor ki: "Kürtler eşit değil diyenler, özellikle Kürtçülük yapan DEM veya o tarz yapıya sahip sivil toplum örgütlerinin amacı Kürtçeyi direk resmi dil ilan etmek. Okullarda müfredatın direk Kürtçe olması. Bunların amacı Kürtçe ders olsun filan değil. Tamamen Kürtçe resmi dil olsun. Her yerde Kürtçe konuşulsun, eğitimden iş alanına kadar her yerde Kürtçe hakim olsun. O zaman Kürtler eşit diyecekler."

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan1840

Hocam reklam olmasın diye ismini vermek istemiyorum ama bir tane gazeteci diyor ki: "Kürtler eşit değil diyenler, özellikle Kürtçülük yapan DEM veya o tarz yapıya sahip sivil toplum örgütlerinin amacı Kürtçeyi direk resmi dil ilan etmek. Okullarda müfredatın direk Kürtçe olması. Bunların amacı Kürtçe ders olsun filan değil. Tamamen Kürtçe resmi dil olsun. Her yerde Kürtçe konuşulsun, eğitimden iş alanına kadar her yerde Kürtçe hakim olsun. O zaman Kürtler eşit diyecekler."

O ismini bile anmaktan imtina ettiğim alçak terör örgütünün siyasi uzantısı partinin amacı zaten belli zaten Gazi Mecliste olmaları hata iken bunlara bir de maaş ödüyoruz Türk Halkı olarak şahsen benim 1 kuruş bile olsa varsa hakkım zehir zıkkım olsun ama CHP' nin bu hâl ve tavırlarını artık anlayamıyorum yazık çok yazık bu "parti" ile yan yana durmaları ve iş birliği yapmalarını kaldıramıyorum şahsen Ulu Önderimiz Atatürk'ün partisini ne hale getirdiler ona çok üzülüyorum dil konusunda da daha çok beklerler bugün k*rtçe resmi dil olsun diyelim öteki gün diğer azınlıklar demeyecek mi bizim dilimiz de resmi dil olsun? Güney Afrika Cumhuriyeti değiliz Ulus devlette tek resmi dil olur Türkiye Cumhuriyeti' de bir Ulus devlettir ve resmi dili Türkçe' dir bunu unutuyorlar -daha doğrusu bildikleri hâlde bölücülük yapıyorlar-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 23 Temmuz 2024; 21:51:40 >

• Can851 kullanıcısına yanıt

Zaten hocam ortada eşitsizlik diye bir kavram yok ki. Siyasi, ekonomik, sosyal alanlar olmak üzere birçok alanda Kürtler'de hak sahibi ve görev alıyor. İşin ilginç tarafıda ulus devletini yıkmak isteyen AKP'ye çanak olan CHP yönetiminin açıklamaları. Devleti kuran partinin Cumhuriyet'in değerlerine ve milli-üniter Laik devlete sahip çıkması gerekiyorken tam tersini yapıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan1840

Zaten hocam ortada eşitsizlik diye bir kavram yok ki. Siyasi, ekonomik, sosyal alanlar olmak üzere birçok alanda Kürtler'de hak sahibi ve görev alıyor. İşin ilginç tarafıda ulus devletini yıkmak isteyen AKP'ye çanak olan CHP yönetiminin açıklamaları. Devleti kuran partinin Cumhuriyet'in değerlerine ve milli-üniter Laik devlete sahip çıkması gerekiyorken tam tersini yapıyorlar.

Aynen öyle tabii ki de eşitsizlik yok gayette eşitler bir de k*rt sorunu derler ki o da yok tamamen bu kitleden oy alabilmek için bu kesime yaranmak için yapılan bu açıklamalar çok yanlış Türk Halkı olarak zaten kaçıncı sınıf vatandaş olmuşuz üstüne de bu açıklamalar insanı daha da çok sinirlendiriyor hele hele bu açıklamalar CHP' den gelince (şimdiden şunu da söyleyeyim CHP' den başka hiçbir partiye oy vermeyiz ailecek bugüne kadar tabii)

• Türk olarak kendimi hiç eşit hissetmiyorum ÖÖ. Eşşek yüküyle vergiyi ben ödüyorum sığınmacı besliyorum. Yetmiyor birilerinin kaçak elektriğini de kendi harcadığım elektrikle birlikte ödüyorum ÖÖ. Ülkede Türkçe'den başka her şey konuşuluyor, yol geçen hanı olmuş demografi yaprağı yemiş ÖÖ. Buna ne diyorsun ÖÖ? Alternatif parti şart bu AKCHDP grubundan bi cacık olmaz.

• Bu çakma demirtaşla da olmaz bu iş. Yenisini getirin bakarsın yeni gelenin iktidar olmaya niyeti vardır.

bu komedyen yanımdan geçti keşke soraydım bu boyunu arşın arşın aşan laflar ne diye ama yakın akrabalardan çekindim, şimdi pişmanım.

memleket yanıyor bu kürdün saçını tarıyor. Kürt derken hangi dağda olanı kastettiğini de biliyoruz..

• İşte boşuna demiyoruz özgür Özel den de CHP den de bir şey olmaz

CHP HDP ve tatlı su solcuları, aynı zamanda tıpci adamlar ile dolu eee koltuk tatlı onlara da gülücük atmadan olmaz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.