Şimdi Ara

Chp'liler neden milliyetçiliğe bu kadar düşman? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
0
Favori
5.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben küçüklüğümden beri milliyetçi yetişmiş biriyim yaşım 40 a dayandı çocukluğumuz da ülkücü abilerimizin arasında geçti mhp ak partiyle ittifak yapana kadar hep yerel seçim genel seçim mhp ye oy verdim ne zaman mhp ak parti ile ittifak yaptı iyi Parti'ye oy verdim..

Bunu neden diyorum chp gerçekten milliyetçi bir parti olduğuna şahsım kendi adıma konuşuyorum inansam hadi muhafazakar lığı bir köşeye koydum niye gidip oy vermiyim gider CHP ye oy verirdim..

Bende Atatürkçüyüm bize iki başbuğ öğretildi biri Mustafa Kemal biri Başbuğ Türkeş ikisinede Rabbim mekanları nı cennet eylesin Allah gani gani rahmet eylesin...

Chp kadroları benim çokta beğendiğim kadrolar değil tabiki Parti'nin kendi seçimi laf etmem ama ben şahsım adına diyorum kendi adıma konuşuyorum o kadrolar varken CHP ye oy vermem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 1 Eylül 2020; 18:7:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kürt istediğini yapabilir ama kürt olamaz. Türk kimliği ile herşeyi yapabilir. Allah aşkına bırakın bin yıllık boş muhabbeti.

Başlığı açan arkadaş ceğape'yi ahaberden öğrenmiş.

• Chp'nin üst kadrosu ülke gerçeklerinden bihaber çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: FatihMete

Ben Arap milliyetçiliğinden bahsetmedim zaten. Akp'lilerin Arap milliyetçiliğini savunması beni alakadar etmez. Ama Chp'liler de Türk milliyetçiliği yerine Kürt milliyetçiliğini savunuyor. Ben bundan bahsediyorum.

Alıntıları Göster

Nerede savunuyorlarmış. Kıçınızdan hikaye uydurmayın. Beyninize doldurdukları üç beş yalanı alıp burada konu açıyorsunuz. Algı yaratmaya çalışıyorsunuz. Kimler kutlamış 30 Ağustos zafer bayramını? Kimler yasaklamış? Ne milliyetçiliğinden bahsediyor sunuz?

30 ağustos kutlamayan dan milliyetçi mi olur? 30 ağustosu kutlamayandan “yerli ve millici” mi olur?

Hele hele senin gibilerden asla milliyetçi olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsx -- 1 Eylül 2020; 18:55:9 >

• Milliyetçilik lafları eden ak yandaşlar ülkenin tüm değerleri kuruluşları çatır çatır satılırken neden sesleri çıkmadı ve üzerine alkış çığlık kıyamet sevindiler.?
    Bu sözde milliyetçi
    ak yandaşlar ülkeye sözde Kürdistan bayrağı asılır iken ve o sözde Kürdistan lideri ile el el türkü söylenmesine neden ses etmemiş?
    Bu sözde milliyetçi ak yandaşlar haburda terörist karşılanmasına ayaklarına savcı götürüp suçsuz denilmesine neden ses etmedi?
    Sözde milliyetçi ak yandaşlar tank palet fabrikasını katarlilara ortak ederlerken neden ses çıkarmamış?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 1 Eylül 2020; 19:16:12 >
  • bu ülkede en çok milliyetçiyim diyenler tam tersini yapanlardır. sözlere aldanmayın.

• Bak CHP’li terrörist sevicilerin hepsi burada... Nasıl da salya sümük ağlıyorlar, bunlar FETÖ için de salya sümük ağlardı zaten. İyi ki MHP ve AKP var da, milliyetçilik yok olmuyor bu vatanda !

