Şimdi Ara

Chp neden Ekmeleddin ihsanoglunu desteklemedi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu adamı Cumhurbaşkanı olacak kapasitede görüp meclis başkanlığında desteklememek ne demek?
    Eğer CHP desteklese idi arka bahçesi olan Hdp bakalım destek verecekmiydi?
    Barış, özgürlük falan filan fıstık diyen Demirtaş MHP li birine oy verecekmiydi?
    Bahçeli kurulmuş bu tuzağa düşmedi diye millet nasılda ağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergomu -- 2 Temmuz 2015; 7:48:41 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Mhp eğer seçim gününden beri hdp'ye ağzına geleni söylemeyip uzlaşmacı bir tavır sergilese emin ol onu seçerlerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bundeskanzler

Mhp eğer seçim gününden beri hdp'ye ağzına geleni söylemeyip uzlaşmacı bir tavır sergilese emin ol onu seçerlerdi.

Hdp değil soru. MHP nin adayını cumhurbaşkanlığı seçiminde ülkeyi yönetecek en iyi kişi diyerek aday gösteriyorsun bugün niye destek vermiyorsun? İki secimdede Baykal vardı. Soru CHP ile ilgili öncelikle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz mantıklı olun lan. Sen ne kadar barış dersen de, bu adam başa geçse senin üstüne orduyu gönderecek. Böyle düşün. Tabi vermez.

MHP'nin Deniz Baykal'ı desteklememesi son yılların en büyük salaklığıdır başka bir şey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Börcır

Biraz mantıklı olun lan. Sen ne kadar barış dersen de, bu adam başa geçse senin üstüne orduyu gönderecek. Böyle düşün. Tabi vermez.

MHP'nin Deniz Baykal'ı desteklememesi son yılların en büyük salaklığıdır başka bir şey değil.

Hakaret edecek kadar zavallısın. Daha verecek cevabın yok.

• abi chp daha ne yapsın!

cumhurbaşkanlığı seçiminde sağ görüşlü birini chp kabul edip masaya oyle oturdular mhp ile.Mhp ve solcuların çok olduğu chp kan davalılar resmen 70 lerden kalan birşey ama durum boyle olamasına rağmen chp adım atıp destek verdi cum baba seçimlerinde.

bugun kıçı kırık tbmm başkanlık seçiminde baykalı destekleselerdi ne olacaktı soruyorum ne olacaktı!yukarıda yazdım adım atma sırası mhp deydi kimse chp ye sallamasın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergomu

quote:

Orijinalden alıntı: Börcır

Biraz mantıklı olun lan. Sen ne kadar barış dersen de, bu adam başa geçse senin üstüne orduyu gönderecek. Böyle düşün. Tabi vermez.

Hakaret edecek kadar zavallısın. Daha verecek cevabın yok.

Beni hakaretle suçlayıp hakaret etmenle nasıl bir insan olduğunu gösteriyorsun. Ben cevabımı verdim.
  • herkes kendi adayını destekledi mhp'nin adayı elenince baykal'a vermeliydi
  • neden jest olsun diye baykali desteklemediniz peki? chp, icindeki solculara ragmen ihsanoglunu destekledi. sizler de sagci olan baykali destekleyebilirdiniz ki ihsanoglu son tura kalmadi bile. neden desteklemediniz demeniz kadar sacma sapan bir soru daha duymadim ben.

cumhurbaskanligi siyaset ustu bir makam. siyasi birikimden ziyade donanimli olmak daha avantajlidir. bu yuzden ihsanoglu ismi aday oldugunda siritmadi ve chpden de destek gordu. mhpnin babasinin hayrina desteklemedi ihsanoglunu yani. ama meclis baskanligi -yasama organinin baskanligi yani- siyasal bir birikim gerektirir. ilk defa vekillik yapacak, ikinci secimi olan bir adamin siyasette ne kadar etkili olacagi tartisilir lakin baykal gibi bir isimden bahsedeceksek bunun cevabini meclisin en genc uyesi olarak baslayip en yasli uyesi konumuna gelmesiyle almis olacagiz. bu yuzden de bahcelinin baykali desteklemesi gerekiyordu. cumhurbaskanligi icin saydigim sebeplerden oturu ihsanoglu uygundu. meclis baskanligi icin de baykal. bunu idrak edemeyen mhp otursun sucu baskalarina atmak yerine ozelestirisini yapsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimizatio3n12123 -- 1 Temmuz 2015; 22:53:48 >

• Kendinizi aklamaya çalışıp, bunun suçunu da Chp'ye yüklemeye çalışmayın. Chp'ye saldırmak hepinizin ata sporu olmuş. CB seçimlerinde Ekmelettin, Chp ve Mhp'nin ortak adayı idi. Burada ise ortak adaylık yok, anlaşma yok, hepsinin adayı ayrı.
    Chp, CB seçimlerinde sağ kesime yakın Ekmelettin'i destekleyerek Mhp'ye bir dal uzatmıştı. Mhp ise bugün yine Akp yamağı olduğunu göstermiş, Akp'ye meclis başkanlığını hediye etmiştir. Sözün bittiği yer. Akp^ye o kadar saydır, sonra git Akp'yi meclis başkanlığını alenen hediye et! Bu kadar oynak ve basiretsiz bir partinin Türk siyasi tarihinde artık yeri yoktur.

• Olm bu adamlar Ekmeleddin'e oy vermediler. Kendi adamları vermedi. Sonra gittilere CHP'ye suç buldular tatilden dönmediler diye.

Hadi onlar tatilden dönmedi %52 neydi.

Adamlar ülkenin yavru muhalefeti bile değil bildiğin yavru beslemesi.
  • chp+mhp 132+80=212 ee hani geçmiyor akp yi 259 olmuyor??
    demek ki hdp ye gerek varmış, hani flu görüyorlar ya.. sona ekmeleddin de kalsa öyle ya da böyle hdp ye bakacaklardı.
    şimdi hdp destek verse son turda seçimden mi çekileceklerdi? yoksa seçimi hdp oylarıyla kazanıp kutlama mı yapacaklardı?
    hani ilkeli dik duruş?
  • Basliga bak cay demle
    Ekmelledinoglu
    Adını bile soyleyemediginiz sokakta gorseniz tanimayacaginiz birini chp ve mhp aday yapmisti ya
    Sizden cacık olmayacağı ortaya cıkmıstı daha o zamanlar.

Bahceli ve Kilicdaroglu Akp İle koalisyon yapmak için birbirine tutuştu. Şimdi bahçeli bir adım önde CHP'liler çıldırdı.
    Akp-chp kursa mhpliler ayni laflari edecekti.
    Bu 4 partiden de hayır gelmez. Kucuk partilere oy verilmeli

• Muhalefet sınıfta kalmıştır.
    Muhalefet çocuk gibi davranmaya devam ederse hiç bir şey elde edemez.
    Bu millet muhalefete aranızda hiç bir şekilde anlaşamayın diye oy vermedi.
    Muhalefet bu süreçte başarısız olmuştur.
    Ya bu hatadan ders çıkarırlar ya da uzun süreçte tamamen başarısız olurlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.