• Chpliler geneli barış yanlısı gözükse de savaş durumunda en önde gider

• Ben kinamak veya din ayrimciligi icin sormadim.sadece merak ettigim icin sordum yanlis anlamayiniz

• Atatürk'ün milliyetçiliği, Türkçülük ya ülkücülük denen milliyetçilik anlayışından çok farklıdır.

CHP kendi altı okundan birisi olan Atatürk milliyetçiliğine ne zaman düşmanlık etmiş? Bu ülkede devlet dairelerinin tabelalarından Türkiye Cumhuriyeti ibarelerini söken CEHAPE miydi! Milliyetçiliği ayaklarımızın altına aldık diyen CEHAPE miydi? Askerlere operasyon yapmayacaksınız emirleri verenler CEHAPE miydi?

Suriye'de ve de Libya'da oynanan oyunların milliyetçilikle alakası yoktur. Bu işin arkasında Osmanlıcılık vardır. Osmanlı da Türk değil çok uluslu emperyal bir devlettir. Milliyetçilik akımı parça parça imparatorluğu yiyip bitirdiğinde milliyetçilik akımında sona kalan Türkler olmuş o kadar.

Suriye ile oynama dedik, şimdi sınırımızda PKK devlet oldu! Buna yol açan gafiller milliyetçi yersek, ama CEHAPE milliyetçilik düşmanı öyle mi?

Kendine Türkçü diyen çakallara sorsana aslan parçası, iş Çin'e gelince neden kuyruklarını bacaklarının arasına sokuyorlarmış?

Bu ülkeyi yöneten güç milliyetçi değil, ümmetçidir.

Milliyet kelimesi de zaten köken itibari ile Arapçadır.

CHP ve MHP beraber hareket ettiğinde "ulusalcı" diye bu iki partiye deniyordu.

İnternet ortamlarına salınmış, kendilerini şu veya bu menfaat için kiralayan paralı askerlere kimse kanmıyor.

• CHPliler’in Akpliler’den daha milliyetçi olduğu gerçeği. Tayyibin her dediğini desteklemek, körü körüne her şeye helal olsun demek milliyetçilik değil tayyipçilik oluyor, yalakalık yapmak oluyor. Hükumeti eleştirmekte anti milliyetçilik olmuyor. Ek olarakta milliyetçilik Türkler’e özel bir şey değildir. Neden kürt milliyetçiliğine karşı olsunlar? Bu dünyada Türkler dışında kimse milliyetçilik yapamaz mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ratsx

Nerede savunuyorlarmış. Kıçınızdan hikaye uydurmayın. Beyninize doldurdukları üç beş yalanı alıp burada konu açıyorsunuz. Algı yaratmaya çalışıyorsunuz. Kimler kutlamış 30 Ağustos zafer bayramını? Kimler yasaklamış? Ne milliyetçiliğinden bahsediyor sunuz?

30 ağustos kutlamayan dan milliyetçi mi olur? 30 ağustosu kutlamayandan “yerli ve millici” mi olur?

Hele hele senin gibilerden asla milliyetçi olmaz.

Alıntıları Göster

Daha 30 Ağustos u YUNANIN YURTTAN ATILMASINI kutlamayan adamlar milliyetçilikten bahsediyor. CHP ve iyi parti zoru ile kutlandı ise CHP+iyi parti = milliyetçi partilerdir.

• CHP pek bilmem ama RTE 20 senedir CHP şöyle CHP böyle diye diye milletin ve gençlerin beyinlerini yaktı

RTE sadece CHP sallarak süper bir algı oluşturdu her konuda adama sorsan CHP iktidar olsa Müslümanlık elden gidecek sanıyor

Adama soruyorsun CHP zamanında kuyruk vardı diyor

Adama soruyorsun CHP zamanında camileri ahır yaptılar diyor(savaş zamanı askeri mühimmat camilerde saklandı bazı illerde)

CHP en son 1950 yılında tek başına iktidardı abicim , herşeyi geçin RTE ve akp algısına inanmayın

Ha ben CHP oy verirmiyim zor , ama İmamoğlu ve Mansur Yavaş her kulvarda oy veririm

• Çünkü milliyetçilik kötüye kullanıldı hep. Değer istismarı çok yapıldı milliyetçilik üzerinden.

Her türlü değer istismar edilmeye açıktır. Din de milliyetçilik de. Atatürk milliyetçiliği ise değer istismarını hedeflemiyordu. Nitekim Atatürk dinin de istismar edilmesine karşıydı. Bu sebeple din istismarcıları Atatürk'ü sevmezler.

(Bunlarla birlikte milliyetçilik kavramının kinesiyolojik değeri de yüksek değildir. Çünkü birleştirici olduğu kadar ayırımcılık da içeren bir değerdir. (Bu yüksek bir konu ve dip not olarak belirtmek istedim. CHP ve ortalama bilinç seviyesinde olanlar o kadar anlamaz bu işten.))

• iyice şey korkusu sarmış bunları. chp ayak sesleri geldikçe, hop oturup hop kalkıyorlar."nereden nasıl iftiralar ederiz, nasıl zarar veririz" derdinde yanıp tutuşuyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha geçen sene tekrarlanan İstanbul seçimlerinden 2 gün önce Bahçeli çıkıp Hdp'ye; Neden öcalan ın mektubuna riayet etmiyorsunuz diyordu.Herkes herşeyi ne kadar çabuk halının altına süpürüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkyener

SİZ BUNA MİLLİYETÇİLİK Mİ DİYORSUNUZ

Kar Yapan Tank Fabrikasını Yabancılara Satmak Milliyetçilik Mi

Devletin Şeker Fabrikalarını Satmak Milliyetçilik Mi

Köprü Geçiş Garantisi Vererek Yabancılara Yaptırmak Milliyetçilik Mi

Dışarıdan Tohum Almak Milliyetçilik Mi

Dışarıdan Buğday Almak Milliyetçilik Mi

Dışarıdan Bakliyat Almak Milliyetçilik Mi

Dışarıdan Et Getirmek Milliyetçilik Mi

Dışarıdan Peynir Getirmek Milliyetçilik Mi

Dışarıdan Çay Getirmek Milliyetçilik Mi

.

.

.

.

Yeni Moda Dışarıdan Alıp Üstüne Türk Malı Yazmak Milliyetçilik Mi

Ülkenin %90 ürünü böyle

1gr beyini olan insan bunun milliyetçilik olmadığını ayırt edebilir

DIŞA BAĞIMLI ve DIŞ GÜÇLER DİYEN İNSANLARDAN MİLLİYETÇİ OLMAZ

Xiaomi Mi

• unuturlar, işlerine gelmedi mi her şeyi unuturlar.

"Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili de konuşan Bahçeli, " Twitter kapatandan cumhurbaşkanı olmaz, adaletten kaçandan, rüşvetçilere kol kanat gerenden cumhurbaşkanı olmaz, evdeki paralarını sıfırlarken haysiyeti sıfıra düşürenden cumhurbaşkanı olmaz. İki yanlıştan bir doğru çıkmaz, tekeden süt sağılmaz, balda tuz bulunmaz, suda ateş yanmaz, Recep Tayyip Erdoğan'dan da Cumhurbaşkanı olmaz."dedi."

• Habertürkwww.haberturk.com
    Devlet Bahçeli: Tekeden süt sağılmaz Recep Tayyip Erdoğan'dan cumhurbaşkanı olmaz | Gündem Haberleri
    https://www.haberturk.com/gundem/haber/936945-tekeden-sut-sagilmaz-erdogandan-cumhurbaskani-olmaz

• Onlar genelde hdp ve pkk savunucuglu yaptiklari icin. Su anda baris denen zirzopu destekliyorlar. 1 hafta once dhkpcli ebruyu savunduklari gibi. Teroru bitmeye getiren Soyluya dusmanlar.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.